ביקור במפעל של HDX1000 עם תמונות
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46364
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
מישהו התפלא? מספר המפעלים שמייצרים מכשירי NMT ניתן לספירה על פחות מיד אחת.The production line is pumping out all kinds of NMT players...
זיו אותי זה דוקא מדאיג
זה אומר שאם הם עושים פאק זה פאק רוחבי שישפיע על חומרה של הרבה מכשירי NMT ולא רק אחד...
בעקבות שרשור ישן למשל על הרבה מכשירי פופקורן שהלכו לבית עולמם...תאר לך שאותו מפעל כשל גם בNMT אחרים..מפחיד, לא?
או אם למשל בגלל המיתון העולמי יסגר המפעל...?
זה אומר שאם הם עושים פאק זה פאק רוחבי שישפיע על חומרה של הרבה מכשירי NMT ולא רק אחד...
בעקבות שרשור ישן למשל על הרבה מכשירי פופקורן שהלכו לבית עולמם...תאר לך שאותו מפעל כשל גם בNMT אחרים..מפחיד, לא?
או אם למשל בגלל המיתון העולמי יסגר המפעל...?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46364
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
אותו דבר אתה יכול להגיד על מפעלים של כל מוצר CE אחר. בכל אופן, בשביל זה בדיוק יש בקרת איכות.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
נראה לי שאם היית מתענייין בעוד תחומים היית נבהל מכמות הדברים שמייצרים באותם המקומותNewboy כתב:זיו אותי זה דוקא מדאיג
או אם למשל בגלל המיתון העולמי יסגר המפעל...?...
מחשבים ניידים למשל (הבנתי שיש איזה מס' בודד של מפעלים במזרח הרחוק או משהו כזה)
אבל עדיין - כמו שזיו אמר - מה שקובע זה ה QA - בקרת איכות - בשביל זה לא כל המחשבים באותה איכות - כי נגיד (כל קשר בין המציאות לדברים הנכתבים להלן הינו מקרי בהחלט) IBM עושים בדיקה מעמיקה ו MSI או אפילו LENOVO עושים בדיקה פחות מעמיקה - ומכאן ההבדלים באיכויות - ומן הסתם גם במחיר המוצר הסופי.