HOT ו-yes עשויות לשווק את ה-Slingbox!
יש לי את ה-PLACESHIFTER של SAGE שממלא תפקיד דומה אם כי יכול לעבוד רק על מחשב.
מנסיוני, השימוש ביכולות האלה הוא מוגבל ביותר. הדבר היחיד ששווה צפיה מרוחקת בשידור חי הוא משחקי ספורט, ועם זה יש 2 בעיות:
1. הפרשי שעות. כשנמצאים בארה''ב או במזרח אין למעשה אפשרות לראות מחשקי ספורט מעניינים בשידור חי בגלל הפרש שעות גדול.
2. איכות התמונה. יש לי קו ADSL של 5 מגה עם UPLOAD של 512 קילוביט. למעשה, הביטרייט הזה לא מאפשר להנות מהשידור בצורה סבירה. יתרה מזאת, תשתיות האינטרנט (במיוחד אלה האלחוטיות) בביתי מלון רבים הן די ירודות ולא תמיד מסוגולות לעמוד אפילו בקצב כזה נמוך בצד המקבל.
כל דבר אחר לא שווה את הצפיה באיכות ירודה כל כך. לגבי מהדורות חדשות למיניהן, יש לזכור שיש מקורות אינטרנטיים לרובן (שהם יותר איכותיים) ולכן אין צורך בהקלטה מהבית.
מנסיוני, השימוש ביכולות האלה הוא מוגבל ביותר. הדבר היחיד ששווה צפיה מרוחקת בשידור חי הוא משחקי ספורט, ועם זה יש 2 בעיות:
1. הפרשי שעות. כשנמצאים בארה''ב או במזרח אין למעשה אפשרות לראות מחשקי ספורט מעניינים בשידור חי בגלל הפרש שעות גדול.
2. איכות התמונה. יש לי קו ADSL של 5 מגה עם UPLOAD של 512 קילוביט. למעשה, הביטרייט הזה לא מאפשר להנות מהשידור בצורה סבירה. יתרה מזאת, תשתיות האינטרנט (במיוחד אלה האלחוטיות) בביתי מלון רבים הן די ירודות ולא תמיד מסוגולות לעמוד אפילו בקצב כזה נמוך בצד המקבל.
כל דבר אחר לא שווה את הצפיה באיכות ירודה כל כך. לגבי מהדורות חדשות למיניהן, יש לזכור שיש מקורות אינטרנטיים לרובן (שהם יותר איכותיים) ולכן אין צורך בהקלטה מהבית.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
הסיבות שתוארו למעלה הן הסיבה שהסיפור הזה לא מעניין בישראל.
בארה"ב הסיבה שזה קיים ופופולרי הוא בגלל שיש הרבה יותר אנשים ניידים + יש הרבה תוכן מקומי שהוא קריטי להם (כמו משחקי בית של הקבוצות שמשודרים לרוב רק בערוצים מקומיים שסגורים וחסומים באיזורים מרוחקים).
מה כבר אפשר להפסיד כאן בטלויזיה, את האח הגדול?
הפרשי השעות, איכות התמונה והמחסור באינטרנט בחו"ל (שפחות רואים אותו בארה"ב) יגרמו לזה שהמכשיר הזה ישאר על המדף, שם מקומו. הדבר היחיד שיכול לעניין כאן הוא אפשרות לסמן ליס מקס ודומיו תוכניות להקלטה מרחוק, אך הדרך העדיפה לבצע את זה היא דרך האתר של יס (שמוריד דרך הלויין הוראות למקס הביתי להקליט את זה)
בארה"ב הסיבה שזה קיים ופופולרי הוא בגלל שיש הרבה יותר אנשים ניידים + יש הרבה תוכן מקומי שהוא קריטי להם (כמו משחקי בית של הקבוצות שמשודרים לרוב רק בערוצים מקומיים שסגורים וחסומים באיזורים מרוחקים).
מה כבר אפשר להפסיד כאן בטלויזיה, את האח הגדול?
הפרשי השעות, איכות התמונה והמחסור באינטרנט בחו"ל (שפחות רואים אותו בארה"ב) יגרמו לזה שהמכשיר הזה ישאר על המדף, שם מקומו. הדבר היחיד שיכול לעניין כאן הוא אפשרות לסמן ליס מקס ודומיו תוכניות להקלטה מרחוק, אך הדרך העדיפה לבצע את זה היא דרך האתר של יס (שמוריד דרך הלויין הוראות למקס הביתי להקליט את זה)
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
רשת באג החלה לשווק את המוצר בגרסתו הבסיסית באתר שלה
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6826&perur=1&t=9
המחיר 1200 ש"ח. (בחו"ל 180$).
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6826&perur=1&t=9
המחיר 1200 ש"ח. (בחו"ל 180$).
- oferlaor
- מנהל

אבא שלי אתמול בדיוק דיבר איתי על זה ושאל אם זה מעניין אותי.
הסברתי לו שמספיק לי מה שהמקס נותן לי וכשהוא לא הבין למה אני צריך מקס או למה צריך בחול לראות השרדות בזמן אמת הבנתי שגם הוא לא ממש הלקוח האידאלי למוצר הזה.
יש לי הרגשה שמעבר למגניבות הרעיון ימכרו כמה עשרות של מכשירים ולא הרבה יותר מזה.
אם באג רוצים לעשות כסף שתעשה חוות מכשירים בארהב ותאפשר במנוי לגשת להם מהארץ...
הסברתי לו שמספיק לי מה שהמקס נותן לי וכשהוא לא הבין למה אני צריך מקס או למה צריך בחול לראות השרדות בזמן אמת הבנתי שגם הוא לא ממש הלקוח האידאלי למוצר הזה.
יש לי הרגשה שמעבר למגניבות הרעיון ימכרו כמה עשרות של מכשירים ולא הרבה יותר מזה.
אם באג רוצים לעשות כסף שתעשה חוות מכשירים בארהב ותאפשר במנוי לגשת להם מהארץ...
- oferlaor
- מנהל

jpost,
1. לא כתוב שם עלויות.
2. צריך היה לשלב בזה גם TIVO
3. זה אישי מדי, נראה לי שקבוצה של אנשים על חשבון משותף יהיה יותר כלכלי.
1. לא כתוב שם עלויות.
2. צריך היה לשלב בזה גם TIVO
3. זה אישי מדי, נראה לי שקבוצה של אנשים על חשבון משותף יהיה יותר כלכלי.
- oferlaor
- מנהל