סרטי בווליומים שונים
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בהנחה שאתה מנגן הכל דרך FFDShow, יש בתפריט ה-Volume ב-Audio decoder configuration אופציה שנקראת Normalize, שאמורה לעשות פעולה כזו על עוצמת הקול בסרט.
לא ניסיתי את זה בעצמי. תנסה את זה ותדווח לנו אם זה עוזר במשהו.
לא ניסיתי את זה בעצמי. תנסה את זה ותדווח לנו אם זה עוזר במשהו.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
pixie, זה לא יעבוד עם חיבור למגבר לגבי כל הסרטים שפס הקול שלהם הוא DTS או DD היות שכדי להגביר או להנמיך את עוצמת הקול צריך שיהיה אודיו מלכתחילה והוא לא קיים עד שהוא מפוענח במגבר.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אכן, אם הוא מתחבר ב-SPDIF למחשב אז אין לזה משמעות.
jamses, אם אתה מחובר לרסיבר ב-SPDIF, הדבר היחיד שאני יכול להציע לך זה אולי לחפש אופציה כזו ברסיבר עצמו.
jamses, אם אתה מחובר לרסיבר ב-SPDIF, הדבר היחיד שאני יכול להציע לך זה אולי לחפש אופציה כזו ברסיבר עצמו.
אני מחובר למחשב ב-SPDIF. ודרך המגבר אין לי אופציה כזאת. הדבר הכי קרוב שהצלחתי להגיע אליו הוא קומפרסור בילט-אין בתוך המגבר. אז אני נותן לו מקסימום קומפרסיה והוא עדיין לא מגיע לתוצאה שאני רוצה. אני יודע שזה לא פתרון ובגלל זה אני מחפש איזו תוכנה שתעזור לי.
עבדתי בעבר עם תוכנות לעריכת מוזיקה ושם היה לפאג-אין בשם לימיטר (LIMITER), וזה היה הייעוד שלו. כל פעם שאיזה סאונד עבר דציבל מסוים הוא קטם אותו.
אני אמשיך לחפש - מקווה שאמצא.
יום נעים
F
עבדתי בעבר עם תוכנות לעריכת מוזיקה ושם היה לפאג-אין בשם לימיטר (LIMITER), וזה היה הייעוד שלו. כל פעם שאיזה סאונד עבר דציבל מסוים הוא קטם אותו.
אני אמשיך לחפש - מקווה שאמצא.
יום נעים
F