עזרה | Media Center 2005 ב- XP
שלום הורדתי את המדיה סנטר 2005
אבל משום מה אני לא יכול לראות איתו טלוויזיה וגם לא סרטים, וכל פעם שאני מנסה לעשות LIVE TV בתוכנה של הכרטיס טלוויזיה (PVR-150) הוא מראה לי כאילו הכבל לא מחובר,
מה אפשר לעשות, הבנתי שאפשר לעשות משהו עם ה- Registry ולשנות את השיטת שידור מ-NTSC ל-PAL_BGHIDK שזה מה שיש בישראל אבל איך עושים את זה?
אבל משום מה אני לא יכול לראות איתו טלוויזיה וגם לא סרטים, וכל פעם שאני מנסה לעשות LIVE TV בתוכנה של הכרטיס טלוויזיה (PVR-150) הוא מראה לי כאילו הכבל לא מחובר,
מה אפשר לעשות, הבנתי שאפשר לעשות משהו עם ה- Registry ולשנות את השיטת שידור מ-NTSC ל-PAL_BGHIDK שזה מה שיש בישראל אבל איך עושים את זה?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
בגדול אתה צריך להריץ את אשף ההגדרות של הטלוויזיה בתפריט ה-Settings, נקרא Setup your TV Signal.
אבל חסרים פרטים. האם חיברת נכון את הכבלים? האם אתה מתחבר ישירות לקיר או מעביר כבל Composite/S-Video מהממיר?
אבל חסרים פרטים. האם חיברת נכון את הכבלים? האם אתה מתחבר ישירות לקיר או מעביר כבל Composite/S-Video מהממיר?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מה עם ערכת האינפרה אדום שמגיעה עם הכרטיס? האם חיברת אותה והצמדת את ה-IR Blaster לעינית האינפרה אדום של הממיר?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

צריך לחבר אותו כדי שהמדיה סנטר יעבוד איתו.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

האם חיברת גם את המקלט ל-USB וגם את ה-IR Blaster עצמו (חוט דק עם תקע בצד אחד ונורית קטנה בצד שני) אל המקלט?
האם בחרת באשף ההגדרות של הגדרות הטלוויזיה ב-Cables, וכשנשאלת אם יש לך Set Top Box (ממיר באנגלית) ואת השלט המקורי ענית שכן?
האם בחרת באשף ההגדרות של הגדרות הטלוויזיה ב-Cables, וכשנשאלת אם יש לך Set Top Box (ממיר באנגלית) ואת השלט המקורי ענית שכן?
לגבי זה כן עשיתי ככה אחיהאם חיברת גם את המקלט ל-USB וגם את ה-IR Blaster עצמו (חוט דק עם תקע בצד אחד ונורית קטנה בצד שני) אל המקלט?
האם בחרת באשף ההגדרות של הגדרות הטלוויזיה ב-Cables, וכשנשאלת אם יש לך Set Top Box (ממיר באנגלית) ואת השלט המקורי ענית שכן?...
ועדיין לא עובד..
מקודד MPEG-2 התקנת?...
לגבי זה לא עשיתי את זה ואיך עושים את זה בכלל?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ייתכן שיש לך IR Blaster שנתמך בויסטה בלבד ולא ב-XP. בדוק את זה עם החנות ממנה קנית את הכרטיס.
ה- IR Blaster שלי לא מזוהה אני יודע שיש איתו בעיות ב-windows xp pro media center sp2 של דביקות מקשים , אבל לפחות הוא עובד אני פשוט רוצה לראות את זה במדיה סנטר כדי שיעבוד בעתיד אני יחליף לוויסטה ואז הוא בטח יעבוד אבל בינתיים אני רוצה שיעבוד.ויש לי שלט של הערכה ולא של מיקרוספט