עקב מחדל חסר תקדים מיאס-החלטתי לפתוח נגדם במלחמה חסרת תקדים

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
ymg פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 820
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים,

אני כותב שורות אלו עקב ][/b]טירטור חסר תקדים משרות הלקוחות של יאס יש שנמשך כבר 4 חודשים

עקב מחדל זה, החלטתי לפתוח במלחמה חסרת תקדים נגד יאס

אני מתחיל את המלחמה לשרות לקוחות הוגן, והחלטתי שהפעם אני לא הולך לוותר ונוקט בכל האמצעים ברשותי על עוגמת הנפש שנגרמה לי משרות הלקוחות של יאס-
אשר אין לי אף מילים לתאר עד כמה הוא גרוע[

אני מתחיל את המלחמה שלי מכאן, ומקווה שתוכלו לעזור לי בכל דרך אפשרית.
כרגע מה שנשאר לי הוא להביא לכם את הסיפור והשתלשלות הארועים, בהמשך אפעל בעוד ועוד ערוצים כדי להוציא את הצדק לאור.

המילים אולי קיצוניות אך אינני מוצא מילים אחרות לאחר השרות הלקוחות הזוועתי שקיבלתי מיאס.

ראשית כל אני יזכיר לכולם איך התחיל הסיפור מפוסט שפרסתי בתחילת הסיפור, והיות וביקשתם ממני עידכון וברצוני לחשוף פה ובכל מקום אפשרי את הסיפור.

הקדמה תוכלו למצא כאן:

http://www.hometheater.co.il/vt65311

אנו קראו שוב בעיון את התחלת הסיפור, אני מתנצל מראש על עורך הסיפור אך אם באמת מעניין אותכם להבין מה קרה זאת הדרך, ולצערי הדרך היתה מאוד ארוכה, ולמרות שחשבתי שנגמרה התחברר לי היום שהיא רק התחילה(כן זה נכון, אחרי 4 חודש )

עכשיו אני ימשיך את המשך הסיפור בהמשך ישיר ללינק שלמעלה.
לאחר כל זה, הגיע אלי טכנאי הביתה והאמר שהקנס יהיה 399 שח, אמרתי לעצמי מוזר, הרי למרות כל המחדלים הם התעקשו שאני ישלם 700 שקלים.
הנחתי לזה בצד , כבר לא ידעתי למה להאמין.
בחודש ספטמבר נלקח ממני קנס של 404 שקלים.(הסבירו לי שזה בעצם ה399 עם זיוכיים חיובים לא נכנסתי לפרטים עד 5 שח כמובן) והתקשרתי לברר אם זה הקנס האחרון או שמה הם מתכוונים לקחת ממנו עוד סכום כדי לדעת האם לשלוח קבלה להוט כדי לקבל זיכוי.
הובטח לי כי זה הסכום האחרון שילקח ולא יגבו ממני יותר שקל נוסף מכל סוג כל שהוא.
כאשר ביקשתי חשבונית על הקנס אמרו כי אינם יכולים להנפיק כעת ויש להתקשר עוד שבוע ואז בטוח יהיה מוכן.
התקשרתי אחרי שבוע ושוב אמרו לי שיש בעיה והנציג הקודם טעה ויהיה אפשר להנפיק את החשבונית רק בעוד שבוע, גם בשיחת טלפון זאת ויאדתי עם הנציג כי זה החיוב האחרון ולא יהיו עוד חיובים, כדי לדעת האם להתחיל תהליכים מול הוט לקבל את הקנס, ואכן הבטיחו לי שאין כל חיוב ואמרו לי להתקשר שוב עוד שבוע ואמרו שהנציג הקודם לא ידע אבל עקב סיבה שהציוד לא נלקח עדיין (באשמת יאס שדחו כל פעם את המועד) אי אפשר להנפיק את החשבונית, אך היא תונפק בעוד שבוע .
התקשרתי לאחר שבוע ושוב מכרו לי סיפור דומה ושוב באותו מעמד וידאתי שזהו הקנס הסופי וסיפרתי את כל הסיפור ואכן הבטיחו לי שלא יהיה עוד חיוב, הסברתי להם שאני צריך מידע זה כדי לא "לרדוף פעמיים אחרי הוט" במידה ויקחו לי עוד קנס.
שוב אמרו לי כי אין לי מה לדאוג אך אפשר להנפיק את החשבונות עוד שבועיים.
התקשרתי שוב אחרי שבועיים ושוב אמרו לי להתקשר עוד שבוע.
הקשרתי אחרי שבוע ופתאוםה הנציג אמר לי כי יש לי עוד קנס מעבר ל 399 שח של 400 שח.
הסברתי לו את כל הסיפור עם ההטעיה הראשונית של יאס, ושהם שינו את גיסאת בסכום הקנס רק לאחר שחתמתי עם הוט, וסיפרתי לו על כל הנציגים לפניו שאמרו לי שזהו הקנס הסופי ועל הטירטור שאני עובר פה, אך הוא בשלו כמובן שלא עניין אותו ואמר שכולם טעו והחשבונית הסופית תונפק שוב בעוד מספר ימים.
התקשרתי אחרי כמה ימים וסיפרתי כי הנציג הקודם אמר שיש לי קנס ואני רוצה חשבונית כוללת של הקנס הסופי, אך שוב חזרו לגירסא שאין לי שום קנס, והנציג ממחלקת גביה הסביר כי הנציג הקודם לא הסתכל על הנתונים הנכונים והוא ממחלקת גבייה והוא זה שיודע את המידע המדיוק באם אני חייב עוד קנס מעבר למה שנלקח או לא , והבטיח לי כי אינני חייב שקל ולא יגבו ממני בעתיד שוב קנס נוסף, והיתה פה טעות של נציג שלא בקיא בנושא היות והוא לא ממחלקת הגביה והוא כן, אזי אין לי מה לדאוג.
לא הסתפקתי בתשובה שלו והסברתי לו שאני כבר לא מאמין לשום מילה, ודרשתי שנקיים ביחד איתי שיחת ועידה עם נציגה בכירה המתמצאת בנושא, הוא הבטיח לי שישאר על הקו ביחד איתי, וחזרתי על זה כמה וכמה פעמיים, אך הוא העביר את השיחה ולא נשאר על הקו.
היתי קצת בהלם שהוא עזב ככה ולא נשאר איתי על הקו, אבל המשכתי לדבר עם הנציגה הבכירה שהבטיחה לי בלב שלם , ואמרה לי שהיא נונתנת לי את המילה שלה, והיא הגורם הכי בכיר והגורם הכי מתמצא בנושא, ואישרה כי היה טעות ואישרה את הנתונים של הבחור ממחלקת הגביה כי לא יגבה ממני שום שקל נוסף.
סיפרת לה שוב (שימו לב כמה עצבים וכמה פעמיים היתי צריך להתקשר ולהתווכח ולהסביר) את כל הסיפור, והסברתי לה שבגלל כל זה אני רוצה את מה שהיא אמרה לי (שאין לי כל התחייבות מכול סוג ) בכתב- בפקס, במייל או בכל דרך אפשרית אחרת.
היא אמרה שאין לה מסמך כזה אך אין לי מה לדאוג, ניסיתי להתעקש והסתברתי לה מדוע איני כזה ספקן והתעקשתי על משהו בכתב שמציין את מה שהיא אמרה שאין לי כל התחייבות כלפי יאס מכול סוג כל שהוא, בכל שרות כל שהוא לא יגבה ממני שום סכום.

לאחר מספר רב של התעקשיות ראיתי שזה לא עובד, אך הנציגה הבטיחה לי בלב שלם שהיא מתעדת את השיחה במערכת ואין לי מה לדאוג , הכל מתועד והסיפור של "יש עוד קנס" / אין עוד קנס" לא יחזור על עצמו
ביקשתי ממנה מספר פעמיים לאחר שהבנתי שאיניני יקבל ממה את זה בכתב, שתתעד את זה בהרחבה את כול השיחה שלה, כדי שלא יווצר שום מצב כזה, היא אמרה שהיא מתעדת הכל ואין לי מה לדאוג ושאני יסמוך עליה כי היא הגורם שמבין והמוסמך בדברים האלו והסבירה כי הנציג שאמר שיש קנס לא היה מספיק מנוסה , והיא מתעדת כל השיחה שלנו בפרטי פרטים וגם השיחה הקודמת עם נציג מהגבייה כי אין לא ילקח ממני כל קנס נוסף מתועד והתיק סגור.
עקב קח ביקשתי סוף סוף קיבלתי את החשבונית(ופה היתי צריך לרוץ עכשיו אחרי הוט לקבל את ההחזר של 400 שח שעוד לא קיבלתי).

היום אני נכנס לחשבון שלי בבנק ורואה חיובים מוזרים מחברת יאס:

חודש הזה: 30 שח חיוב (אלוהים יודע על מה )
פלוס 253 שח חיוב.
אני מסתכל על חיוב עתידי על החודש הבא , וגם שם אני רואה עוד 30 שח בהוראת קבע, ואז אני אומר לעצמי, מה לעזעזל קורה כאן?

הרמתי טלפון ליאס ושוב אמרו שזה השלמת הקנס ושוב חזרו לגירסאת המקורית, הסברתי שוב ושוב את כל הסיפור ואת השיחה שלי עם ה2 נציגים האחרונים, את העובדה שכבר פעלתי מול הוט ופקססתי את הקנס כי אמרו לי שזה הסכום הסופי, את העובדה ש5 נציגים לפני אמרו שאין עוד קנס מעבר למה שנלקח, ואת ההטעית הלקוח הראשונית לפני החתימה עם הוט- שללא היא בכלל לא היתי יוצא ולא היתי צריך לשלם שום קנס- פשוט היתי נשאר עוד חודש , אם היתי יודע מידע זה למה לי להכנס בקיר ולשלם 700 שח במקום פשוט לחכות חודש ללא שום קנס?
התשובות המתנשאות שלה היו שהיא לא נכנסת לשיקולים של הלקוח ולא מתועד להם במעכת את הטעית הלקוח וזה מסגרת המבצע, (למרות שאין שום חתימה או הקלטה פי שנדרש בעיסקה טלפונית)

אך שום דבר- כמו לדבר לקיר.
בקשתי לדבר עם מנהלת בכירה, דיברתי איתה שעה וחצי על השעון והסברתי לה על כל הסיפור שעל אוגמת הנפש והטרטור הרב שנגרם לי פה , ושהרי כבר היתי מוכן לוותר ולשם את הקנס של 700 שח ושהוט יחזירו לי 600 שח- 100 שח זאת לא הנקודה.
הנקודה זה הטעית הלקוח אין ספור פעמיים, אי לקיחת אחריות על המעשים וההבטחות שלהם, והטירטור האין סופי שעברתי.
ואם לא דיי בכך אני עכשיו צריך לדאוג מעבר לזה שישלחמו לי בהוט את ה400 שח אני עכשיו צריך לפעול מחדש ולהסביר להם שנלקח עוד קנס (ב3 חלקים!!) ולרדוף אחרהם ושוב לטרטר אותי עד שתצא החשובנית ולדאוג מול הוט שהכל הסתדר, הסתברתי לה שאני מרגיש שכבר יוצאת לי הנשמה מכל הטירטור הזה , ושבאמת אני בן אדם רגוע אבל הגיעו לי מיים עד נפש.
אמרתי לה איך הם יכולים לטעון שהם חברה עם שרות לקוחות טוב אחרי כל האוגמת נפגש שהם גרמו לי באין סוף שיחות טלפוניות והטעיות לפה ולשם, והסיפור עדיין לא נגמר.

עכשיו עד שאני יקבל מהם את החשבונית על הקנס הנוסף , ושוב אני צריך לפנות להוט שבטח יהיו מבולבלים מזה שיש פתאום עוד קנס ופה אני בטוח יסתבך מול הוט ויהיה בלאגן שלם.
כל זה לא עניין את המנהלת הבכירה(טענה שהיא מנהלת הכי בכירה שם )דרשתי לדבר עם המנהל יותר בכיר אך אמרה שהיא ניצה הנציגה הכי בחירה מכפר סבא.

ופה אני שובר את הכלים, על ה100 שח האלו כבר היתי מוכן לוותר ממזמן, אחרי אחרי כל מה שהם גרמו לי, אני הולך להכנס בהם בכל הכוח.

לכן אני מבקש את עזרתכם והחיאת את הפוסט הזה כמה שיותר.
בנוסף אני מתכוון לבנות אתר מחאה בנושא שיראה בדיוק איך שרות הלקוחות שלהם מתנהל ועד כמה אכפת להם מהלקוח ועד כמה הם לא לוקחים אחריות על המילים שלהם, פעם אחר פעם אחר פעם אחר פעם.

בנוסף אני יפעל בכל דרך אפשרית כדי להראות ולהציג בחופש הדיבור את הסיפור שלי,
וממכם אני מבקש, להחיות את הפוסט הזה, לתת לי הצעות כיצד להלחם פה על העיקרון והטירטור הרב שנגרם לי בעצבים אין סופיים ואין ספור טלפונים וויכוחים שגזלו ממנו הרבה בריאות ועצבים וזמן יקר (ןלא על ה100 שקלים)

לכן אבקש ממכם:

1. לעלות הצעות כיצד אני יכול להלחם על העיקרון הזה וסוף סוף להרים את הכפפה מה שהרבה לקוחות אין להם את הכוח לעשות(ואני מבין למה) ושים סוף לסיפורים מסוג כזה ולהעמיד אותם במקומם.

2.להחיות את הפוסט הזה כמה שיותר , כמה שיותר תגובות.

3.הצעות לבאז- היכן אני יכול לפרסם את הסיפור (פורומים , עיתונים, קהילה בפייסבוק, טלויזיה)

4.כל מי שיש לו קשרים ביאס אני מבקש שינצל אותם כדי שהצדק יצא לאור, ולהשריש לכל מי שאחראי בסיפור הלא נגמר הזה את הטעיות שלהם כיצד יש לספק שרות לקוחות הוגן ללקוח.

אני מצטער מראש במכתב טעון רגשית, פשוט כרגע חזרתי מהשיחה הארוכה של שעה וחצי עם המנהלת הבכירה והיום גיליתי את "הגנבות" האלו מהחשבון בנק שלי לאחר שהובטח שוב ושוב כי לא יהיה שוב חיוב , עלי שוב לרוץ אחרי הוט ויאס לקבל חשבנית וזיכוי והסיבוך בשני חשבוניות להוט בטח לא יהיה פשוט, אבל את יאס- כל זה לא מעניין, גם לא אחרי שיחות של שעות.

חבר'ה, אנא עזרו לי פה להקים מחאה ולפרסם את הסיפור.

תודה.

יוני_א
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 848
שם מלא: יוני
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #2 

האם יכול להיות שזהו הפוסט הכי ארוך באתר?

shooli
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 233
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

נראה לי כמו מקרה מצער של מישהו שנפל בין הכסאות...

(נפילה בין כסאות) * (Yes) * (שירות לקוחות ישראלי) = זעם בלתי נשלט

nadavck
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3328
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #4 

ymg

נתחיל עם זה שאני יכול לעזור עם העיתונות והתקשורת, אני איש יחסי ציבור במקצועי ולכן יש לי קשרים טובים עם עיתונאים. מה גם שאני מומחה בכתיבת תגובות למקרים כמו שלך בשביל לקוחות שלנו אז אני גם אדע את לנסח פניה לתקשורת ככה שהם לא "ינקנקו" אותך.

יחד עם זאת, אם אתה רוצה שאנשים רבים יקראו את החומרים שלך, אתה צריך להיות יותר נגיש:
1. תכתוב את הסיפור שלך מההתחלה במשפטים קצרים וברורים.
2. דאג שאתה לא חוזר על עצמך.
2. תשתדל לא להגיד את אותו הדבר יותר מפעם אחת :)
3. תחתוך את כל התאורים על עגמת הנפש, זה ברור ואין צורך להדגיש את זה (כאמור, לחתוך איפה שהמידע לא טורם להתפתחות העלילה).
4. שלח לי למייל מסמך המתאר את הסיפור על גבי עמוד וורד אחד מקסימום!!!! כולל פרטים שלך: שם מלא, טלפון, מייל.
5. תנסה לתאר את הסיפור בנקודות. זה מאוד יעיל ונוח לקורא.

אשמח לסייע. :D

נדב

[email protected]
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke

tiptip
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3519
שם מלא: tiptip
נתן תודות: 298 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #5 

חבל על העצבים שלך
למרות שאני מבין אותך הייתי שם ואפילו גרוע מזה!!!
אני פשוט התנתקתי מהם וחוץ מאשר אני מקבל כל כמה שבועות
(וגם זה הולך להפסיק מתחילת החודש הבא על פי חוק) אני
מקבל מהם טלפון כמה הם מתגעגעים ואיך הייתי לקוח טוב :roll:
ברגע שאני אומר שיש לי צלחות פרטיות הם פשוט מנתקים בחוצפה
אין סיפוק יותר טוב מזה :D
אולי תפנה לנציגים של יס שהם חברים כאן בולט ועידו F
ולא פנה לתקשורת , אני אוהב לקרוא את מוסף הכלכלה של שישי בידיעות
ואיך הם עוזרים לאנשים שם.
בהצלחה!!!
אור שפע ואהבה

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #6 

שני טיפים שאני למדתי לאורך השנים לגבי איך להיות חכם ולא צודק בהקשרים אלה:
1. במקרה מסוג זה בו בית העסק מצהיר שהנושא חתום ואין כל התחייבויות נוספות אך מסרב לשלוח את זה בכתב, ויש לך ספקות, שלח אתה אל בית העסק מכתב רשום המתעד את פרטי השיחה וההבנות אליהם הגעתם.
2. להקליט את השיחה תמיד כדאי. זה מהווה קלף טוב באיום לפנות לערכאות משפטיות, ואם תיאלץ להגיע לערכאות משפטיות - יסייע בעדך מאד (כמו גם כל מכתב רשום ששלחת אליהם ומתעד את המצב).

במצבך כרגע, לא מאוחר מידי. כפי שנדב הציע לך, מאד חשוב לרכז את הטענות בצורה תמציתית ובהירה, בלי שום תיאורים מפולפלים של תדהמתך, אכזבתך, כעסך, וכו'. בלי קשר להצעתו של נדב לשלוח לו את זה (יכול רק להועיל), אני הייתי שולח את זה במכתב רשום ל-YES ומבהיר להם שדרך התנהלותם לא מקובלת וראוי שיתקנו את שעשו.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

ymg פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

שלום לכולם

אני מודה לכולם על התשובות, ואני בהחלט מסכים איתכם והתשובות לעניין.
המכתב נכתב עקב סערת רגשות כי מאוד כעסתי באותו רגע לאחר שיחה של שעתיים ופשוט הכל הצטבר,ולכן המינוח יצא בצורה כזאת, כל מה שאמרתם לגבי צורת הכתיבה נכון בהחלט.

עכשיו אתייחס לכל האנשים הטובים שרוצים לעזור (המון תודה)

nadavck : היות והסיפור באמת ארוך ומצריך זמן ועריכה רהוטה , האם באמת תוכל לפעול במישורים כפי שהצעת , הינני רוצה לדעת כי באמת יש לך את הנכונות לעשות זאת ואם כן אנסח מכתב יפה ורישמי, שוב המון תודות אני יבין גם אם לא תרצה להשקיע בזה מאמצעים.

tiptip : הנציגים שהזכרת , "בולט ועידו F " כיצב אני פונה אליהם? דרך האתר? אם כן מהוא שמם המדוייק באתר?

יוני_א אכן הפוסט ארוך ארוך, מה שמראה בדיוק למה המקרה הזה כל כל עבר את הגבול, צרף אין סופי של הטעיות לקוח וטירטור.

איינשטיין באמת חבל שלא הקלטתי , מרוב שיחות איתם כבר קשה להפעיל את הפונקציה הזאת כל פעם ופשוט זה היה טעות, השיחה האחרונה מתועדת להם במערכת ועדיין הטענה האחרונה ששני הנציגם האחרונים טעו, וגם ה5 שלפני, וללא ממש היה אכפת להם כמה נציגים היו.

שוב רב תודות לכל מי שענה ולכל העוזרים כאן.

tiptip
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

כן תפנה דרך האתר הם כיכבו כאן
http://www.hometheater.co.il/vt69626
בהצלחה
אור שפע ואהבה

nadavck
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3328
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #9 

ymg כתב:שלום לכולם

אני מודה לכולם על התשובות, ואני בהחלט מסכים איתכם והתשובות לעניין.
המכתב נכתב עקב סערת רגשות כי מאוד כעסתי באותו רגע לאחר שיחה של שעתיים ופשוט הכל הצטבר,ולכן המינוח יצא בצורה כזאת, כל מה שאמרתם לגבי צורת הכתיבה נכון בהחלט.

עכשיו אתייחס לכל האנשים הטובים שרוצים לעזור (המון תודה)

nadavck : היות והסיפור באמת ארוך ומצריך זמן ועריכה רהוטה , האם באמת תוכל לפעול במישורים כפי שהצעת , הינני רוצה לדעת כי באמת יש לך את הנכונות לעשות זאת ואם כן אנסח מכתב יפה ורישמי, שוב המון תודות אני יבין גם אם לא תרצה להשקיע בזה מאמצעים.

שוב רב תודות לכל מי שענה ולכל העוזרים כאן.
...
YMG,
הצעתי לסייע ואני עומד מאחורי ההצעה :)
תכין לי את המסמך ואני אטפל בו תקשורתית.
חשוב לציין!!!!! אני לא יכול להבטיח תוצאות. התקשורת עובדת על פי האג'נדות שלה. יש לי קשר טוב עם עיתונאים, אבל אני לא עורך העיתון ואני לא משלם להם משכורת.
יכול להיות שיגידו לי שהספור מעניין אבל לא יכתבו עליו. יכול להיות שיכתבו עליו בעוד חודש או בעוד כמה ימים... על זה אין לי שליטה.
אתה יכול להכנס לשירשור על זליגת תוכן בערוץ הספורט תראה תוצאה של עזרה שלי בנושא (נכנסה כתבה מהיום למחר בדה מרקר - חברי הפורום פנו אלי, דיברתי עם העיתונאית וזה הצליח.
יחד עם זאת, לפעמים מספיקה הפנייה מהתקשות לחברה (כמו יאס) כדי להלחיץ אותם.

בקיצור, לשיקולך... אני שמח לעזור.

itamartv
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #10 

מספר דברים שלמדתי, אני מציע לאנשים הקוראים ובכלל

- לעולם לא לסמוך על החברות שיעבירו מכתבים ביניהם / יחזרו אלייך בטלפון. תתעקש, דרוש ותתקשר כל יום לשאול אם המכתב הגיע או לא הגיע, אם הגיע בקשת הניתוק או לא, להתקשר כל יום, ולא להגיע למצב שהם יגידו "נחזור אלייך" "נעשה בשבילך" - כי הם לא! כל עוד זה לא התחברות של לקוח חדש, אין להם שום אינטרס לעשות בשבילך כלום.
כמו שמישהו כאן כתב, להקליט את השיחות.

- אני חייב לציין שכאשר התנתקתי מYES (לפני שנתיים) ועברתי להוט, עברתי את עוגמת הנפש הזאת גם, חוסר תיאום בין הקנסות בפועל לבין הקנסות שנאמרו לי על ידי נציגי המכירות. בשירות לקוחות דובר על 400 שקל שבפועל - 600, חודש אחד הופיע לי 200 שקל קנס, אחרי זה חודש הבא עוד 200 שקל, ועוד חודש 200 שקל, עד שהתקשרתי אליהם ואמרו לי " זה הקנס שאמרנו לך מראש!" - לא נכון, הם לא אמרו לי את הסכום הזה מראש, וגבו עוד ועוד כאילו אני מקבל מהם שירות, לבסוף החיוב הסתיים. חוץ מזה שירות הלקוחות מבחינה הטכנית של YES בסדר, יותר טוב מהוט זה בטוח, השיחות עונות במהרה ויש עם מי לדבר.
בהוט אתה יכול לחכות שעה על הקו וידבר איתך רוסי שלא יבין מה אתה רוצה ויגיד לך אני יחזור אלייך, שבפועל הוא לא חוזר.
- שהתנתקתי מהוט, הבטיחו לי שיחזרו אליי משימור לקוחות - כמובן שלא חזרו. יום יום התקשרתי לשירות לקוחות עד שבסופו של דבר חזרו אליי, ניתקו אותי מהוט. החלטתי להתנתק גם מהוט בגלל תכנים משעממים ביותר.

אני מציע לך לפנות לאיימלים אדומים בYNET, MSN, כולבוטק, ולכתוב להם בניסוח קל פשוט, כמו שהוצע פה על ידי משתמש אחר, משפטים קצרים בלי לחזור על הדברים יותר מידי.
אני מקווה שתהנה מהשירות של הוט, ושלא תשמע יותר מYES ושיפסיקו לגבות לך את הקנס הנוראי הזה.

עצה ממני, אל תתעסק בזה יותר מידי, נכון זה קטע מעצבן מעייף ומתיש.
תספר לתקשורת מה קרה, לעיתונים, מי שיתעניין יתעניין ומי שלא לא, וזהו. אין מה לעשות. הרבה אנשים מתמודדים עם כאלה מצבים עם החברות האלה וזה חלק מההתנתקות, כל פעם משרד התקשורת מבטיח שיהיה ניתן לשלוח פקס ויהיו מחוייבים לנתק תוך 3 ימים, בפועל זה לא קורה.
זה ישאוב לך את כל התקופה הזאת במחשבות על YES והעוגמת נפש. חבל סתם בזבוז זמן, אני כבר הייתי בזה.
נערך לאחרונה על ידי itamartv ב 25/11/2008 13:27, נערך פעם 1 בסך הכל.

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #11 

כפי שראית בפוסט ההקדמה הצעתי לך כבר אז להקליט את השיחות.
מה שכן, YES בודאות מקליטים את השיחות שלהם ולדעתי כדי לך להתעקש לשמוע את ההקלטה של השיחה עם הנציגה שאמרה לך שאין לך מה לדאוג.
עוד דבר שהיית צריך לעשות הוא לתעד את תאריך השיחות ואת שמה המלא של הנציגה מולה דיברת.
אני הייתי גם פועל במישור של פניה לחברת האשראי וביטול העיסקאות.

עצוב לקרוא את הדברים האלה, אבל אני ממש מבין אותך כי גם לי אישית היה לא מעט שיחות ארוכות עם YES.
עצה לעתיד: עם הוט זה הולך להיות הרבה יותר גרוע, כדי לך לשנס מותניים ולהיות חכם ולא צודק. בכל מחלוקת היה ערוך מראש, הקלט את השיחות ורשום את כל הפרטים על מנת להיות מוכן למקרה של ערכאות משפטיות.

אני עצמי בימים אלה לומד את נושא הצלחות הפרטיות ומקוה שהרומן הצורם מול YES יסתיים במהרה.

בהצלחה.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

itamartv
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

אני גם לומד את נושא הצלחת הלווין הפרטית, ומתעניין בשידורי הטלווזייה הדיגיטלים הקרקעיים שיבואו בקרוב. עכשיו, אחרי שהתנתקתי מהוט.
אני ממליץ לכל המתעניינים לפנות לפורום "הוט" בפורום - פוקט, שם יש הרבה אשכולות מעניינים לגבי עתיד הטלוויזיה בישראל, צלחות לווין פרטיות, אתם מוזמנים להגיב ולשאול שאלות.
http://www.pocket.co.il/community/forumdisplay.php?f=37

ymg פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

shraga007 : הם מודים כי הנציגים אמרו לי שלא יהיה שום קנס נוסף והתחייבו על קח, כי התעקשתי שיתעדו אחרי שלא הסכימו לשלוח לי משהו כתוב, הם יודעים- וזה עדייין לא מעניין אותם, זה אצלם במחשב, המנהלת הבכירה בשם ניצה מכפר סבא (ככה הציגה את עצמה) הודתה בכך, אז זה לא עניין אותה, עניין אותה רק "שזה תנאי המבצע"
לא עניין אותה כל הסיפור ואלפי הטעיות הלקוח, אפילו לא יכלה לספק הקלטה שבו אני עושה את העיסקה הטלפונית, אז זה לא העניין, זה הטעיות הלקוח וטרטור האין סופי, ועדיין הם ממשיכים לשגע וטרטר את הלקוח, ולא מעניין אותם בכלל את הצד שלך ונטפסים לאיזה תרוץ עלוב שבשיחה מסויימת (אחרי שכבר חתמתי עם הוט) אמרו לי את התנאים.
לא נעניין אותם שלפני שהתנתקתי אמרו מהשהו אחר, וכל הנציגים שאחרי זה שאמרו לי שלא יהיה עוד קנס והכל מתועד במערכת שלהם
לא מעניין אותם הטרטור שעברתי, והטירטור שאני עוד צריך לעבור כדי שוב פעם להשיג קבלה על הקנס ושוב פעם לעמוד מול הוט עד שיחיזרו לי.

itamartv

הסיפור שלך מאוד מאוד דומה שלי, אני לא יודע מה יותר נורא אבל אצלי זה יצא מכל פרופורציה וזה ממש עוד לא נגמר...
לאיזה אימיילים התכוונתה, איך אני מגיע לכתובות האלו? האים יש לך לספק לי?

nadavck

רב תודות על ההצעה שלך , עצם העבודה אם זה יצליח או לא זה כבר לא משנה, עצם הנכונות שלך לעזור ..אין לי מילים, כל הכבוד ותודה.
אנסח את המכתב והעביר לך אותו בימים הקרובים- תודה!

ושוב תודה לכולם על העזרה והתמיכה

[/b]

עידו_F
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 407
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

הלו הלו

שליחה #14 

חבר'ה, אני לא נציג שירות ואני לא "נציג yes" באתר, אל תפנו אנשים אליי.
עובד בחברת יס

crocodile111
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

Re: הלו הלו

שליחה #15 

עידו_F כתב:חבר'ה, אני לא נציג שירות ואני לא "נציג yes" באתר, אל תפנו אנשים אליי.
...
צודק במאה אחוז!
החוצפה של כמה אנשים כאן חוצה גבולות
חושבים שהכל מגיע להם

itamartv
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #16 

אתה מדבר על YES, באמת אל תחשוב שהוט יותר טובים.
עכשיו אני במשא לניתוק הוט, אני בכלל לא רוצה טלוויזיה, את הבקשה שלחתי ב9/11, כל יום התקשרתי לבקש שינתקו אותי, אמרו שיחזרו אליי משימור לקוחות, לא חזרו, עבר שבוע שבו כל יום התקשרתי ובסוף חזרו, תיאמו איתי זמן שהטכנאי יבוא לקחת את הממירים, והבטיחו לי חיוב יחסי בחשבונית, ושבחשבונית הבאה יהיה את הקנס.
חיכיתי, בא טכנאי לקח את הממירים וניתק את כל הבית מהוט, האינטרנט והטלפון לא עבדו, שוב בא טכנאי וסידר, רק שכח לשים פילטר ועכשיו קולטים אצלי אנלוגי בצורה לא חוקית.
וזה לא סוף הסיפור קיבלתי חיוב מלא על חודש נובמבר, ובעצם נציגה אמרה לי שעדיין לא ניתקו אותי, אני עתיד לקבל חיוב גם בדצמבר. שוב ביקשתי לדבר עם מי שאחראי אז היא אמרה לי ש"אחראית תיק" שלי תיצור איתי קשר. כמובן שהיא לא , שוב מחכים לשווא, ושוב אני יצטרך להתקשר כל יום על מנת לנתק.
סיפורים כאלה קורים כל הזמן ואין דרך פשוטה להימנע מהם.
זה האיימל האדום של YNET http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-1206,00.html ותנסה לחפש מספר פקס של כלבוטק ותשלח פקס.

יוני_א
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 848
שם מלא: יוני
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #17 

ymg כתב: יוני_א אכן הפוסט ארוך ארוך, מה שמראה בדיוק למה המקרה הזה כל כל עבר את הגבול, צרף אין סופי של הטעיות לקוח וטירטור
...
(Y)
בהצלחה!

tiptip
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

Re: הלו הלו

שליחה #18 

crocodile111 כתב:
עידו_F כתב:חבר'ה, אני לא נציג שירות ואני לא "נציג yes" באתר, אל תפנו אנשים אליי.
...
צודק במאה אחוז!
החוצפה של כמה אנשים כאן חוצה גבולות
חושבים שהכל מגיע להם
...
למה חוצפה לעזור לאנשים?? :roll:
הוא לא חייב אם הוא לא רוצה \ יכול??
אם מישהו היה צריך עזרה בתחום שלי בכייף
ומכל הלב הייתי עוזר!!
אנחנו כאן לעזור אחד לשני
שוב לא בכוח רק עם רצון טוב
אור שפע ואהבה

ymg פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #19 

חבר'ה הציעו לי אז שאלתי, למה להתעצבן?

בכל מקרה התפתחות חדשה, בסוף השיחה האחרונה שסיפרתי לכם עליה התעקשתי לדבר עם מנהלת יותר בכירה
המנהלת הציע להגיע לפשרה שסכום הקנס יהיה 585 שח.
נחמה מסויימת, אם כי עכשיו עלי לרוץ שוב אחרי החשבונית עד שתופק ואז אחרי הוט להחזר..
אם הסיפור יגמר כך ושוב "לא יתחרטו לי" אני יעזוב את הסיפור לנפשו..

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #20 

האם ביטלת את הוראת הקבע ליס? כמו כן תסתכל מה כתוב בחוזה שחתמת איתם לגבי גובה הקנס שאתה צריך לשלם, אם יש חריגה מהסכום תגיש נגדם תביעה בבית משפט.
אישית אני לא מבין את הצורך של האנשים להתחבר ליס או להוט, אני מתכוון לשים צלחת פרטית על הגג, לשלם באופן חד פעמי כ 1500 שקל וזהו. זה טירוף לשלם כל חודש 200 שקל לחבילה נורמלית. לצערי רמת השירות בארץ מידרדרת וזה מאוד מכעיס אותי לשמוע על דברים כאלה.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”