ערב טוב ,זקוק לעזרה בבחירת DVD מקליט

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
TheKomoRnik פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

חדש בכיוון וחדש אצלכם בפורום ,לאחר חיפוש לא הצלחתי לימצוא חומר אז אבקש את דעותיהם של יודעים בתחום...

מעוניין ליקנות דיוידי מקליט עם HD ,אומנם מיתלהב מגדג'טים אך לא מבין גדול בתכום הספציפי :(

הסכום שעומד על הפרק הוא 3000 עד 4000 ש"ח ואשמח או להשוואה או לכיוון לאתר שיסביר ,מה לעשות לא סומך על האוביקטיביות של המוכרים למינהם ,ביחוד לאחר שניתקלתי בשירשור הארוך על LG

שלצערי/שמחתי היתעניינתי ב 7823WLG ושמח שלא רצתי ליקנות אותו היום וניתקלתי בשירשור שכמובן השאיר ספקות רבות...

בתודה למפרע וערב נעים

שי

TheKomoRnik פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

??? איין מבינים בתכום ???

שליחה #2 

או הפניה למקום מתאים ...

vitalyi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2594
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #3 

Pioneer DVR 520 הוא הקנייה המומלצת בתקציב שלך. איכות המתונה מצוינת אפילו בהקלטה של 130 דקות, גמישות בבחירת Bit rate וקלות עריכה, כניסה/יציאה iLink - זה מה שמאפיין את המכשיר הזה. בהתחשב בעובדה שזה הדגם היוצא - אני מאמין שתוכל להשיגו במחיר טוב. את הדגם החדש Pioneer DVR 433 אשר מחליף את Pioneer DVR 520 איני מכיר אישית - אבל יש לו תכונות מאד מעניינות, שווה לבדוק את האופציה

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78880
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #4 

vitalyi,

ה-433 החדש מסוגל להקליט DUAL LAYER שזה הולך והופך שימושי ביותר. הוא גם מסוגל לקלוט דיסקים עם מוזיקה ולאפשר גישה למוזיקה כמו JUKEBOX! הוא תומך ב-MP3 וכנראה גם ב-DIVX.

מרשים ביותר בשביל מחיר של פחות מ-4000 ש"ח...

לגבי ה-520, הוא צפוי להיות מוחלף על ידי ה-530H עם דיסק של 160G.

פיוניר גם יביאו ארצה את ה-630 (אותו דבר כמו ה-530 רק עם דיסק קשיח של 250G). ואת ה-230 שהוא נטול דיסק קשיח לחלוטין.

פיליפס (משווקים - TOP AUDIO) צפויים בקרוב להביא את ה-CINEOS 9000H.

גם לפנסוניק יש מכשיר עם 250G דיסק קשיח, אך אני לא יודע אם הם משווקים אותו באופן אקטיבי.

vitalyi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

עפר

אני מודע לכל הפיצ'רים של Pioneer DVR433 (לכן כתבתי שיש לו תכונות מעניינות), אבל אין לי ניסיון אישי איתו (לא יודע מהי איכות התמונה, אמינות וכו') . איני נהוג להמליץ על משהו שין לי מידע מלא לגביו - לכן ציינתי שהמקליט הוא אופציה ששווה בדיקה. לגבי המחליף של הדגם 520 - מבחינת הסדרה הוא באמת 530, אבל בארץ הוא יהיה בקטגוריה אחרת בגלל המחיר (הרד דיסק גדול). תשווה בין המחירים של 520 ו-620 – אני לא חושב שתהיה מהפכה במחירי דגמים חדשים.

TheKomoRnik פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

בהמשך ל...

שליחה #6 

המחיר הוא לא מחיר סגור יש אפשרות לעלות למעלה הכול שאלה של שמושיות/פיצרים...
כמעט רכשתי את הסוני 710 ואהבתי את האופציה של צרבה ב DVD גם - וגם + תאמת אנ'לא בטוח שזה שמושי או לא איין לי מושג ירוק בצריבות אך אוהב צעצועים (אופציות פתוחות) ,החזרתי את המכשיר מאחר ובבית גיליתי שלא קיבלתי חוברת באנגלית ואני לא מוכן לחקות (עיקרון ,או היום או איין עיסקה) ,כמו שכתבתי בתחילה היתעניינתי ב LG אך קיבלתי את הרושם מאיש מכירות מסויים שסוני עולה על ה LG באיכות תמונה וגם באיכות סאונד .

למרות שהפיוניר 630 יותר יקר הוא עניין אותי מבחינת פיצרים אך שוב צורב רק מינוס (האם זה חשוב לי בכלל ?) .

משהו אולי יודע על חנות מיקצועית ופיירית בתחום באיזור הצפון רצוי (גר בחיפה) ,אך גם לא אהסס לנסוע למרכז כדי לקבל הסברים מקצויים שיפטרו את היתלבטותי... בכול זאת זה לא 300 ש"ח

vitalyi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

לגבי "פלוסים ומינוסים": חשוב שמכשיר DVD (מקלט במקרה הנידון) יוכל לקרוא את כל הפורמטים (ו- PIONEER כן קורא), אבל לא קריטי אם הוא לא יוכל לצרוב את כול הפורמטים. DVD-R עדיף על פני DVD+R מבחינת התאמה לנגני DVD ישנים: רובם קוראים את DVD-R כאשר DVD+R לא נקרא ע"י הרבה נגנים ישנים.

ועוד: לא כדאי ללכת על מקלטי SONY , עדיף PIONEER או PANASONIC

TheKomoRnik פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

והסיבה היא ?

שליחה #8 

מהפנסוניק לא היתלהבתי ,הפיוניר (630) אומנם יותר יקר אך כן חושב לכיוונו (עכשיו גם הבנתי שזה לא בר חשיבות צריבה +/-) ,אשמח להבין מדוע סוני לא ? לא תשובה ללא סיבה ,קראתי את השנוי שהולך להיות בישפאר ולא ניראה לי שיש השפעה רצינית כלפי המותג/לקוחות... מבחינת איכויות הבנתי שהסוני והפיוניר עולים באיכויות על LG גם מבחינת סאונד וגם תמונה ,לא יודע עד כמה זה בר השפעה אך לעומת זאת ל LG 3 שנות אחריות ולאחרים שנה בילבד...
LG 3200~3900 ש"ח
Sony 710 4500 ש"ח
Sony 910 5500 ש"ח

והפיוניר 630 באינטרנט סביב ה 8000 ש"ח קצת מוגזם... X2 מה- LG והצרכים בתחלס צרכים פרטיים...

העלתה את הפנסוניק ,מי היבואן הרישמי ומי נותן השרות שלו ?

vivid
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 597
נתן תודות: 0

יורוקום

שליחה #9 

והם גם נותני השירות
אתה יכול לראות אותו אצליהם ברמת גן דב פרידמן 2 ושם גם לשמוע הסברים אני מניח
גם שעון מקולקל מדייק פעמים ביום

gershon17
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 220
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

תשקול בחיוב Yes Max

שליחה #10 

אני ממליץ דווקא על ה-Yes Max. נכון שהוא לא יודע לצרוב, אבל הוא עובד בצורה חלקה לחלוטין עם ה-EPG של Yes, מה שהופך את ההקלטה למשימה מאד מאד מאד מאד מאד פשוטה. כל כך פשוטה, שלהקליט או סתם לראות טלוויזיה (מוקלטת או אחרת) זה אותו הדבר. גם האפשרות להקליט ערוץ אחד בזמן שצופים בשני הופכת את החיים להרבה יותר נוחים (הבנתי שבקרוב המכשיר ידע להקליט שני ערוצים בו-זמנית). קשה לי לדמיין מכשיר חיצוני שמתקרב אפילו במעט לרמת נוחות כזו. חוץ מזה, אתה מקבל הקלטה באיכות מקסימלית, אבל זה פחות מהותי.

בנוסף אפשר גם דיוידי שיודע לצרוב (אבל אז אין צורך בהארד-דיסק פנימי). זה פחות נוח מאשר מכשיר אחד (כי בעצם צריך לצרוב במהירות ההקרנה, אי אפשר להקליט תוכנית ואז לשפוך אותה מהר ל-DVD). כל עוד אתה מתכנן לצרוב מעט ולהשתמש הרבה בדיסק הפנימי, ה-Max עדיף בהרבה לדעתי.

TheKomoRnik פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

בתאוריה זה יכול לעבוד וגם קצת יותר חסכוני...

שליחה #11 

אך מאחר ואני לא חושב כרגע על חיסכון אלה חושב על צעצוע ,שישמש גם לעריכת / הקלטת סרטים (אישיים וגם הקלטות מיס/כבלים) אז השיקולים הם אחרים ,ההיתלבטות היא טכנית בילבד מה עדיף על מה והנסיון להבין מדוע X ולא Y במטרה להישתמש בסופו של דבר ב X...

אז נכון להרגע מתוך המידע שאספתי הרוב נתן את קולו לסוני או פנסוניק מאשר פיוניר ובטח לא LG מבחינת איכות תמונה סאונד ורכיבים...

פנסוניק דגם 60 וסוני דגם 910 שלמיטב הבנתי עדיין לא עבר תקינה מישפאר ואם תהיה העדפה אליו אני יאלץ להמתין מספר ימים...

העדפה נוספת לפנסוניק היא DVIX שכן אני מעוניין באופציה...

עדיין מנסה לילמוד עוד ופנוי לדעות / הצעות רלונטיות

ערב מהנה

שי

vitalyi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

Re: והסיבה היא ?

שליחה #12 

TheKomoRnik כתב:מהפנסוניק לא היתלהבתי ,הפיוניר (630) אומנם יותר יקר אך כן חושב לכיוונו (עכשיו גם הבנתי שזה לא בר חשיבות צריבה +/-) ,אשמח להבין מדוע סוני לא ?
...
הסיבה הראשונה היא יחס תועלת/מחיר נמוך בגלל מחירים מופקרים. הסיבה השנייה : יכול להיות שחלה תפנית במקלטים של SONY - אבל לפני קצת פחות משנה אנשים בפורומים הגדולים (בתחום) לא ממש התלהבו מהמקלטים שלה.
לגבי Pioneer DVR 630 - מבחינת י זה בזבוז כסף, כי המקלט הזה זהה ל-433 למעט כונן קשיח גדול ו-EPG (אשר לא רלוונטי בארץ). לשלם 4000 ש"ח עבור תוספת של 170GB בכונן קשיח - הגזמה פראית. יש לי Pioneer עם 80GB כשנתיים - האמין לי, הנפח הזה הוא מעל ומעבר. קנה עוד 10-20 מדיות RW (לגיבוים זמניים), וזה יספיק.
Panasonic הוא מכשיר טוב בהחלט. החיסרון של Panasonic - ארטיפקטים בתמונה, אבל המתונה היא חדה יותר מ-Pioneer. לעומת זאת, ל-Pioneer כמעט ואין ארטיפקטים בהקלטה ב-SP. כנראה כל חיסרון הוא "המשך" של יתרון. יתרון נוסף של PIONEER - קביעת BITRATE גמישה ביותר ונוחה מאוד . גם העריכה יותר נוחה מ-PANASONIC.

אגב, ההערה של gershon17 בחלל לא במקום: YESMAX לא נותן אפשרויות עריכה, לכן אי -אפשר למשל לערוך תוכנית עם פרסומות.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”