כבל לסאב
-
moranhoresh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 453
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
אני זקוק לכבל לסאב באורך של מעל 6 מ'. האם יש הבדל בין כבל ייעודי לסאב או כבל RCA רגיל באורך של 6-10 מ'?
לא אמור להיות!אתה סהכ שולח סיגנל מהמגבר לסאב,וכבל RCA יכול לעשות את העבודה!
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
moranhoresh@
מה זה כבל RCA רגיל?
ויש כבלים מיוחדים לסאב.
האם יש הבדל בבניה? איכות חומרים? ספציפיקציה?
ADICT@
מהקדם-מגבר (בדר"כ)
מה זה כבל RCA רגיל?
ויש כבלים מיוחדים לסאב.
האם יש הבדל בבניה? איכות חומרים? ספציפיקציה?
ADICT@
מהקדם-מגבר (בדר"כ)
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
סיגנל ה LFE הינו אנלוגי ברמת Live Level, האורכים הדרושים לכבל סאב לרוב ארוכים יחסית ולכן יש צורך לעשות שימוש בכבל קואקסיאלי נורמטיבי בעל מחברי RCA בשני הצדדים.
אין חשיבות לעכבה במקרה זה.
אין חשיבות לעכבה במקרה זה.
-
moranhoresh
-
- חבר פעיל מאוד

כוונתי בכבל RCA רגיל הינה לכבל RCA
הכוונה בכבל סאב היא לכבל שעל הקופסא מוגדר כי מיועד לסאב. האם מדובר בחוטים בעלי הרכב שונה/עובי שונה וכד' אינני יודע. לכן שאלתי.
תודה
הכוונה בכבל סאב היא לכבל שעל הקופסא מוגדר כי מיועד לסאב. האם מדובר בחוטים בעלי הרכב שונה/עובי שונה וכד' אינני יודע. לכן שאלתי.
תודה
- Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 527
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אם אתה מחליט ללכת על כבל יעודי, אני קניתי כבל של AR באורך של 4.5 מטר ועלה 150 שקלים.
קניתי אותו אחרי שחיברתי את הסאב שלי עם חוטי רמקול רגילים. השינוי הוא קוגם כל ברמת הסירבול של כל החיווט שיש מאחורי המערכת, + יש שינוי שאני שמתי לב בבומים גבוהים יחסית, נגיד כמו של מוזיקת דיסקו. מייקל ג'קסון עם בילי ג,ין נשמע יותר טוב.
אני יודע שזה נשמע כמו חירטוטי שכל, אבל באמת יש הבדל, עכשיו אם ההבדל הזה שווה 150 שקל כבל, זו כבר החלטה שלך.
קניתי אותו אחרי שחיברתי את הסאב שלי עם חוטי רמקול רגילים. השינוי הוא קוגם כל ברמת הסירבול של כל החיווט שיש מאחורי המערכת, + יש שינוי שאני שמתי לב בבומים גבוהים יחסית, נגיד כמו של מוזיקת דיסקו. מייקל ג'קסון עם בילי ג,ין נשמע יותר טוב.
אני יודע שזה נשמע כמו חירטוטי שכל, אבל באמת יש הבדל, עכשיו אם ההבדל הזה שווה 150 שקל כבל, זו כבר החלטה שלך.
-
moranhoresh
-
- חבר פעיל מאוד

אני לא שומע מוסיקת סטריאו עם סאב רק סרטים.