אם עניתם בכן על אחת מהשאלות הללו תשמחו לשמוע שיצא חבילת הרחבה ל GOTHIC שנקראת forsaken gods. אני אישית בהחלט מתכוון לנסות אותה כשיתפנה לי זמן.
ד"א, אם שיחקתם בגוטיק 3, אהבתם ואתם מתכוונים לשחק ב 4, אתם פשוט חייבים את זה כי ההרחבה הזו מגשרת על הפער בסיפור בין 3 ל 4.
[left]Two Years after the phenomenal success of Gothic 3, this new episode offers a new glimpse into the amazing world of Gothic. Forsaken Gods includes new quests, new monsters and many of the old friends whom gamers around the world got to know in previous episodes. Gothic 3 - Forsaken Gods will answer all the questions which have risen in the past and will slowly introduce the fans to a new chapter...
Features:
- Lively and interactive environment which reacts to the player's actions, creating a very intense and realistic atmosphere
- Improved graphics quality thanks to updated engine technology
- Enhanced user interface
- 15-20 intense hours of gameplay
- Improved combat system with new combat rules
- Plenty of new weapons, armour, monsters and quests[/left]
חובבי RPG? שיחקתם ב GHOTIC3?
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73313
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
האמת היא שאפילו לא סיימתי את 2 בזמנו. הוא צלע מאוד על המחשב שהיה לי אז. אני צריך למצוא מתישהו זמן לעשות השלמות פערים או משהו.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73313
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
את 2 גם אני לא שיחקתי, אבל ב 3 בהחלט שיחקתי ואני ממליץ לך בחום לשחק (במידה ואתה חובב RPG ואהבת משחקים כמו אובליביון וחבריו). אין הרבה RPG בשוק (להיפך, יוצאים ממש מעט) ואם אתה חובב של התחום חבל לפספס את זה.