FALLOUT 3 יקבל עורך שלבים ותוכן להורדה

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73312
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3164 פעמים

שליחה #1 

חדשות טובות - בדצמבר ייצא עורך מפות (שייקרא G.E.C.K) ובנוסף לכך שלוש חבילות קטנות של תוכן להורדה (DLC) יהיו זמינות למחשב ול-XBOX 360 בינואר, פברואר ומרץ:

ציטוט
The release of the G.E.C.K. provides the community with tools that will allow players to expand the game any way they wish. Users can create, modify, and edit any data for use with Fallout 3, from building landscapes, towns, and locations to writing dialogue, creating characters, weapons, creatures, and more.

ציטוט
Three downloadable content packs will be coming to Xbox 360 and Games for Windows Live starting in January that will add new quests, items, and content to Fallout 3.

* Operation: Anchorage. Enter a military simulation and fight in one of the greatest battles of the Fallout universe – the liberation of Anchorage, Alaska from its Chinese Communist invaders. An action-packed battle scheduled for release in January.
* The Pitt. Journey to the industrial raider town called The Pitt, located in the remains of Pittsburgh. Choose your side. Scheduled for release in February.
* Broken Steel. Join the ranks of the Brotherhood of Steel and rid the Capital Wasteland of the Enclave remnants once and for all. Continues the adventure past the main quest. Scheduled for release in March.

http://www.rpgwatch.com/show/newsbit?newsbit=10818

אין שמח ממני, בהתחלה היה חשש שלא יהיה עורך שלבים (הם לא הודיעו אם כן או לא), עכשיו שידוע שיהיה ניתן יהיה להגדיל את אורך חיי המשחק משמעותית ע"י תוכן חיצוני שייצור ע"י הקהילה (ע"ע אובליביון).

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #2 

אוף, למה לא ל PS3?
אם עכשיו הייתה לי התלבטות אם לקנות את המשחק או לא, עכשיו כנראה שהוכרעה הכף לכיוון הלא.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #3 

ממתי יש עורכי שלבים בקונסולות? באובליביון היה? גם ששאלת אותי אז אמרתי לך לגביו שהגירסת מחשב הרבה יותר משתלמת בגלל ההרחבות והשיפורים הרבים שיצאו עקב עורך השלבים. משחקים כאלו ברור שלא קונים לקונסולה :wink:

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

אני לא מדבר על העורך, אני מדבר על הפרקים הנוספים להורדה.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #5 

כנראה שמיקרוסופט שימנה שם את הגלגלים - פשוט.

בכל מקרה, ברגע שיש לך את הגירסה למחשב ויש עורך שלבים יהיה כל כך הרבה תוכן חינמי מהקהילה שהתוספות בתשלום הללו פתאום נראות חסרות כל שחר (שוב, ע"ע אובליביון).

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

מניסיוני עם כלים קהילתיים ליצירת תוכן, יש בהם מעט מאוד תוכן טוב, כי הקהל לא מנוסה ביצירת משחקים, ומנסה ליצור את התכנים הכי מאתגרים שאפשר, במקום את התכנים הכי כיפיים שאפשר. אני מעדיף לשלם קצת ולקבל שלב שנכתב על ידי מעצב שלבים מקצועי ונבדק על ידי אנשי מקצוע, ולא משהו שגיימר כתב בשביל לאתגר את עצמו.
אני מקווה שב LBP המצב יהיה שונה (ואם כבר מדברים על ממתי יש עורך שלבים בקונסולות - עוד לא נתקלתי בעורך שלבים שנותן לך לעשות כל כך הרבה כמו עורך השלבים של LBP). אולי הכמות או האופן שבו המשחק הוא גם קצת רשת חברתית יאפשר לי להגיע ליותר תוכן שמוצא חן בעיני, ולא תוכן שמוצא חן בעיני גיימרים כבדים.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #7 

ברב המיקרים אני מסכים עם הטיעון שלך, אבל אובליביון לימד אותי שיש יוצאי דופן. המשחק אחרי כל המודים והתוספות שנוצרו ע"י הקהילה (אלפים רבים ואפילו מתוכם אחוז גבוה של איכותיים) פשוט השתפר בצורה יוצאת דופן, החל בשיפור גרפי ובגיוון של האובייקטים והדמויות וכלה בתוספות של שלבים שלמים, משימות ארוכות ומעניינות ואפילו שינוי מוחלט של שיטת עליית השלבים. אחרי שתשחק באובליביון (למחשב עם כל המודים) תוכל להבין על מה מדובר :wink:

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

מכיוון שכבר קניתי אותו לPS3, כנראה שאני לא אשחק בו במחשב, אבל אני מאמין לך, ומקווה שיהיו עוד משחקים עם תוכן טוב שנוצר על ידי הקהילה.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #9 

אני אקח אותו ממך מתישהו בהזדמנות לכמה ימים - אני מת לדעת איך חווית המשחק ב RPG בקונסולה, ובגלל שכבר שיחקתי בו המון במחשב תהיה לי נקודת השוואה מצויינת.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #10 

יצא G.E.C.K 8)

אני מניח שבחודשים הקרובים נראה עושר של מודים והרחבות כפי שקרה עם אובליביון. מצפה בקוצר רוח!

http://geck.bethsoft.com/index.php/Main_Page

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #11 

מה זאת אומרת ממתי יש לקונסולה עורך שלבים?
הרגע אמרת של XBOX 360 יהיה...
אז למה לא לPS3 (מעבר לשימון של מייקרוסופט)

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #12 

מי דיבר על הקונסולות? זה אחד המשחקים היחידים שלא שווה לקנות לקונסולה - בדיוק בגלל הסיבה הזו (ובגלל זה ייעצתי אז ל MALCONTENT לא לקחת את אובליביון לקונסולה אלא למחשב).

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”