בעקבות הורדת ערוץ סטאר וורלד
תברח מהרitamartv כתב:האם ניתן להתנתק מהוט ללא קנס?
כי זה בעצם הפרת חוזה מצדם!
כמו שהורידו את ערוץ CNN והיה ניתן להתנתק מהוט ללא תשלום קנס, למרות שאתה בהתחייבות....
מבחינה משפטית , זה הפרט חוזה
מי הם בכלל, מה זה גן ילדים
כן. החוק אומר שמרגע שהחברה הכריזה על הורדת ערוץ (במקרה זה, אם אינני טועה מדובר על ה17/11) לך יש טווח של 30 יום להתנתק באם תרצה ללא עלות. זאת עקב ירידת ערוץ מחבילת בסיס ללא מתן מענה. החוק חופף בשתי החברות, מן הסתם.
עובד בחברת יס
פסיקה מעניינת של שופטת בעקבות שינויים והורדת ערוצים:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3628232,00.html
לסיכום:
החברה יכולה לשנות את הערוצים, יכולה לבטל ערוצים בחבילת הבסיס ובאופן כללי לפעול בכל דרך שהיא רואה לנכון כל עוד ניתן אישור למהלך מהמועצה לכבלים והלווין. עד כמה שזה פוגע בנו הצרכנים...
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3628232,00.html
לסיכום:
החברה יכולה לשנות את הערוצים, יכולה לבטל ערוצים בחבילת הבסיס ובאופן כללי לפעול בכל דרך שהיא רואה לנכון כל עוד ניתן אישור למהלך מהמועצה לכבלים והלווין. עד כמה שזה פוגע בנו הצרכנים...
מכל מה שעניתם כאן,לא הבנתי,וכמו איתמר לא הגעתי לתשובה סופית וברורה,
האם ניתן להתנתק עקב הורדת הערוץ בהוט בלי תשלום קנס ניתוק?
חשוב לי מאוד להתנתק אפילו חודש לפני סיום ההתחייבות לטריפל,צריכים ללמד את הוט לקח,וכל אחד שייתנתק עוזר בכך!
חשוב לי מאוד להתנתק אפילו חודש לפני סיום ההתחייבות לטריפל,צריכים ללמד את הוט לקח,וכל אחד שייתנתק עוזר בכך!
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
השאלה המתבקשת כרגע עקב הפסיקה היא האם הורדת הערוץ היא באישור המועצה לשידורי כבלים ולשידורי לווין. אם כן, אין עילה לפי הפסיקה. אם לא, יש עילה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
כן, אתה יכול להתנתק עם הורדת הערוץ ועד 30 יום לאחר ניתוק הערוץ ללא קנס יציאה כלשהו.מכל מה שעניתם כאן,לא הבנתי,וכמו איתמר לא הגעתי לתשובה סופית וברורה,
חשוב לי מאוד להתנתק אפילו חודש לפני סיום ההתחייבות לטריפל,צריכים ללמד את הוט לקח,וכל אחד שייתנתק עוזר בכך!...
- oferlaor
- מנהל

Huber,
המועצה היא כיום לא הרבה יותר מאשר חותמת גומי של החברות. קשה לי להאמין שהם יתערבו במקרה כזה (ע"ע הורדת CNN).
המועצה היא כיום לא הרבה יותר מאשר חותמת גומי של החברות. קשה לי להאמין שהם יתערבו במקרה כזה (ע"ע הורדת CNN).
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
השאלה לא אם הם יתערבו אלא אם הם אישרו להם את המהלך של ההורדה. אם כן - לפי פסיקת השופטת אין לך ממש "קייס".
אבל,תשמעו,אני לא מבין את העניין הזה,למה מרשים לחברת הכבלים לעשות מה שבא להם?
מה עם הלקוח התמים שמשלם כל חודש סכום לא קטן בכלל,ומחפש לכך תמורה?
שוב פעם,צריך ללמד את חברת HOT לקח!שהם לא לבד שם במשרדים שלהם,והכסף לא מיועד לכיסים שלהם,אלא יש לקוחות שרוצים עליו תמורה!!!
עד שרוב הלקוחות לא יעזבו את החברה הזאת,זה לא יישתנה ולא ייקרה!
צר לי לחיות בשגרה כזאת,שאנחנו הלקוחות בכל החברות לא יותר מאשר "מגבת" שסוחטים ממנה כסף ואין מי שייתערב בשבילנו יותר מדיי,כי אנחנו כאלה קטנים בהשווה לחברות הענק האלו.
מה עם הלקוח התמים שמשלם כל חודש סכום לא קטן בכלל,ומחפש לכך תמורה?
שוב פעם,צריך ללמד את חברת HOT לקח!שהם לא לבד שם במשרדים שלהם,והכסף לא מיועד לכיסים שלהם,אלא יש לקוחות שרוצים עליו תמורה!!!
עד שרוב הלקוחות לא יעזבו את החברה הזאת,זה לא יישתנה ולא ייקרה!
צר לי לחיות בשגרה כזאת,שאנחנו הלקוחות בכל החברות לא יותר מאשר "מגבת" שסוחטים ממנה כסף ואין מי שייתערב בשבילנו יותר מדיי,כי אנחנו כאלה קטנים בהשווה לחברות הענק האלו.
- oferlaor
- מנהל

Huber,
כמו שאני אומר - הם לא מתערבים יותר מדי עם הערוצים הזרים שמשודרים בישראל, הערוצים הללו עולים ויורדים בישראל דרך קבע.
ani_dani,
זו חברה פרטית, היא יכולה לעשות מה שהיא רוצה (שוק חופשי), הדרך שלנו כצרכנים היא להצביע ברגליים.
אם, כפי שהם חושבים, הערוץ נידח מדי ולא פופולרי דיו, אז בפועל יפרשו כתוצאה מהמהלך מעט אנשים. אם העלות של האנשים שיפרשו כתוצאה מכך נמוכה מהעלות של הערוץ לחברה, אז המהלך הוא כלכלית נכון עבורם.
אני הייתי מאוד מתוסכל כשהורידו את הערוץ מ-YES. הגעתי עד לרמות מאוד גבוהות ביס, והם הסבירו לי שלמרות ה-PR הטוב והשם הטוב של הערוץ בבדיקות שהם עורכים שגרתית (ממירים המחוברים לטלפון מעדכנים אותם באופן אנונימי לגבי הרגלי הצפיה) הוא קיבל אחוזי צפיה נמוכים מאוד. שאלו אותי כמה אני בפועל צופה בערוץ. אמרתי שאני מקליט תכנים מהערוץ. נכון שלא המון תכנים (אולי סדרה או שתיים בשבוע) אבל זה עדיין סדרה או שתיים שאין לי דרך חוקית אחרת לקבלם כלקוח יס.
כמו שאני אומר - הם לא מתערבים יותר מדי עם הערוצים הזרים שמשודרים בישראל, הערוצים הללו עולים ויורדים בישראל דרך קבע.
ani_dani,
זו חברה פרטית, היא יכולה לעשות מה שהיא רוצה (שוק חופשי), הדרך שלנו כצרכנים היא להצביע ברגליים.
אם, כפי שהם חושבים, הערוץ נידח מדי ולא פופולרי דיו, אז בפועל יפרשו כתוצאה מהמהלך מעט אנשים. אם העלות של האנשים שיפרשו כתוצאה מכך נמוכה מהעלות של הערוץ לחברה, אז המהלך הוא כלכלית נכון עבורם.
אני הייתי מאוד מתוסכל כשהורידו את הערוץ מ-YES. הגעתי עד לרמות מאוד גבוהות ביס, והם הסבירו לי שלמרות ה-PR הטוב והשם הטוב של הערוץ בבדיקות שהם עורכים שגרתית (ממירים המחוברים לטלפון מעדכנים אותם באופן אנונימי לגבי הרגלי הצפיה) הוא קיבל אחוזי צפיה נמוכים מאוד. שאלו אותי כמה אני בפועל צופה בערוץ. אמרתי שאני מקליט תכנים מהערוץ. נכון שלא המון תכנים (אולי סדרה או שתיים בשבוע) אבל זה עדיין סדרה או שתיים שאין לי דרך חוקית אחרת לקבלם כלקוח יס.
- AnonymousDev
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
רגע רגע, עפר - אמרת משהו חשוב.
האם ממירים שמחוברים לקו הטלפון "מתקשרים הביתה" ומדווחים אודות הרגלי צפיה, גם אם באופן אנונימי - מבלי שתהיה קיימת אפשרות לבטל את הדבר (ולא להשתתף במדגם החצוף הזה), ללא ניתוק הממיר מקו הטלפון? האם הבנתי נכון?
האם ממירים שמחוברים לקו הטלפון "מתקשרים הביתה" ומדווחים אודות הרגלי צפיה, גם אם באופן אנונימי - מבלי שתהיה קיימת אפשרות לבטל את הדבר (ולא להשתתף במדגם החצוף הזה), ללא ניתוק הממיר מקו הטלפון? האם הבנתי נכון?
- oferlaor
- מנהל

AnonymousDev,
אין מידע רשמי האם זה באמת נעשה, ויס גם לקוחות של כמה קבוצות מיקוד.
עם זאת, לדעתי הם כן דוגמים מידע ממספר קטן של מכשירים.
מה שבטוח בכל מקרה הוא שהמידע בכל מקרה הוא סטטיסטי, כלומר, הם לא יכולים לדעת במי מדובר או לאגור את המידע. הם כן יכולים לדעת למשל אם ערוץ מסויים בכלל נצפה או לא.
ככל הנראה גם בהוט עושים דבר דומה, אבל שוב, אין מידע קונקרטי על הנושא הזה, הוא מעורפל מאוד כמובן.
אין מידע רשמי האם זה באמת נעשה, ויס גם לקוחות של כמה קבוצות מיקוד.
עם זאת, לדעתי הם כן דוגמים מידע ממספר קטן של מכשירים.
מה שבטוח בכל מקרה הוא שהמידע בכל מקרה הוא סטטיסטי, כלומר, הם לא יכולים לדעת במי מדובר או לאגור את המידע. הם כן יכולים לדעת למשל אם ערוץ מסויים בכלל נצפה או לא.
ככל הנראה גם בהוט עושים דבר דומה, אבל שוב, אין מידע קונקרטי על הנושא הזה, הוא מעורפל מאוד כמובן.