:( עזרה: SageTV נתקע בהעברת ערוצים

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
hundreAd פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אם מעבירים ערוצים ב-SageTV די מהר התוכנה נתקעת. לפעמים רק שידור הטלוויזיה נתקע ולפעמים כל התוכנה נתקעת (עם המעגל האינסופי או בלעדיו). קורה לרוב כשמעבירים מספר רב של ערוצים מהר, אבל לפעמים מספיק להעביר 2-3 ערוצים לאט.

איך לשחזר את הבאג: פשוט להפעיל live TV וללחוץ PGUP רצוף (UGUP = channel up). הערה: אין קשר להעברת ערוצים בממיר הכבלים *בפועל*, מספיק ש-Sage חושב שהערוץ מועבר (ע"פ ה-debug, הוא מפסיק ומאתחל graph ועובר לקובץ הקלטה חדש).

נ.ב., יש אולי דרך לשכנע את Sage להעביר ערוץ רק *אחרי* שאני עוזב את channel up? כלומר אם אני לוחץ לחיצה ארוכה שמעבירה, נגיד, ערוצים 1, 2, 3, 4, 5, 6, צריך שיקפוץ מ-1 ל-6 ולא מ-1 ל-2, מ-2 ל-3, וכו' (זה אמנם לא יפתור את הבעיה אבל קצת ימזער אותה, ובכל מקרה זו התנהגות רצויה -- כמו ב-MediaPortal לדוגמא).

מפרט:
  • XP Pro SP3 התקנה נקייה, רק עם דרייברים מתבקשים לכרטיס הטלוויזיה, המסך והקול.
    Sage 6.4, אבל קורה גם בבטא החדשה 6.5.2 (out of the box, אפילו לא טרחתי לעשות register).
    כרטיס מסך Radeon 3200.
    Hauppauge 150.
בתודה מראש.

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #2 

השאלה הנכונה לשאול היא לא איך לעקוף את הבעיה אלא מה גורם אותה! זה ממש לא צריך להיות המצב כאשר מעבירים ערוצים. מעולם לא נתקעה לי התוכנה בהעברת הערוצים...גם בזפזופ "עצבני"... :D

זה נשמע כמו בעיית התנגשות בין דרייורים ואני מהמר על דרייור כרטיס המסך...
אתה מוכן לפרט - מעבד, זכרון, מערכת הפעלה 64BIT או 32BIT...כל שבב מידע יכול לעזור.

אורן.

hundreAd פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H (כולל כרטיס מסך Radeon 3200)
מעבד AMD Athlon 64 X2 5000
2 GB זיכרון
Windows XP Pro 32-bit SP3
Hauppauge 150

לא עשיתי overclocking, הכל רץ stock
בעצם ההתקנה היא הכי בסיסית שיש
הסרתי כל דרייבר אפשרי חוץ מאלה של כרטיס טלוויזיה, מסך וקול. התקנתי את הדרייבר הכי חדש שיש לכרטיס מסך. לא עזר. כנ"ל לגבי כרטיס קול. מכיוון שווידאו ואודיו עובדים נהדר בכל דבר *חוץ* מ-SageTV, האשם די ברור פה :evil:

אז ב-meedio יש באג נוראי (recording קופץ כל פעם שמנסים לנגן ווידאו), ב-SageTV יש באגים, BeyondTV זה קטסטרופה... מה יהיה? יש משהו חוץ מ-MediaPortal? (ממש לא מת עליה)

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”