BluRay on HTPC
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אין עדיין תמיכה בנגינת בלו ריי מובנית בתוך תוכנות המדיה סנטר שונות. השתמש באחת מהתוכנות שגיא המליץ עליהן.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
הבלו ריי עובד
ראשית תודה לכל מי הגיב
הצלחתי סוף סוף להפעיל את הכונן עם התוכנה שהגיעה איתו PowerDVD 7.3 ששדרגה את עצמה מיד לגרסת אולטרה. (הורדה ישירה בהפעלה הראשונה של " PATCH" בגודל 100 מגה).
הבעיה היחידה בגרסה זו של התוכנה שהיא תומכת באודיו בשני ערוצים בלבד ולא ב 5.1.
אני עדיין אנסה למצוא דרך להפעיל בלו ריי דרך המדיה סנטר, אשמח לקבל הצעות ולהתעדכן אם מישהו הצליח לעשות זאת.
תודה מראש
ממ
הצלחתי סוף סוף להפעיל את הכונן עם התוכנה שהגיעה איתו PowerDVD 7.3 ששדרגה את עצמה מיד לגרסת אולטרה. (הורדה ישירה בהפעלה הראשונה של " PATCH" בגודל 100 מגה).
הבעיה היחידה בגרסה זו של התוכנה שהיא תומכת באודיו בשני ערוצים בלבד ולא ב 5.1.
אני עדיין אנסה למצוא דרך להפעיל בלו ריי דרך המדיה סנטר, אשמח לקבל הצעות ולהתעדכן אם מישהו הצליח לעשות זאת.
תודה מראש
ממ
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
מעניין מאוד. הצלחת לגרום לזה שהויסטה מדיה סנטר יריץ את ה-Power DVD אוטומטית כשמכניסים לכונן דיסק בלו ריי?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
הפעלת POER DVD מתוך VMC
לצערי הרב עדיין לא מצאתי תכנה להפעלת BLURAY עם אודיו 5.1 לכן עדיין לא ניסיתי.
אני מתכוון להתעקש ולהפעיל BLURAY מVMC...
עניין נוסף לגבי סרטי BR, חיפשתי לרכוש סרט לבדיקות וההיצע בבלוק בסטר היו כל הסרטים שמשודרים בערוץ הוט דפינישן.
האם למישהו יש מקור טוב לרכישת סרטי BR בארץ
אני מתכוון להתעקש ולהפעיל BLURAY מVMC...
עניין נוסף לגבי סרטי BR, חיפשתי לרכוש סרט לבדיקות וההיצע בבלוק בסטר היו כל הסרטים שמשודרים בערוץ הוט דפינישן.
האם למישהו יש מקור טוב לרכישת סרטי BR בארץ
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
זה מה שאני משתמש בו:
http://thegreenbutton.com/forums/thread/240311.aspx
למה אתה אומר ש-PDVD תומך ב-2 ערוצים בלבד? זה נכון רק אם אין דולבי דיגיטל, אם יש דולבי דיגיטל הוא יעביר את זה כמו שהוא.
אם יש רק פסי קול מתקדמים מ-DD אז הוא לא ימיר את זה ל-5.1 בגירסא הזו, זה נכון.
http://thegreenbutton.com/forums/thread/240311.aspx
למה אתה אומר ש-PDVD תומך ב-2 ערוצים בלבד? זה נכון רק אם אין דולבי דיגיטל, אם יש דולבי דיגיטל הוא יעביר את זה כמו שהוא.
אם יש רק פסי קול מתקדמים מ-DD אז הוא לא ימיר את זה ל-5.1 בגירסא הזו, זה נכון.
המערכת עובדת !
התקנתי את הפלג-אין שהוצע כאן ואכן הכל עובד מתוך VMC, המדיה סנטר מפעיל את ה POWERDVD אומנם בצורה קצת מגושמת (והחיסרון הגדול הוא שחובה להשתמש בעכבר לחלק מהפעולות ב PDVD).
אבל יותר טוב מכלום.
בעיית האודיו נפתרה בצורה די מפתיעה, גירסאת ה PDVD הינה גירסא שהגיעה עם הכונן ומיד בסיום ההתקנה נתבקשתי לשדרגה לגרסאת האולטרה (שרק היא תומכת בניגון BD) הבעיה היתה שהאודיו בגירסא זו OEM הוגבל ל 2 ערוצים בלבד.
אחרי מספר ניסיונות הצלחתי להשתמש באודיו SPDIF שפשוט מעביר את פענוח האודיו ישירת לרסיבר שם האודיו מזוהה כ 5.1
במידה וקיים ולא כ PCM (לצערי המגבר שלי אינו תומך ב HD AUDIO ולכן כאשר קידוד זה קיים אני מקבל PCM)
תודה לכל מי שעזר בדרך...
התקנתי את הפלג-אין שהוצע כאן ואכן הכל עובד מתוך VMC, המדיה סנטר מפעיל את ה POWERDVD אומנם בצורה קצת מגושמת (והחיסרון הגדול הוא שחובה להשתמש בעכבר לחלק מהפעולות ב PDVD).
אבל יותר טוב מכלום.
בעיית האודיו נפתרה בצורה די מפתיעה, גירסאת ה PDVD הינה גירסא שהגיעה עם הכונן ומיד בסיום ההתקנה נתבקשתי לשדרגה לגרסאת האולטרה (שרק היא תומכת בניגון BD) הבעיה היתה שהאודיו בגירסא זו OEM הוגבל ל 2 ערוצים בלבד.
אחרי מספר ניסיונות הצלחתי להשתמש באודיו SPDIF שפשוט מעביר את פענוח האודיו ישירת לרסיבר שם האודיו מזוהה כ 5.1
במידה וקיים ולא כ PCM (לצערי המגבר שלי אינו תומך ב HD AUDIO ולכן כאשר קידוד זה קיים אני מקבל PCM)
תודה לכל מי שעזר בדרך...
M Moreno