כרגע אני משתמש ב FFDSHOW+HALLI לסרטי X264 ונראה לי שיש בעית יציבות מסוימת כי לפעמים הכל נתקע לי באמצע הסרט ואין ברירה אלא לעשות ריסט למחשב.
האם שימוש ב COREAVC יכול לפתור את הבעיה?
שנית האם כדי להשתמש ב COREAVC אני צריך לנטרל שימוש ב FFDSHOW?
שיניתי ל COREAVC במדיה פורטל והסרט לא נוגן בכלל.
תודה
ffdshow או coreavc
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
עד כמה שזכור לי יש לך מחשב חזק, ולכן אין טעם להתקין CoreAVC, שמיועד בעיקר למחשבים חלשים יחסית, ונותן איכות תמונה טיפה פחות טובה מ-FFDShow.
לדעתי יש לך קרטועים בגלל הכמות ההיסטרית של ניסויים, והתקנות והסרות חבילות קודקים כאלה ואחרות שעשית.
פירמוט המחשב, והתקנה נקייה ומסודרת על פי המדריך בדביקים תפתור לדעתי את בעיות הקרטועים אצלך.
לדעתי יש לך קרטועים בגלל הכמות ההיסטרית של ניסויים, והתקנות והסרות חבילות קודקים כאלה ואחרות שעשית.
פירמוט המחשב, והתקנה נקייה ומסודרת על פי המדריך בדביקים תפתור לדעתי את בעיות הקרטועים אצלך.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
עדכן תחילה את גרסת ה ffdshow לאחת מגרסאות ה SVN האחרונות של clsid מכאן:http://sourceforge.net/project/showfile ... _id=173941
בעקרון לא צריכות להיות לך שום בעיות עם ffdshow כך שאני גם ממליץ לך לבצע ספירת מלאי של התוכנות שנמצאות מותקנות במחשב
בעקרון לא צריכות להיות לך שום בעיות עם ffdshow כך שאני גם ממליץ לך לבצע ספירת מלאי של התוכנות שנמצאות מותקנות במחשב
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.