כבלים איכותיים..
הבנתי שצריך לחבר עם כבלים איכותיים את המערכת כדי שישמעו טוב.. קודם כל, רמקולים איכותתים צריכים להיות בין הרמקול לרסיבר או בין המכשיר שממנו יוצא האודיו לרסיבר (מחשב, ממיר וכו') או גם וגם?
ואיזה כבלים בדיוק אני צריך שנקראים איכותיים וכמה הם עולים?
ואיזה כבלים בדיוק אני צריך שנקראים איכותיים וכמה הם עולים?
- Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 527
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
גם וגם.
איזה מערכת יש לך, מה התקציב שלך לחיווט?
יש דיון אינסופי בנושא הזהף יש אסקולה שאומרת שחבל להשקיע הרבה כסף בחוט כזה וכזה ויש כאלה שאומרים שמאז שהם שידרגו לכבל אחר, הם לא מבינים איך לא עשו זאת מוקדם יותר.
החברות המובילות הם: MONSTER, IOGEAR, AR, ויש עוד כמה די טובות.
איזה מערכת יש לך, מה התקציב שלך לחיווט?
יש דיון אינסופי בנושא הזהף יש אסקולה שאומרת שחבל להשקיע הרבה כסף בחוט כזה וכזה ויש כאלה שאומרים שמאז שהם שידרגו לכבל אחר, הם לא מבינים איך לא עשו זאת מוקדם יותר.
החברות המובילות הם: MONSTER, IOGEAR, AR, ויש עוד כמה די טובות.
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
איכות הכבלים מתחילה לקבל משמעות כאשר שאר רכיבי המערכת הם באיכות גבוהה מאד.
במרבית מערכות הקולנוע הביתי, בהן רסיבר דוחף רמקולים שאינם איכותיים ביותר – לאיכות הכבלים, בדרך כלל, לא תהיה השפעה ניכרת לאוזן.
בכל מקרה, לפני שמשקיעים כסף בכבלים, חשוב מאד לנסות אותם קודם על המערכת ביית – לפני הקנייה בפועל.
.
במרבית מערכות הקולנוע הביתי, בהן רסיבר דוחף רמקולים שאינם איכותיים ביותר – לאיכות הכבלים, בדרך כלל, לא תהיה השפעה ניכרת לאוזן.
בכל מקרה, לפני שמשקיעים כסף בכבלים, חשוב מאד לנסות אותם קודם על המערכת ביית – לפני הקנייה בפועל.
.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
צריך להיות יחס מסויים בין המחיר של המערכת שלך והכבלים (20 - 25 אחוז מעלות המערכת לא יותר לדעתי).
לא צריך להשתגע, יש פירמות טובות עם דגמים לא יקרים יחסית של QED למשל ו VANDENHUL שיעשו את העבודה מצויין אם אין לך מערכת יקרה. אם תגיד לי איזה ציוד יש לך אולי אוכל לתת לך המלצות ספציפיות.
לא צריך להשתגע, יש פירמות טובות עם דגמים לא יקרים יחסית של QED למשל ו VANDENHUL שיעשו את העבודה מצויין אם אין לך מערכת יקרה. אם תגיד לי איזה ציוד יש לך אולי אוכל לתת לך המלצות ספציפיות.
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
איך בדיוק זה עובד?Joshua_G כתב:בכל מקרה, לפני שמשקיעים כסף בכבלים, חשוב מאד לנסות אותם קודם על המערכת בבית – לפני הקנייה בפועל.....
זה לא מסוג הכבלים שחותכים לפי אורך?
אילו כבלים מוכנים עם קונקטורים?
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
ל-QED יש (AirLock)אילו כבלים מוכנים עם קונקטורים?...
אבל זה גם מזמינים לפי אורך מסוים
ובארץ 100% שלא תוכל להחזיר
כל הכבלים שלי הם של QED בדרגת reference (כגון silver spiral וכו') וזה פחות מ-20-25%.צריך להיות יחס מסויים בין המחיר של המערכת שלך והכבלים (20 - 25 אחוז מעלות המערכת לא יותר לדעתי)....
אולי 15%
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

כבלי רמקולים – לפעמים מגיעים מוכנים, עם מחברים – ולפעמים חותכים לפי אורך.DannyZ כתב:איך בדיוק זה עובד?Joshua_G כתב:בכל מקרה, לפני שמשקיעים כסף בכבלים, חשוב מאד לנסות אותם קודם על המערכת בבית – לפני הקנייה בפועל.....
זה לא מסוג הכבלים שחותכים לפי אורך?
אילו כבלים מוכנים עם קונקטורים?...
כבלי Interconnect תמיד מגיעים מוכנים, עם מחברים.
מבקשים מהחנות לנסות את הכבלים לפני הקנייה.
.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

אולי כלום.bomgarten כתב:ש לי רסיבר HK 255 ורמקולים 2 אחרויים של BOSE (201) ו2 קדמיים של וורפידל ה ודגם של וורפידל הCM.. מה זה אומר כמה אני צריך להשקיע בחיווט לדעתכם?...
נסה כבלים אחרים וראה אם תשמע הבדל.
.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
לדעתי זה המקסימום שאתה צריך:bomgarten כתב:ש לי רסיבר HK 255 ורמקולים 2 אחרויים של BOSE (201) ו2 קדמיים של וורפידל ה ודגם של וורפידל הCM.. מה זה אומר כמה אני צריך להשקיע בחיווט לדעתכם?...
http://www.arama-audio.com/sg_product~000257~2~5.htm