HOT ו-yes עשויות לשווק את ה-Slingbox!

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
YanivPL פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342
נתן תודות: 384 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #1 

ה-Slingbox הוא מכשיר המאפשר שידורי טלוויזיה לטלפונים סלולריים ומחשבים; בין השאר, מאפשר להורים לעקוב אחרי התוכניות שבהן ילדיהם צופים. בחו"ל ניתן לרכוש את המכשיר תמורת 100-200 דולר

תמונה
דוד קמיניץ, מנכ"ל הוט

חברות הטלוויזיה הרב-ערוצית yes ו-HOT בוחנות בימים אלה את Slingbox - פתרון טכנולוגי חדש שמאפשר למנוי לגשת לממיר הביתי שלו ולצפות בתוכני הטלוויזיה שלו מטלפונים סלולריים מהדור השלישי ומכל מחשב עם חיבור לאינטרנט. Slingbox הוא אחד המוצרים החמים ביותר בשוק התקשורת והוא משווק במדינות רבות בעולם.

Slingbox הוא קופסה בגודל של מודם בערך שמתחברת לממיר ולחיבור האינטרנט הביתי. חיבור משולב זה מאפשר ללקוח לגשת לממיר שלו מפורטל ייעודי באינטרנט או בטלפון סלולרי, לזפזפ בין ערוצים ולצפות בתוכניות, גם אם הממיר בבית כבוי. בעזרת Slingbox, יכולים ישראלים המתגוררים בחו"ל להמשיך לצרוך את התכנים המקומיים והורים יכולים לעקוב אחרי התוכניות שבהן ילדיהם צופים.

אם חברות הטלוויזיה הרב-ערוצית אכן ישווקו את Slingbox, הוא יהווה תחרות לתוכני הטלוויזיה בדור השלישי שמשווקות חברות הסלולר. יש היגיון בכניסת חברות הטלוויזיה לסלולר, בהתאם לכניסת חברות הסלולר לטלוויזיה. yes ו-HOT בוחנות כעת את Slingbox ברמה הטכנולוגית כדי לוודא שהוא עובד כהלכה. בנוסף נבדקת כדאיותו הכלכלית.

מי שלא רוצה לחכות יכול לרכוש את Slingbox באופן עצמאי בחו"ל תמורת 100-200 דולר, בהתאם לדגמים השונים, כך ש-yes ו-HOT צריכות למצוא דרך להפוך את שיווק Slingbox לכדאי כלכלית באופן שמגדיל הכנסה מלקוחות. לבסוף, בחברות בודקים גם את הצד המשפטי, כאשר לפי חלק מהחוזים של החברות מול ספקי תוכן, לא ניתן להעביר את השידור לפלטפורמות נוספות מלבד טלוויזיה.

HOT בוחנת גם את "הקופסה" של פרטנר

HOT תבחן אפשרות שימוש ב"קופסה" של פרטנר. רבות נכתב כאן על הקופסה שבאמצעותה מתכוונת פרטנר להיכנס לבתים של אזרחי ישראל, כחלק ממיזם הטלפוניה והאינטרנט החדש שלה. מדובר בראוטר של חברת סימנס המפעיל תוכנה של חברת ג'נגו הישראלית. הקופסה, אותה תספק פרטנר לכל בית שיצטרף לשירות, תשמש גם כנתב אינטרנט אלחוטי וגם כמיני-מרכזיה ביתית של שלושה קווי טלפוניה.

בנוסף, לקופסה יציאת USB, כך שהיא תוכל לשמש כחיבור ביתי למגוון מכשירים אלקטרוניים.

אם תבחר HOT בקופסה, היא תוכל להחליף את המצב הקיים שבו ללקוח באינטרנט ובטלפוניה יש כבר שני מודמים והוא נדרש למודם שלישי עבור רשת אלחוטית.

http://it.themarker.com/tmit/article/4995

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #2 

מומלץ בחום....

tiptip
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3519
שם מלא: tiptip
נתן תודות: 298 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #3 

אני לא מבין לי יש משפחה שגרה בחו"ל הם יכולים
לראות מה שאני רואה עם הקופסה הזאת??
וזה חוקי??
אור שפע ואהבה

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

tiptip כתב:אני לא מבין לי יש משפחה שגרה בחו"ל הם יכולים
לראות מה שאני רואה עם הקופסה הזאת??
quote]

כן.
לזה זה מיועד שמכל מקום בעולם עם מחשב נייד, או טלפון חכם, אתה יכול לראות את שידורי הממיר שלך, לשלוט, להעביר ערוצים, ולהזמין סרטים. האיכות טובה במסך מלא.
...

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #5 

יש רק בעייה אחת. אתה צריך UPLOAD בביטרייט גבוה בשביל שזה יעבוד כמו שצריך, וכמו שידוע לנו בארץ הוא לא משהו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

pixies כתב:יש רק בעייה אחת. אתה צריך UPLOAD בביטרייט גבוה בשביל שזה יעבוד כמו שצריך, וכמו שידוע לנו בארץ הוא לא משהו.
...
המכשיר עובד בסדר גמור החל מ UPLOAD של 150 שאני מאמין שיש לכולנו...

י-א
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2128
נתן תודות: 61 פעמים
קיבל תודות: 91 פעמים

שליחה #7 

מנסיון ב 150 רואים תמונה על הפנים. התמונה מתחילה להראות טוב (טוב זה יחסית ל you tube) מ 500...

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #8 

(Y) .הולכים לקמפינג תחת כיפת השמיים ,ורואים מהלפטופ את ליגת האלופות
בלי להשקיע אנרגיות, בצלחת ניידת וכ"ו.
צריכים גם להמציא מסך גדול וירטואלי,ואנחנו מסודרים למילואים. 8)

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

זורו44 כתב:(Y) .הולכים לקמפינג תחת כיפת השמיים ,ורואים מהלפטופ את ליגת האלופות
בלי להשקיע אנרגיות, בצלחת ניידת וכ"ו.
צריכים גם להמציא מסך גדול וירטואלי,ואנחנו מסודרים למילואים. 8)
...
ממש כך...

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78920
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #10 

אני מפקפק קשות בזה שהם באמת יכניסו את זה לארץ.

כמה אנשי עסקים מסתובבים כאן שצריכים את זה?

את כל החדשות אפשר היום להוריד מהאינטרנט, ותוכניות טלויזיה אפשר להקליט בלי בעיה.

לא ממש רואה את השימושיות של זה. שישיקיעו בשיתוף חכם יותר (שאם אני מפספס הקלטה מסויימת, שזה יוריד אותה מהשכן שלי שכן הוריד את זה) המלצות חכמות (אם אהבתי את X ו-Y, אולי אוהב את Z), דיסקים גדולים יותר (TERA ומעלה), מיון חכם של תכנים שהקלטתי (לפי קטגוריות או סימון שאני אוכל לסמן), ושיתוף בין חדרים (הקלטתי בסלון, אבל תפוסה שם הטלויזיה, אני רוצה לראות במחשב או בחדר אחר) והעברת תכנים למחשב לצפיה מאוחרת...

יש עוד הרבה דברים מעניינים לעשות לפני SLING.

rafib
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 162
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #11 

oferlaor כתב:אני מפקפק קשות בזה שהם באמת יכניסו את זה לארץ.

כמה אנשי עסקים מסתובבים כאן שצריכים את זה?

את כל החדשות אפשר היום להוריד מהאינטרנט, ותוכניות טלויזיה אפשר להקליט בלי בעיה.

לא ממש רואה את השימושיות של זה. שישיקיעו בשיתוף חכם יותר (שאם אני מפספס הקלטה מסויימת, שזה יוריד אותה מהשכן שלי שכן הוריד את זה) המלצות חכמות (אם אהבתי את X ו-Y, אולי אוהב את Z), דיסקים גדולים יותר (TERA ומעלה), מיון חכם של תכנים שהקלטתי (לפי קטגוריות או סימון שאני אוכל לסמן), ושיתוף בין חדרים (הקלטתי בסלון, אבל תפוסה שם הטלויזיה, אני רוצה לראות במחשב או בחדר אחר) והעברת תכנים למחשב לצפיה מאוחרת...

יש עוד הרבה דברים מעניינים לעשות לפני SLING.
...
במקום כל הדברים האלו , בוא נתחיל מזה שאת 4 ערוצי הסרטים ו 3 ערוצי הסדרות שהם משדרים (הכוונה ל yes) הם ישרו באיכות טובה עם סאונד איכותי.
אח"כ נהיה "חמדנים" ונבקש דברים אחרים

YanivPL פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342
נתן תודות: 384 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #12 

באג תייבא באופן בלעדי את ה-SlingBox; נמצאת במו"מ עם ספקיות האינטרנט למכירת המכשיר

ה-SlingBox מאפשר לצפות בטלוויזיה מכל מקום בעולם באמצעות האינטרנט, לזפזפ בין ערוצים ולצפות בתוכניות, גם אם הממיר בבית כבוי ; באג: "המוצר זכה לביקורות נלהבות על-ידי משתמשים ואנשי מקצוע"

http://www.globes.co.il/news/docview.as ... 57&fid=594

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #13 

המוצר אכן מוצר נהדר ומלהיב וכל הכבוד שסוף סוף זוכה ליבוא ארצה...

ותיקון קטן לכתבה המקורית - הממיר בבית צריך להיות דלוק מן הסתם על מנת לזפזפ בערוצים השונים. הטלויזיה לא...
מסקרן לדעת את התמחור של זה בארץ....

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #14 

יש מוצר טוב יותר מה-SlingBox שסקרתי לא מזמן ונקרא HAVA, ואפשר לשלב אותו בנוסף לסטרימינג החוצה גם להקלטות איכותיות במדיה סנטר:
http://www.hometheater.co.il/article01380
הוא עולה בארה"ב 150 דולר. מקווה שהיבוא של ה-SlingBox יביא את היבואן לתחרות עם באג ותמחור הגיוני יותר בשקלים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78920
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #15 

yanivPL,

לא צריך לצעוק את זה...

anin_dani
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 312
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #16 

באג רוצים להביא את הדגם הכי פשוט והכי עלוב-סליחה על הביטוי...
למה תמיד מגיעים לארץ המוצרים הכי פשוטים?
בזמן שבחו"ל כבר יש את אותו המוצר,מתקדם יותר והוא נמכר כבר ונשאר רק לייבא אותו לארץ.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73355
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #17 

הסכם שיווק של החברה (16/12/2008)
מקור: עיתון "גלובס"
באג חתמה על הסכם בלעדי עם סלינג מדיה לצורך מכירת מכשיר ה- SLING BOX בארץ בחנויותיה ובדיוטי פרי.המוצר הושק ב-15 מדינות מחוץ לארה"ב ומאפשר למשתמש לצפות בטלוויזיה מכל מקום בעולם באמצעות האינטרנט,לזפזפ בין הערוצים ולצפות בטל' גם אם הממיר כבוי

מגעי באג לשיווק SLING BOX (16/12/2008)
מקור: עיתון "גלובס"
בהמשך לידיעה כי באג תשווק את SLING BOX,המאפשר למשתמש לצפות בטלוויזיה מכל מקום בעולם באמצעות האינטרנט,נמסר על מו"מ עם גופי תקשורת למכירת המכשיר.ככל הנראה מדובר בחב' תשתיות,בזק או הוט וספק אינטרנט.הערכות:הוט ויס בוחנות את המכשיר שקיבלו לבדיקה

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 135 פעמים

שליחה #18 

אני אישית חושב שה-slingbox זה פתרון לבעיה שלא קיימת. אני עוד לא מכיר את האפליקציה והצורך של אדם מחוץ לבית לראות עכשיו את הטלוויזיה על מסך קטן ומצ'וקמק עם סאונד של ווקמן מלפני שני עשורים.
You are never fully dressed without a smile

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #19 

Shed כתב:אני אישית חושב שה-slingbox זה פתרון לבעיה שלא קיימת. אני עוד לא מכיר את האפליקציה והצורך של אדם מחוץ לבית לראות עכשיו את הטלוויזיה על מסך קטן ומצ'וקמק עם סאונד של ווקמן מלפני שני עשורים.
...
לא מדובר בצורך אלא יותר במוצר מותרות שמי שיכול להנות ממנו, אין סיבה שלא, בידיוק כמו בערך ל 90% מהנושאים עליהם מדברים באתר....

מניסיון אישי, אני יכול להגיד שזה נורא נחמד לצפות בתכניות הבוקר בפקקים של הבוקר, או במהדורת החדשות בדרך הביתה על הטלפון הנייד, או בחו"ל - בנסיעות עסקים האופציה לראות על גבי מסך מלא על המחשב הנייד את הטלויזיה מהבית...
ואגב - האיכות היא לא כל כך גרועה... גם בשמע וגם בתמונה...

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 135 פעמים

שליחה #20 

אין קשר למותרות. השאלה היא האם יש צורך באפליקציה הזו.

אני לא חושב שתוכניות הבוקר מעניינות מישהו, ובטח לא את הנהג שנוהג בפקקים... (ביננו, הרוב המוחלט של המכוניות בפקקים מסיעות רק את הנהג). אני גם בספק רב אם האוכלוסייה שנוסעת באוטובוסים ותחבורה ציבורית היא אותה אוכלוסייה שתמהר לרכוש מכשיר כזה.

נסיעת עבודה בחו"ל? גם ככה הלו"ז בחול עמוס וצפוף, ואם יש זמן לצפות בתכנים, אז בד"כ אלא יהיו תכנים לוקאלים על המחשב. מה גם שנראה לי קשה מאוד לבנות על שוק שכל גודלו הוא צפייה מזדמנת של אנשי עסקים טכנולוגים כאשר הם בחו"ל.

זה מוצר מדליק, אבל האפליקציה פשוט לא שם (בדיוק, אגב, כמו שיחות וידאו בסלולר).
You are never fully dressed without a smile

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”