לא להתבייש. יש מספיק הדוקן לכולם
Street Fighter 2 HD
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73312
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
אני חייב לשאול - יש כ"כ הרבה משחקי מכות חדשים שיצאו ויוצאים (Soulcalibur IV ,Tekken
Mortal Kombat vs. DC Universe), למה לקנות משחק כ"כ ישן?
אני עשיתי את הטעות הזאת עם טייקן 5 ודי התחרטתי.
אני עשיתי את הטעות הזאת עם טייקן 5 ודי התחרטתי.
-
Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
קודם כל זה הרבה יותר זול.Huber כתב:אני חייב לשאול - יש כ"כ הרבה משחקי מכות חדשים שיצאו ויוצאים (Soulcalibur IV ,Tekken
אני עשיתי את הטעות הזאת עם טייקן 5 ודי התחרטתי....
דבר שני זה הנוסטלגיה. ביליתי חלק לא קטן מהילדות שלי במשחקי ווידאו עם המשחק הזה וזה תמיד כיף לשחזר את הכיף.
משחקי המכות החדשים לדעתי מסובכים מדי. אומנם הם נראים מדהים (SC4) אבל הם פשוט מהירים מדי בשבילי ואני מעדיף משהו יותר old school.
Need more cowbell
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אני מחכה שתצא גרסת הפלייסטיישן של Rag Doll Kung Fu.
אולי זה בגלל שאני לא טיפוס שמשקיע במשחקי מכות, ואני לא הולך ללמוד את כל התנועות ובלאגנים, אבל זה נראה חמוד, כיפי, ומתאים לארבעה אנשים ביחד (אם שניים מהם יביאו שלטים, כמובן).
אולי זה בגלל שאני לא טיפוס שמשקיע במשחקי מכות, ואני לא הולך ללמוד את כל התנועות ובלאגנים, אבל זה נראה חמוד, כיפי, ומתאים לארבעה אנשים ביחד (אם שניים מהם יביאו שלטים, כמובן).
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
זו הסיבה למה אני חולה על טקן (כן גם טקן 5) - כי כשהייתי יותר צעיר = שיחקתי בו ולמדתי אותו = אז קל לי באופן יחסי לשחק בו טוב.Pavelz כתב:קודם כל זה הרבה יותר זול.Huber כתב:אני חייב לשאול - יש כ"כ הרבה משחקי מכות חדשים שיצאו ויוצאים (Soulcalibur IV ,Tekken
אני עשיתי את הטעות הזאת עם טייקן 5 ודי התחרטתי....
דבר שני זה הנוסטלגיה. ביליתי חלק לא קטן מהילדות שלי במשחקי ווידאו עם המשחק הזה וזה תמיד כיף לשחזר את הכיף.
משחקי המכות החדשים לדעתי מסובכים מדי. אומנם הם נראים מדהים (SC4) אבל הם פשוט מהירים מדי בשבילי ואני מעדיף משהו יותר old school....
לגבי SF - לא יודע למה - מעולם לא התחברתי אליו - המהלכים שם היו מעצבנים לביצוע - או שהייתי צעיר מידיי.
MAL - כשתשיג את המשחק - תקרא לי - אני אביא שני שלטים
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
המשחק הזה לא אמור לצאת בפברואר בכלל?