שאלות על NMT
-
jarrettman
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
כמה שאלות לגבי מזרימים מבוססי NMT (לי יש את ה HDX):
1. עברית - כרגע שמות בעברית מוצגים כסדרה של מלבנים. כאשר אני מנגן את הקובץ (לדוגמא שיר) השדות המציגים את ה ID3 של ה MP3 מציגים את העברית הפוך. האם אפשר לקבל תמיכה בעברית (אפילו הפוך זה משהו) גם עבור הרשימה הראשית (ממנה בוחרים את הקובץ לניגון)
2. הורדתי כמה קבצי ISO שאני לא מצליח לפרוש וגם לא לנגן במזרים. מדובר בסרטים Earth the biography ובמבוך של פאן. למישהו יש רעיון ? הקבצים ניראים לי תקינים למדי משום שנפתחו כשורה ע"י WINRAR.
3. בחיפוש בניוז גרופס אני נתקל לפעמים בצמד PS3 לפני שמות סרטים. (אחד מאלה הניב קובץ ISO בעייתי). האם הכוונה לפלייסטיישן ? מה זה אומר ?
תודה מראש לעונים.
1. עברית - כרגע שמות בעברית מוצגים כסדרה של מלבנים. כאשר אני מנגן את הקובץ (לדוגמא שיר) השדות המציגים את ה ID3 של ה MP3 מציגים את העברית הפוך. האם אפשר לקבל תמיכה בעברית (אפילו הפוך זה משהו) גם עבור הרשימה הראשית (ממנה בוחרים את הקובץ לניגון)
2. הורדתי כמה קבצי ISO שאני לא מצליח לפרוש וגם לא לנגן במזרים. מדובר בסרטים Earth the biography ובמבוך של פאן. למישהו יש רעיון ? הקבצים ניראים לי תקינים למדי משום שנפתחו כשורה ע"י WINRAR.
3. בחיפוש בניוז גרופס אני נתקל לפעמים בצמד PS3 לפני שמות סרטים. (אחד מאלה הניב קובץ ISO בעייתי). האם הכוונה לפלייסטיישן ? מה זה אומר ?
תודה מראש לעונים.
קושחה נוכחית טרם תומכת בעברית. יהיה בעתידjarrettman כתב:כמה שאלות לגבי מזרימים מבוססי NMT (לי יש את ה HDX):
....
-
jarrettman
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אז מה אני צריך לעשות כדי לנגן אותם ?
כי ניראה שאני לא יכול לפרוש אותם במחשב וגם מזרים לא מצליח לנגן אותם.
עזרה מישהו ?
כי ניראה שאני לא יכול לפרוש אותם במחשב וגם מזרים לא מצליח לנגן אותם.
עזרה מישהו ?