רמקול Peerless
-
sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
רציתי לשתף אותכם בחוויה מעניינת שעברתי אתמול .
מתקשר אלי חבר טוב ואומר לי שאני חייב לשמוע את המערכת החדשה שהוא קנה .
לטענתו , מכיוון שאני חובב הסאונד בחברה , אני חייב להיות הראשון ששומע . באותה שיחה הוא גם ציין שהחליט לקנות את המערכת מכיוון ששמע אצלי את diana krall ברמקולים של הtannoy שלי , והחוויה שינתה לו את כל מה שהוא חושב על סאונד איכותי .
אי אפשר להגיד שהופתעתי ממה שדחפו לו ...
מגבר של prosound ,
DVD NEC
והדובדבן שבקצפת , רמקולים של פירלס (בגודל של ארון קבורה ממוצע ) .
אולם , ממה שכן הופתעתי היה כמה גרוע הרמקול הזה נשמע . משהו בסגנון של טרנסזיסטור עם סאונד קצת משופר . לא יאומן שהחברה כל כך נפוצה בארץ! לא ייתכן שכל כך הרבה אנשים בארץ קונים את הזבל הזה!
לא מדובר במערכת שנשמעת סביר , מדובר במערכת שנשמעת גרוע הרבה יותר ממערכת מיני של aiwa שהייתה לי בילדותי .
בכל מקרה, הבחור מחזיר את הזבל לחנות היום (משלם איזשהו קנס כמובן ) ומתייעץ איתי לגבי המערכת הבאה שלו .
ראו הוזהרתם.
מתקשר אלי חבר טוב ואומר לי שאני חייב לשמוע את המערכת החדשה שהוא קנה .
לטענתו , מכיוון שאני חובב הסאונד בחברה , אני חייב להיות הראשון ששומע . באותה שיחה הוא גם ציין שהחליט לקנות את המערכת מכיוון ששמע אצלי את diana krall ברמקולים של הtannoy שלי , והחוויה שינתה לו את כל מה שהוא חושב על סאונד איכותי .
אי אפשר להגיד שהופתעתי ממה שדחפו לו ...
מגבר של prosound ,
DVD NEC
והדובדבן שבקצפת , רמקולים של פירלס (בגודל של ארון קבורה ממוצע ) .
אולם , ממה שכן הופתעתי היה כמה גרוע הרמקול הזה נשמע . משהו בסגנון של טרנסזיסטור עם סאונד קצת משופר . לא יאומן שהחברה כל כך נפוצה בארץ! לא ייתכן שכל כך הרבה אנשים בארץ קונים את הזבל הזה!
לא מדובר במערכת שנשמעת סביר , מדובר במערכת שנשמעת גרוע הרבה יותר ממערכת מיני של aiwa שהייתה לי בילדותי .
בכל מקרה, הבחור מחזיר את הזבל לחנות היום (משלם איזשהו קנס כמובן ) ומתייעץ איתי לגבי המערכת הבאה שלו .
ראו הוזהרתם.
קודם כל יפה שהבחור התרשם ממערכת והחליט שהוא רוצה גם לקנות !
חשוב מאוד שתסביר לו שהתוצאה שהוא שמע תלויה בכל רכיבי המערכת ואם הוא התלהב מהסט-אפ שלך והוא רוצה בדיוק את אותו צליל הוא יצטרך להעתיק כמה שיותר ממנו כדי לקבל חתימת צליל דומה.
בכל מקרה הוא קנה דברים אחרים (ונחותים מאוד) ולכן התוצאה היא כפי שהיא.
תמליץ לו לשמוע בחנות כל מיני דברים לפני שהוא קונה מערכת נוספת.
חשוב מאוד שתסביר לו שהתוצאה שהוא שמע תלויה בכל רכיבי המערכת ואם הוא התלהב מהסט-אפ שלך והוא רוצה בדיוק את אותו צליל הוא יצטרך להעתיק כמה שיותר ממנו כדי לקבל חתימת צליל דומה.
בכל מקרה הוא קנה דברים אחרים (ונחותים מאוד) ולכן התוצאה היא כפי שהיא.
תמליץ לו לשמוע בחנות כל מיני דברים לפני שהוא קונה מערכת נוספת.
סביר מאוד. כל המותגים שציינת נמכרים באתרי מכירות פומביות למינהם. אישית לא נתקלתי בהם בחנויות אמיתיות.
תפגין חבריות ותלך לעזור לו בבחירת המערכת הבאה
אל תיעץ לו אלא תלך איתו ממש. לצערי יש לא מעט חנויות שינצלו את חוסר הידע שלו.
תפגין חבריות ותלך לעזור לו בבחירת המערכת הבאה
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
הרבה מהחברים החובבים פה התחילו כך את דרכם. שמעו ואהבו את מה ששמעו והחליטו להשקיע...
הרבה עשו טעויות בדרך וניסיון לקיצור דרך. אני יכול להבין את הדחף של החבר שלך שראה רמקולים בגודל של בית ו"איך יתכן והם לא ישמעו טוב???" ואת המגבר מפוצץ הווטים לפי הרצפט...
יפה מאוד שהודה בטעות ושהחליט להחזיר את שקנה. יש כאלה שהיו נלחמים על זה בכל מחיר...
כדאי באמת שתמליץ לו ללכת עם מישהו שמבין ומכיר, או שאתה תלך איתו, כי גם אם ילך לבד, הוא לא יבין כל כך מה הוא בידיוק מחפש ועשוי לעשות טעויות נוספות הגם שירכוש פירמות ידועות.
הרבה עשו טעויות בדרך וניסיון לקיצור דרך. אני יכול להבין את הדחף של החבר שלך שראה רמקולים בגודל של בית ו"איך יתכן והם לא ישמעו טוב???" ואת המגבר מפוצץ הווטים לפי הרצפט...
יפה מאוד שהודה בטעות ושהחליט להחזיר את שקנה. יש כאלה שהיו נלחמים על זה בכל מחיר...
כדאי באמת שתמליץ לו ללכת עם מישהו שמבין ומכיר, או שאתה תלך איתו, כי גם אם ילך לבד, הוא לא יבין כל כך מה הוא בידיוק מחפש ועשוי לעשות טעויות נוספות הגם שירכוש פירמות ידועות.