י.שלום עושה את זה שוב
שוב הוא מביא דגם אירופי עם כניסות סקארט, הפעם הדגם הוא של הפלזמה A450 של סמסונג, הוא התחיל לשווק אותה עכשיו, באמת חבל שהיבואנים מצפצפים על הלקוחות ומביאים מוצר פחות טוב , לוקחים יותר כסף, ומטפסים על העובדה שהם "היבואנים הרשמיים", חבל שזה ככה.
בכל אופן מבחינתי זה פחות רלוונטי כי המסך הנ"ל איבד מאוד מערכו, כי באותו המחיר ניתן לרכוש את הפנסוניק שהוא מסך הרבה יותר טוב, מעניין אם י.שלום יביא גם פנסוניק עם סקארט...
בכל אופן מבחינתי זה פחות רלוונטי כי המסך הנ"ל איבד מאוד מערכו, כי באותו המחיר ניתן לרכוש את הפנסוניק שהוא מסך הרבה יותר טוב, מעניין אם י.שלום יביא גם פנסוניק עם סקארט...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
כשבוחרים יבואן, זה לא רק המודל, יש גם את כל נושא האחריות (אחרת בכלל אפשר להזמין מהדואר מכשירים).
כשאתה רוכש מכשיר אתה צריך לוודא שהאחריות של היבואן שאתה רוכש ממנו היא מספקת עבורך.
עכשיו תחליט מה אתה מעדיף - את האחריות של י.שלום או של סמליין. מעולם לא נזקקתי לשירות מאף אחת משתי החברות, כך שאין לי מושג של מי יותר טוב, אבל זה בפירוש דבר שצריך לברר טרם רכישה.
כשאתה רוכש מכשיר אתה צריך לוודא שהאחריות של היבואן שאתה רוכש ממנו היא מספקת עבורך.
עכשיו תחליט מה אתה מעדיף - את האחריות של י.שלום או של סמליין. מעולם לא נזקקתי לשירות מאף אחת משתי החברות, כך שאין לי מושג של מי יותר טוב, אבל זה בפירוש דבר שצריך לברר טרם רכישה.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
גם אני לא מכיר את השירות של י.שלום אבל קשה לי להאמין שהוא יותר טוב מהשירות המדהים שקיבלתי מסמליין.המלך כתב:אני לא מכיר את השירות של י.שלום אבל קשה לי להאמין שהוא יותר גרוע מהשירות העלוב של סמליין....
(זו לא אימרה צינית, זה באמת הניסיון שיש לי עם סמליין, ובחרתי לנסח את זה בצורה כזו כדי לאזן את התגובה הקודמת
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
אני לא מכיר את סמליין, אבל קראתי לא מעט כתבות מסמרות שיער על השירות של י. שלום.
כשעמדתי לקנות מסך, חנויות שמכרו מוצרים שיבא י.שלום ביבוא מקביל היו זולות משמעותית.
העדפתי את היבואן הרשמי עליהן.
אנשים שהזדקקו לשרותים לאחר קניה מי.שלום בכו על הקניה ה"זולה" שלהם
כשעמדתי לקנות מסך, חנויות שמכרו מוצרים שיבא י.שלום ביבוא מקביל היו זולות משמעותית.
אנשים שהזדקקו לשרותים לאחר קניה מי.שלום בכו על הקניה ה"זולה" שלהם
- המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
אתה בטוח שקיבלת שירות ישירות מסמליין או מחנות מקצועית?איינשטיין כתב:גם אני לא מכיר את השירות של י.שלום אבל קשה לי להאמין שהוא יותר טוב מהשירות המדהים שקיבלתי מסמליין.המלך כתב:אני לא מכיר את השירות של י.שלום אבל קשה לי להאמין שהוא יותר גרוע מהשירות העלוב של סמליין....
(זו לא אימרה צינית, זה באמת הניסיון שיש לי עם סמליין, ובחרתי לנסח את זה בצורה כזו כדי לאזן את התגובה הקודמת).
...
כי השירות של סמליין/מיניליין הוא מתחת לכל ביקורת מהניסיון שלי.
- המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
כל מקרה לגופו אבל אין ערובה לשירות טוב מיבואן רשמי אבל יש יוצאים מן הכלל.yanivol כתב:אני לא מכיר את סמליין, אבל קראתי לא מעט כתבות מסמרות שיער על השירות של י. שלום.
אנשים שהזדקקו לשרותים לאחר קניה מי.שלום בכו על הקניה ה"זולה" שלהם...
י.שלום?????
עדיף לקבל שירות גרוע מאשר לא לקבל שירות בכלל!
תקראו כמה בעיות גרם היבואן הזה וכמה תביעות יש נגדו (קראתי על כמה בYNET)
גם לי היתה בעיה עם יבוא רשמי (ח.י) אבל בסופו של דבר הכל נפתר לטובה. אפילו שעשו לי בעיות ,לפחות היה לי עם מי לדבר
עדיף לקבל שירות גרוע מאשר לא לקבל שירות בכלל!
תקראו כמה בעיות גרם היבואן הזה וכמה תביעות יש נגדו (קראתי על כמה בYNET)
גם לי היתה בעיה עם יבוא רשמי (ח.י) אבל בסופו של דבר הכל נפתר לטובה. אפילו שעשו לי בעיות ,לפחות היה לי עם מי לדבר
תחזית לבחירות הקרובות :
פלאזמה 100% מהקולות
LCD רק 0% מהקולות
המנצח הברור והבלתי מעורער :
הפלאזמה !!!

פלאזמה 100% מהקולות
LCD רק 0% מהקולות
המנצח הברור והבלתי מעורער :
הפלאזמה !!!