The Legend Of The Seeker
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73385
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
כמו שחשבתי - החייאה מלאכותית של הסידרה. הם יצטרכו ממש להתאמץ בשביל להצדיק עונה שנייה, נקווה שלא נבזבז זמן.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
פרק הפתיחה של העונה הראשונה היה מצויין. משם הדברים רק הדרדרו ונמרחו. הבעיה עם הסידרה היא שהיא נשענת על הספר Wizard's first rule של הסופר Terry Goodking. מי שקרא את הספר ואת המשכיו בסדרת The Sword of Truth יודע שאלו ספרים שפשוט נוטפים סקס ואלימות.
סדרת הטלביזיה מנסה להתעלם מכל האספקטים האלו ולכן גלשה מאוד רחוק מעלילת הספר וכתוצאה מכך איבדה את מיקודה העלילתי והדמויות הפכו לשבלונות מקרטון והפרקים לחזרה על מוטיבים של האביר הנודד.
התוצאה היא מצליחה להתעלות בבינוניותה, חוסר הנאמנות ועניין מעל לסדרת Harry Dresden הנשענת גם היא על סדרת ספרים (במקרה זה ספריו המעולים של Jim Butcher). זה פשוט חבל והפך אותה למיותרת לחלוטין.
סדרת הטלביזיה מנסה להתעלם מכל האספקטים האלו ולכן גלשה מאוד רחוק מעלילת הספר וכתוצאה מכך איבדה את מיקודה העלילתי והדמויות הפכו לשבלונות מקרטון והפרקים לחזרה על מוטיבים של האביר הנודד.
התוצאה היא מצליחה להתעלות בבינוניותה, חוסר הנאמנות ועניין מעל לסדרת Harry Dresden הנשענת גם היא על סדרת ספרים (במקרה זה ספריו המעולים של Jim Butcher). זה פשוט חבל והפך אותה למיותרת לחלוטין.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Huber
- חבר במועדון HT

Catskinner - סיכום מצויין. גם אטני חושב שהפרק הראשון היה מעולה וכל השאר פשוט בינוני. חבל.
ד"א - מישהו ראה את הסידרה הפארודית הבריטית ששודרה בעקבותיה? למי שראה את העונה הראשונה אני ממליץ בחום, השאר לא ממש יבינו לדעתי:
http://www.comedycentral.com/shows/krod ... ndex.jhtml
ד"א - מישהו ראה את הסידרה הפארודית הבריטית ששודרה בעקבותיה? למי שראה את העונה הראשונה אני ממליץ בחום, השאר לא ממש יבינו לדעתי:
http://www.comedycentral.com/shows/krod ... ndex.jhtml
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
פרק הפתיחה היה מצויין כי הוא עקב כמעט 1:1 אחר הפרקים הראשונים של הספר. זה די עצוב כשהפרודיה Krod Mandoon and The Flaming Sword of Fire שקישרת יותר מעניינת מהמקור.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35101
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
בפרק של קרוד מנדון שהם הפכו לכלבים, מצד אחד חשבתי שאני מת מצחוק (במיוחד אח"כ כשה-"קוסם" הכושי שאל למי יש מנטה...
) מצד שני מה זה הצטערתי שהילד שלי ראה את זה איתי...
לגבי SEEKER, זה לטעמי מיועד יותר לנוער ואי אפשר לצפות לסקס ואלימות שיש בספר.
אין ספק שמה שריצ'ארד עובר עם דיינה הוא הרבה יותר R-RATED בספר (למעשה, איזה חצי ספר זה רק על ההתעלליות שלה בו מעל ומתחת לחגורה...)
לגבי SEEKER, זה לטעמי מיועד יותר לנוער ואי אפשר לצפות לסקס ואלימות שיש בספר.
אין ספק שמה שריצ'ארד עובר עם דיינה הוא הרבה יותר R-RATED בספר (למעשה, איזה חצי ספר זה רק על ההתעלליות שלה בו מעל ומתחת לחגורה...)
- Huber
- חבר במועדון HT

כן, זו נקודת החולשה המרכזית של הסידרה - היא סידרת נוער מה שמונע ממנה להפוך לסידרת פנטזיה "רצינית". שוב, חבל.
מישהוא אמר סקס??
http://spoilertv.blogspot.com/search/la ... e%20Seeker
http://spoilertv.blogspot.com/search/la ... e%20Seeker
[SALINDRA] 20s, stunningly beautiful but practical young prostitute
[LUCINDA] 20s. beautiful, elegant courtesan. A strong willed woman, widowed during the war, she's embraced the worlds's oldest profession...
גם אני לוחץ ctrl+w
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אני די נהיניתי (ואני לא בן עשרה...). רמת העניין דומה לזאת שבנסיכה הקסומה (אם נוריד את אלמנט הפולחן מהמשוואה) היינו, למרות שזאת סדרה שאולי כוונה לקהל צעיר יחסית, גם בוגרים יהנו ממנה. ברוב הפרקים הרעיונות עצמם היו מאוד טובים והחזיקו מצויין את הפרק. חוצמזה הדמות של זד מעולה - חלק מהפרקים שווים רק בגללו.
לסיכום אני בהחלט ממליץ לנסות.
לסיכום אני בהחלט ממליץ לנסות.
- Huber
- חבר במועדון HT

מישהו המשיך לעונה השנייה? אשמח לשמוע אם הסידרה "התבגרה"/השתפרה לפני שאני שוב נכנס לעוד עונה.
- Huber
- חבר במועדון HT

אם אני זוכר נכון ראית את העונה הראשונה? אשמח אם אתה תדווח אם יצא לך לצפות בעונה השנייה. אני מקווה שהיא התבגרה קצת, העונה הראשונה הייתה "חלבית" מידיי לטעמי.