HDX1000 וכונן חיצוני - שאלה.
היי...
אשמח להבהרה או הסבר..
קבלתי אתמול את הסטרימר שלי.
חיברתי לUSB התחתון דונגל של TPLINK הצלחתי לחבר אותו לרשת
עכשיו גם קניתי כונן 1TB חיצוני, הייתי בטוח שאני אוכל לחבר אותו לUSB השני או לSLAVE
אבל הבנתי שלא...
שיש לי מאחור רק USB אחד וזה התחתון יותר שכבר תפוס על ידי הדונגל.
האם זה נכון?
אני אני לא יכול לחבר כונן חיצוני ודונגל? או שיש דרך לעשות זאת?
אם אני אחבר את הכונן החיצוני לSLAVE (אני צריך לקנות כבל אחר ממה שיש לי) זה יעבוד?
תודה.
אשמח להבהרה או הסבר..
קבלתי אתמול את הסטרימר שלי.
חיברתי לUSB התחתון דונגל של TPLINK הצלחתי לחבר אותו לרשת
עכשיו גם קניתי כונן 1TB חיצוני, הייתי בטוח שאני אוכל לחבר אותו לUSB השני או לSLAVE
אבל הבנתי שלא...
שיש לי מאחור רק USB אחד וזה התחתון יותר שכבר תפוס על ידי הדונגל.
האם זה נכון?
אני אני לא יכול לחבר כונן חיצוני ודונגל? או שיש דרך לעשות זאת?
אם אני אחבר את הכונן החיצוני לSLAVE (אני צריך לקנות כבל אחר ממה שיש לי) זה יעבוד?
תודה.
ל SLAVE אתה מחבר אם אתה רוצה להעביר תכנים מהמכשיר למחשב. אתה צריך לחבר לUSB הרגיל. הבעיה היא שבפועל רק USB אחד זמין, כי השני מיועד עבור קורא הכרטיסים...אם זה מאוד חשוב לך, על פי שרשורים ברשת, יש לפתוח את המכשיר ולנתק את החיבור USB השני לקורא הכרטיסים, ואז יהיו לך 2 חיבורי USB פנויים...
נ.ב, לא ניסיתי, אבל אולי מפצל USB יעבוד? (למרות שאני בספק אם יהיה מספיק מתח ל 2 הדברים)
נסה ודווח לנו
נ.ב, לא ניסיתי, אבל אולי מפצל USB יעבוד? (למרות שאני בספק אם יהיה מספיק מתח ל 2 הדברים)
נסה ודווח לנו
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46364
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
עדיף לבצע את הפתרון של ניתוק קורא הכרטיסים, תהליך של 60 שניות.
הי זיו
שאלה לי אליך הסטרימר (hdx)היה מחובר לרשת עם כבל באורך מטר כדי לבצע את כל הנסיונות של הלמידה ובסוף החלטתי להעביר אותו למקומו לכל רכשתי כבל ארוך ואליו חיברתי את התקעים המתאימים (לא יכולתי להשחיל לצנרת עם התקעים בקצוות) בירתי ובדקתיאת תקינות החיבורים ע"י ביצוע בדיקות עם זמזם אבל כשאני מחבר את הסטרימר לרשת הוא לא את המחשב והמחשב לא רואה אותו ואני גם מקבל על הסטרימר כתובת IP מאוד מוזרה (קודם זה היה 10.0.0.2) ועכשיו 250.193.וכו'
האם תוכל לעזור לי
שאלה לי אליך הסטרימר (hdx)היה מחובר לרשת עם כבל באורך מטר כדי לבצע את כל הנסיונות של הלמידה ובסוף החלטתי להעביר אותו למקומו לכל רכשתי כבל ארוך ואליו חיברתי את התקעים המתאימים (לא יכולתי להשחיל לצנרת עם התקעים בקצוות) בירתי ובדקתיאת תקינות החיבורים ע"י ביצוע בדיקות עם זמזם אבל כשאני מחבר את הסטרימר לרשת הוא לא את המחשב והמחשב לא רואה אותו ואני גם מקבל על הסטרימר כתובת IP מאוד מוזרה (קודם זה היה 10.0.0.2) ועכשיו 250.193.וכו'
האם תוכל לעזור לי
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

חבר שוב עם כבל קצר ובדוק כי הכל תקין, במידה וכן - האשמה בכבל הארוך.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag