לאיזו מהירות אני צריך לצפות ברשת אלחוטית בין ה HDX ל PC?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46389
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
למה אתה מחזיר בשאלה ?
אני לצערי לא מיוצב,
הגעתי למהירויות של 1.5MB\sec
אבל כרגע אני על 200KB\sec
בהעברה....
שזה כמובן נמוך במיוחד....
לא מבין מדוע....
ועוד שאלה : כשהמכשיר ב STAND BY
אי אפשר להעביר תכנים ?
הוא חייב להיות דלוק ?
אני לצערי לא מיוצב,
הגעתי למהירויות של 1.5MB\sec
אבל כרגע אני על 200KB\sec
בהעברה....
שזה כמובן נמוך במיוחד....
לא מבין מדוע....
ועוד שאלה : כשהמכשיר ב STAND BY
אי אפשר להעביר תכנים ?
הוא חייב להיות דלוק ?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני מחזיר בשאלה כי אולי אתה עומד על מהירות של 10MBps וחושב שזה תקלה?
היה רצוי כי תרשום מראש את המהירות שקיבלת.
בכל אופן, המהירות שיכולה להתקבל בפרוטוקול כזה תלויה באינספור פרמטרים, הראוטרים אשר תומכים N ונמכרו בארץ בשנה האחרונה בארץ הינם מוגבלים מבחינת התדרים ומגיעים למהירות נמוכה מאוד. בנוסף, קיימת חשיבות גם למרחק בין היחידה לראוטר, קירות בדרך, מכשירים נוספים אשר משתמשים באותה רשת, מכשולים פיזים בקו האוירי, תמיכת יצרן ה Dongle ועוד.
אני מסכים איתך כי המהירות שהתקבלה אצלך נמוכה מאוד, נסה להחליף ערוצים בראוטר, ייתכן וזה יעזור.
היה רצוי כי תרשום מראש את המהירות שקיבלת.
בכל אופן, המהירות שיכולה להתקבל בפרוטוקול כזה תלויה באינספור פרמטרים, הראוטרים אשר תומכים N ונמכרו בארץ בשנה האחרונה בארץ הינם מוגבלים מבחינת התדרים ומגיעים למהירות נמוכה מאוד. בנוסף, קיימת חשיבות גם למרחק בין היחידה לראוטר, קירות בדרך, מכשירים נוספים אשר משתמשים באותה רשת, מכשולים פיזים בקו האוירי, תמיכת יצרן ה Dongle ועוד.
אני מסכים איתך כי המהירות שהתקבלה אצלך נמוכה מאוד, נסה להחליף ערוצים בראוטר, ייתכן וזה יעזור.
אני לא בטוח שהבנת את השאלה,
אני ביקשתי לדעת טווחים,
בין לבין...
מה הכי גבוה שאפשר ?
וכמו כן, לא שמת לב שציינתי שהראוטר שלי הוא G
לא N .
כשאני יבין מה האופטימלי, אני אוכל לנסות להגיע לאיזור,
כך או אחרת..
(גם אם נצטרך לשבור קירות בדרך...)
אני ביקשתי לדעת טווחים,
בין לבין...
מה הכי גבוה שאפשר ?
וכמו כן, לא שמת לב שציינתי שהראוטר שלי הוא G
לא N .
כשאני יבין מה האופטימלי, אני אוכל לנסות להגיע לאיזור,
כך או אחרת..
(גם אם נצטרך לשבור קירות בדרך...)
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

חשבתי ששני הצדדים הינם N.
בכל אופן, אני לפחות הגעתי למהירות של 2.5MBps, אך הראוטר היה באותו חדר כמו המזרימדיה.
בכל אופן, אני לפחות הגעתי למהירות של 2.5MBps, אך הראוטר היה באותו חדר כמו המזרימדיה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אתה לא קורה את ה WIKI נכון, הטבלה המדוברת עוסקת בקצב קבצי הוידאו ב Streaming.
שים לב שהערכים ב Mb ולא ב MB.
שים לב שהערכים ב Mb ולא ב MB.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

דרך USB Slave אני הגעתי ל 25MBps כאשר הכונן הקשיח היה בפורמט NTFS, הזכרתי את זה גם בביקורת למכשיר.
שאלה באותו עניין.. אני ממוקם במקום עמוס רשתות אלחוטיות ואני גולש באייפון מכל מקום בדירה על אחת הרשתות הפתוחות ותאמינו לי עם ישראל לארג'
או לא יודע להכניס שם-משתמש/סיסמא...
השאלה פשוטה : אם אני מחבר דונגל N של פופקורן שמוצע עכשיו למכירה האם הפופ יוכל להתחבר לאחת הרשתות באויר שציינתי מבלי שאזדקק לראוטר ?
המטרה היא לגלוש לתכני הWEB השונים וכו..
אף פעם לא אהבתי להתעסק עם רשתות ראוטרים ושאר ירקות...
תודה למשיבים
השאלה פשוטה : אם אני מחבר דונגל N של פופקורן שמוצע עכשיו למכירה האם הפופ יוכל להתחבר לאחת הרשתות באויר שציינתי מבלי שאזדקק לראוטר ?
המטרה היא לגלוש לתכני הWEB השונים וכו..
אף פעם לא אהבתי להתעסק עם רשתות ראוטרים ושאר ירקות...
תודה למשיבים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78895
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5396 פעמים
אין חוקיות בנושא הזה, הפרעות באיזור ומרחק, אפילו מבנה הקירות יכול להשפיע על מהירות WIFI.
disingof,
ונניח שהוא יתחבר לרשת באויר, מה תרוויח מזה? זה הרי או רשת חוטית או אלחוטית (לא גם וגם), כך ש-STREAMING לא תוכל ממש להריץ מזה...
disingof,
ונניח שהוא יתחבר לרשת באויר, מה תרוויח מזה? זה הרי או רשת חוטית או אלחוטית (לא גם וגם), כך ש-STREAMING לא תוכל ממש להריץ מזה...
הייתי אומר שנסחפת לחשוב שחשבתי על STREAMING... מאיפה בדיוק? מהשכן?oferlaor כתב:אין חוקיות בנושא הזה, הפרעות באיזור ומרחק, אפילו מבנה הקירות יכול להשפיע על מהירות WIFI.
disingof,
ונניח שהוא יתחבר לרשת באויר, מה תרוויח מזה? זה הרי או רשת חוטית או אלחוטית (לא גם וגם), כך ש-STREAMING לא תוכל ממש להריץ מזה......
כוונתי הייתה האם כשאחבר דונגל WIFI לפופ , האם הוא יתחבר לאחד מנקודות הWIFI החופשיות סביבי ? וכך אוכל מידי פעם לגלוש על הפופ ליוטיוב ושאר שירותי הרשת.. מבלי להזדקק לראוטר אישי..
במידה וקיימות רשתות באיכות סבירה באיזור ללא אבטחה, בהחלט תוכל להתחבר מהדונגל,dizingof כתב:הייתי אומר שנסחפת לחשוב שחשבתי על STREAMING... מאיפה בדיוק? מהשכן?oferlaor כתב:אין חוקיות בנושא הזה, הפרעות באיזור ומרחק, אפילו מבנה הקירות יכול להשפיע על מהירות WIFI.
disingof,
ונניח שהוא יתחבר לרשת באויר, מה תרוויח מזה? זה הרי או רשת חוטית או אלחוטית (לא גם וגם), כך ש-STREAMING לא תוכל ממש להריץ מזה......![]()
כוונתי הייתה האם כשאחבר דונגל WIFI לפופ , האם הוא יתחבר לאחד מנקודות הWIFI החופשיות סביבי ? וכך אוכל מידי פעם לגלוש על הפופ ליוטיוב ושאר שירותי הרשת.. מבלי להזדקק לראוטר אישי.....