אני חובב זנר פנטסיה אבירים וכדומה ואני נהנה
מה- The Legend Of The Seeker תמונה -9 (נוף ,טבע ) , צליל - שם אני לא מושקע ...
עלילה - 9 משחק 7
אהבתי את הפרומו , שני הפרקים הראשונים (יש 5 )
יש כבר תרגום ...
נערך לאחרונה על ידי tristan ב 26/11/2008 13:37, נערך 2 פעמים בסך הכל.
יש לי חבר שחיכה בקוצר רוח לסדרה הזו כי הוא קרא את הספרים והתאכזב קשות.
סם ריימי (שביים את ספיידרמן 1, 2, 3) הוא היוצר או אחד מהם וגם אחראי חלקית על הרקולס וזינה שלא כל כך אהבתי אז לא טרחתי לצפות אפילו.
אז ככה, מי שמצפה למצוא העברה נאמנה למקור של הספר Wizard First Blood יתקל באכזבה. הסדרה אמנם נשענת רעיונית על הספר אבל אחרי שני הפרקים הראשונים שדווקא מאוד נאמנים לספר זה מתפתח יותר לעלילה בסגנון של האביר הנודד.
אפשר לראות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
צפיתי כרגע בששת הפרקים הראשונים, הראשון והשני מעולים (לא נופלים באכותם מכל סרט באורך מלא), שאר הפרקים סבירים/לא רעים. לאוהבי סדרות הפנטזיה יש מה לראות אך לשאר לא כל כך לדעתי.
סידרה בהחלט חביבה.
אני והילד די נהנים (הילד יותר...)
אגב, די שיעשע אותי הפיספוס בפרק הראשון עם המוודה.
הייתה לבושה בבגד חום כשהם יצאו לגבול (נתנו לבגד חדש אחרי שהלבן התלכלך), והיא הגיע לגבול והקרב החלו והיא שוב הייתה עם הבגד הלבן...
כנראה המפיקים מאוד אוהבים את ההתנפנפות של הבגד בעת הלחימה
העונה הראשונה בסידרה הסתיימה.
תהיה עונה שנייה.
נראה לי שהם לא ציפו לעונה שנייה, ומהפרק האחרון, שרעיונית היה מצויין, ניתן היה בקלות להריץ עונה שלמה (או לפחות 2-3 פרקים כולל איזה קליף האנגר לעונה הבאה) , בפרק אחד הכל רץ לי מהר מדי.
לסידרה יש המון פוטנציאל - הבעייה שהיא פונה לקהל גילאים מאוד נמוך (נוער ומטה כנראה) מה שהופך אותה לסידרת נעורים בעיקר ולא לסידרת פנטזיה כמו שהיא הייתה אמורה להיות לטעמי. צפיתי בכל העונה הראשונה ויש כמה פרקים סבירים אבל הרבה בינוני ומטה (חוץ מהזקן - אין שם אפילו שחקן אחד ראוי לשמו). לא ראיתי את הפרק האחרון עדיין, אבל אם לא יהיה שם משהו יוצא דופן אני כנראה לא אטרח להמשיך לעונה השנייה.
גיא - נכון, יש שם "הברקות" אבל בגדול זו "סידרת נעורים" עם כל המשתמע מכך (מחסור בדם ואיברים כרותים, המעטה בחשיפת הגוף ככל האפשר, וכו' - אתה מבין למה אני מתכוון). יש תחושה שזו יותר אופרת סבון מסידרת פנטזיה. חבל - הרבה פוטנציאל, אם תיקח את הפרק הראשון כדוגמא - זה היה פרק אפי, כמעט טוב כמו סרט ברמה גבוהה, רק משם זה הלך והתדרדר בעיקביות.
ד"א - המורד סית הייתה יותר שווה מהמוודה. לטעמי המוודה נאה ולא יותר, יכלו למצוא לו בת זוג הרבה יותר שווה בסידרה (בעצם השחקנית ששיחקה את החברה שלו לשעב בפרקים הקודמים הייתה יכולה להיות בחירה יותר טובה).
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 01/06/2009 22:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
טוב, סיימתי כרגע לצפות בפרק האחרון ואני חייב להודות שהפרק היה מעולה, כמעט טוב כמו הפרק הראשון בעונה. סופסוף סידרה שנפתחת היטב ונסגרת היטב - דבר די נדיר בנוף הטלוויזיוני בשנים האחרונות. מה שאני לא מבין זה איך הם מתכננים עונה שנייה. הרי הרשע מת, הנבואה הוגשמה - כל דבר מעבר לזה יהיה החייאה מלאכותית של הסידרה ולדעתי זה לא ממש יעשה לה טוב, לא?
Do you have any info for the second season of Legend of the Seeker? When? Where? What? Who? — Sandra
TIM: When: Soon. (Season 2 hasn't officially been scheduled, but preparations are well underway.) Where? We left off with Richard successfully defeating Darken Rahl, but it remains to be seen whether he succeeded long-term. What? Defeating Rahl opened a rift into the underworld, which means Richard must contend with a war waged on the living.