צריך יעוץ בתליית מסך מקרן
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
שלום,
אני רוצה להתקין את המסך במרחק מסוים מהקיר כדי שבעתיד אני אוכל לתלות LCD\פלזמה על הקיר שמאחוריו. אח שלי מדד היום את המרחק שה LCD 46 של פיליפס מגיע מהקיר והגיע ל 15 ס"מ. מרחק הישיבה אצלי הוא קרוב ל 5 מטר ככה שכשאני אקנה, ברור לי שאני אצטרך מסך של 50 אינטש. אני ממש לא רוצה לתלות את המסך במרחק של 15 ס"מ או יותר מהקיר. מה שכן, אני לא מתכוון לקנות את הטלויזיה בשנה וחצי הקרובות. השאלה שלי היא עד כמה מתפתח הנושא של מסכים דקים במיוחד (האם זה יהיה הדבר הבא ולא ניתן יהיה למצוא מסכים עמוקים כמו שיש היום?)? אם אני אתלה את המסך במרחק של 8 ס"מ, לא תהיה לי בעיה להשיג במחיר סביר מסך דק במיוחד בעוד שנה וחצי - שנתיים? האם זה בכלל נכון לתלות את המסך במרחק מהקיר ולא צמוד לו?
תודה מראש
אני רוצה להתקין את המסך במרחק מסוים מהקיר כדי שבעתיד אני אוכל לתלות LCD\פלזמה על הקיר שמאחוריו. אח שלי מדד היום את המרחק שה LCD 46 של פיליפס מגיע מהקיר והגיע ל 15 ס"מ. מרחק הישיבה אצלי הוא קרוב ל 5 מטר ככה שכשאני אקנה, ברור לי שאני אצטרך מסך של 50 אינטש. אני ממש לא רוצה לתלות את המסך במרחק של 15 ס"מ או יותר מהקיר. מה שכן, אני לא מתכוון לקנות את הטלויזיה בשנה וחצי הקרובות. השאלה שלי היא עד כמה מתפתח הנושא של מסכים דקים במיוחד (האם זה יהיה הדבר הבא ולא ניתן יהיה למצוא מסכים עמוקים כמו שיש היום?)? אם אני אתלה את המסך במרחק של 8 ס"מ, לא תהיה לי בעיה להשיג במחיר סביר מסך דק במיוחד בעוד שנה וחצי - שנתיים? האם זה בכלל נכון לתלות את המסך במרחק מהקיר ולא צמוד לו?
תודה מראש
קח בחשבון גם את העומק של מתקן ההתקנה של הטלויזיה לקיר.
הייתי בדלימה זהה לפני מספר חודשים, המרחק שהומלץ לי להתקין את מסך המקרן הוא כ 25 ס"מ מהקיר האחורי.
20 ס"מ זה סדר גודל של מסך טלויזיה דק + המתקן תלייה שלו בקיר . לקחתי כמה ס"מ ספייר.
הפתרון שלי היה קרניז גבס שבתוכו ישב מסך המקרן שהוא מוסתר לגמרי, כאשר אני מוריד אותו ( חשמלית ) הוא מסתיר את הפלזמה / LCD שאין
.
כמו כן, שתדע שצריך די להקפיד שלא יהיו רוחות מחלונות פתוחים כי מסך המקרן בתלייה כזו יותר רגיש לתנודות לעומת תלייה צמודה לקיר. ( אלא אם כן מתוכנן מסך עם מנגנון מתיחה ).
אעלה תמונות יותר מאוחר להמחשה.
קח בחשבון גם את העומק של מתקן ההתקנה של הטלויזיה לקיר.
הייתי בדלימה זהה לפני מספר חודשים, המרחק שהומלץ לי להתקין את מסך המקרן הוא כ 25 ס"מ מהקיר האחורי.
20 ס"מ זה סדר גודל של מסך טלויזיה דק + המתקן תלייה שלו בקיר . לקחתי כמה ס"מ ספייר.
הפתרון שלי היה קרניז גבס שבתוכו ישב מסך המקרן שהוא מוסתר לגמרי, כאשר אני מוריד אותו ( חשמלית ) הוא מסתיר את הפלזמה / LCD שאין
.
כמו כן, שתדע שצריך די להקפיד שלא יהיו רוחות מחלונות פתוחים כי מסך המקרן בתלייה כזו יותר רגיש לתנודות לעומת תלייה צמודה לקיר. ( אלא אם כן מתוכנן מסך עם מנגנון מתיחה ).
אעלה תמונות יותר מאוחר להמחשה.
שחר
היי שחר, מה נשמע?
אתה יכול לעולות תמונות?
אם עשית קרניז, היית עושה את המסך בקו ישר עם הקיר, במילא זה לא נוגע במסך הטלווזיה?
או שיש סיבה אחרת..?
אתה יכול לעולות תמונות?
אם עשית קרניז, היית עושה את המסך בקו ישר עם הקיר, במילא זה לא נוגע במסך הטלווזיה?
או שיש סיבה אחרת..?
סחטיין על הוולודיין 
CHT12 או 10?
תגיעה בקרוב טלוויזיה?
CHT12 או 10?
תגיעה בקרוב טלוויזיה?
אני לא חושב שיש פה נכון או לא נכון.kingikra כתב:האם זה בכלל נכון לתלות את המסך במרחק מהקיר ולא צמוד לו?
תודה מראש
גיל...
זה מיועד לתלייה על תקרה=רחוק מהקיר ומיועד לתלייה על קיר.
אם אין משהו שיפריע (מזנון,רוח,חפצים וכד') אין סיבה שלא לתלות מהתקרה במידה ואתה מתקין מסך טלוויזיה על הקיר..
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
א. יש דקים יותר ופחות - הכל שאלה של $$$$.
ב. אני דווקא מחפש פתרון הפוך - שירים את הפלזמה כדי שתסתיר את המסך הקבוע - הוא יותר חשוב לי מהטלויזיה
כל המסכים הנגללים האלה עושים לי לא טוב - זזים ברוח, יש/לפעמים יש גלים ו שאר חולין
הצרה היחידה - שעד כמה שראיתי מעלית לפלזמה עולה המממממממוווווווווווווון $$$$
אז זה בסדר - בינתיים אין פלזמה/LCD
ב. אני דווקא מחפש פתרון הפוך - שירים את הפלזמה כדי שתסתיר את המסך הקבוע - הוא יותר חשוב לי מהטלויזיה
כל המסכים הנגללים האלה עושים לי לא טוב - זזים ברוח, יש/לפעמים יש גלים ו שאר חולין
הצרה היחידה - שעד כמה שראיתי מעלית לפלזמה עולה המממממממוווווווווווווון $$$$
אז זה בסדר - בינתיים אין פלזמה/LCD
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אתה שואל שאלות שתסלח לי - קצת הזויות...
אנחנו יודעים מה יהיה עוד שנה וחצי שנתיים?
למיטב זכרוני כבר היום יש מסכים דקים כאלה
אולי עוד שנה וחצי יהיה OLED שתדביק על הקיר...
WHO KNOWS...
אנחנו יודעים מה יהיה עוד שנה וחצי שנתיים?
למיטב זכרוני כבר היום יש מסכים דקים כאלה
אולי עוד שנה וחצי יהיה OLED שתדביק על הקיר...
WHO KNOWS...
אלוהים גדול מה יהיה עוד שנה וחצי.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
חברה, תודה רבה על התגובות אבל שימו לב מה שאלתי
לא שאלתי מה המחירים של המסכים הדקים מאוד האלה בעוד שנתיים, שאלתי האם מסך כזה + מתקן תלייה יכנסו (מבחינת עומק) ב 11 ס"מ? אני אפילו לא שאלתי האם המסכים האלה שיצאו בעוד שנתיים יכנסו ב 11 ס"מ. שאלתי האם המסכים הנוכחיים שנמכרים, יכנסו בעומק כזה.
תודה
לא שאלתי מה המחירים של המסכים הדקים מאוד האלה בעוד שנתיים, שאלתי האם מסך כזה + מתקן תלייה יכנסו (מבחינת עומק) ב 11 ס"מ? אני אפילו לא שאלתי האם המסכים האלה שיצאו בעוד שנתיים יכנסו ב 11 ס"מ. שאלתי האם המסכים הנוכחיים שנמכרים, יכנסו בעומק כזה.
תודה