עזרה בבעיה ב- PS3
שלום רב,
רכשתי לפני שבועיים PS3 והכל עובד בסדר לא ניסיתי לשים בו עדיין סרט בבלו ריי לכן אולי אני פשוט לא מבין אם ככה זה צריך להיות כי רכשתי משחק שנקרא SIREN BLOOD CURSE אם מישהו מכיר וכאשר מכניסים אותו למכשיר נפתח לך אפשרות גם לראות סרט מאחורי הקלעים באופצייה של ה- VIDEO ב-PS3 אני מניח בגלל שזה דיסק בלו ריי זה בטח סרט באיכות HD אבל כאשר אני מפעיל את הסרט אז הוא מקרטע כאילו רואים תמונה לשתיי שניות ואז הוא נעצר לשניה ואז ממשיך וכן הלאה כאילו הקידוד לא נתמך ושומעים כאילו את הדיסק בפנים עושה רעש קליק כזה כל פעם שהסרט נעצר .
אבל מצד שני המשחק שהוא באותו דיסק עובד מצויין אז אני לא מבין למה זה קורה יכול להיות שבגלל שאני מחבר אותו בחיבור ה-RCA הפשוט שמגיע איתו לטלוויזה רגילה ולא ל-LCD או משהו כזה אז הוא מקרטע ?
אולי צריך להגדיר משהו במכשיר שאני לא יודע ? מישהו חווה בעיה כזאת אני אשמח לעזרה כי אני לא מאמין שהמכשיר פגום כי המשחקים רצים עליו חופשי והרצתי קבצי וידאו מהארד דיסק שלו והכל עובד .
מודה מראש על העזרה .
רכשתי לפני שבועיים PS3 והכל עובד בסדר לא ניסיתי לשים בו עדיין סרט בבלו ריי לכן אולי אני פשוט לא מבין אם ככה זה צריך להיות כי רכשתי משחק שנקרא SIREN BLOOD CURSE אם מישהו מכיר וכאשר מכניסים אותו למכשיר נפתח לך אפשרות גם לראות סרט מאחורי הקלעים באופצייה של ה- VIDEO ב-PS3 אני מניח בגלל שזה דיסק בלו ריי זה בטח סרט באיכות HD אבל כאשר אני מפעיל את הסרט אז הוא מקרטע כאילו רואים תמונה לשתיי שניות ואז הוא נעצר לשניה ואז ממשיך וכן הלאה כאילו הקידוד לא נתמך ושומעים כאילו את הדיסק בפנים עושה רעש קליק כזה כל פעם שהסרט נעצר .
אבל מצד שני המשחק שהוא באותו דיסק עובד מצויין אז אני לא מבין למה זה קורה יכול להיות שבגלל שאני מחבר אותו בחיבור ה-RCA הפשוט שמגיע איתו לטלוויזה רגילה ולא ל-LCD או משהו כזה אז הוא מקרטע ?
אולי צריך להגדיר משהו במכשיר שאני לא יודע ? מישהו חווה בעיה כזאת אני אשמח לעזרה כי אני לא מאמין שהמכשיר פגום כי המשחקים רצים עליו חופשי והרצתי קבצי וידאו מהארד דיסק שלו והכל עובד .
מודה מראש על העזרה .
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
בלי לבדוק את הדיסק אצל מישהו אחר בעל PS3 אי אפשר לבודד את הבעייה ולקבוע אם הבעייה במכשיר, בהגדרות או בדיסק עצמו. אני בטוח שיש פה מספיק אנשים שישמחו לעזור לך ולתת לך לבדוק אצלהם את הסוגייה. מאפא אתה בארץ?
- Huber
- חבר במועדון HT

Huber כתב:בלי לבדוק את הדיסק אצל מישהו אחר בעל PS3 אי אפשר לבודד את הבעייה...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תבדוק אם יש הגדרות נפרדות לוידאו דרך הPS3 - למיטב זכרוני יש (אני פשוט לא בבית לבדוק)
ושם תבחר את ההגדרות שמתאימות לטלויזיה שלך
כנראה את הסרטים הוא מריץ בצורה שלא מתאימה לטלויזיה שלך
ושם תבחר את ההגדרות שמתאימות לטלויזיה שלך
כנראה את הסרטים הוא מריץ בצורה שלא מתאימה לטלויזיה שלך
אחי זה לא חוכמה לנסות אצל מישהו אחר בחיבור hdmi .
תנסה לחבר אצל מישהו אחר בידיוק באותה דרך שחיברת אצלך ולאותה טלויזיה ורק אז תדע אם זה בעיה במכשיר או לא כי אם זה יעבוד טוב בקונסולה אחרת אז הבעיה במכשיר שלך ואם לא תחליפו טלויזיות ותראו אז מה קורה.
תנסה לחבר אצל מישהו אחר בידיוק באותה דרך שחיברת אצלך ולאותה טלויזיה ורק אז תדע אם זה בעיה במכשיר או לא כי אם זה יעבוד טוב בקונסולה אחרת אז הבעיה במכשיר שלך ואם לא תחליפו טלויזיות ותראו אז מה קורה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
כן תבדוק שם - בהגדרות בלו ריי וכו'...Mh80 כתב:יש הגדרה שמדברת על פורמט הצגת הסרט (16:9 או 4:3)
ויש כמה הגדרות שקשורות לבלו ריי ולפורמט HDMI זה יכול להיות זה ?...
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אולי זה HDCP?
HDCP היא שיטת הגנת זכויות היוצרים החדשה שבה משתמשים בבלו-ריי. היא מאפשר לנגן סרטים רק אם כל הרכיבים בדרך תומכים ב HDCP, והתמיכה הזאת מצריכה חיבור HDMI. בהחלט יתכן שאפשר לנגן את הסרט הזה רק דרך נגן/פלייסטיישן שמחובר לטלויזיה ב HDMI.
HDCP היא שיטת הגנת זכויות היוצרים החדשה שבה משתמשים בבלו-ריי. היא מאפשר לנגן סרטים רק אם כל הרכיבים בדרך תומכים ב HDCP, והתמיכה הזאת מצריכה חיבור HDMI. בהחלט יתכן שאפשר לנגן את הסרט הזה רק דרך נגן/פלייסטיישן שמחובר לטלויזיה ב HDMI.
- Huber
- חבר במועדון HT

אם זו הייתה בעיית HDCP הוא לא היה רואה בכלל ולא רואה מקרטע. חוצמזה לא נתקלתי המשחק מוגן HDCP, זה מיועד לסירטי BD.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
בעיקרון אתה צודק, אבל מדובר בדיסק היברידי - את הסרט לא רואים מתוך המשחק, אלא מתוך אופציית הוידאו של הפלייסטיישן (אני לא אתפלא אם אפשר לראות את הסרט גם בנגן בלוריי רגיל פשוט על ידי הכנסת הדיסק). יתכן שבגלל שמדובר בדיסק היברידי, ה HDCP לא עובד בדיוק כמו שהוא עובד בדיסקים שם 100% וידאו.