כל מילה פנינה מצב הטלויזיה.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
שווה לקרוא בדקדקנות (או ללמד בביה"ס):
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3626587,00.html
אם זאת קשה לי להבין איך מכל המקומות בעולם, בלייזר הוא המקום שמפרסם מאמר כזה דקדקני, מפורט וחד מתער...
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3626587,00.html
אם זאת קשה לי להבין איך מכל המקומות בעולם, בלייזר הוא המקום שמפרסם מאמר כזה דקדקני, מפורט וחד מתער...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
עופר,
לפני איזה שנתיים נפל לידי מגזין בלייזר, לא מצאתי בו כלום לקרוא.
לפני כמה חודשים, איזה חבר סיפק לי כמה מגזינים, גיליתי שאחוז גבוה מאוד מהכתבות שלהם מעניין ביותר (פוליטיקה, הסטוריה טלויזיה קולנוע וכמובן אלכוהול
)
אני מקווה שאתה זוכר את הכתבה על 3D.
למעט השטויות של כמה תמונות של דוגמניות וכתבות על אופנועים ומכוניות אני קורא הכל.
יש להם ב 2-3 גליונות אחרונות כתבות על ההומור (היסטוריה מצב נוכחי וכו') - קריאת חובה.
לפני כמה חודשים, איזה חבר סיפק לי כמה מגזינים, גיליתי שאחוז גבוה מאוד מהכתבות שלהם מעניין ביותר (פוליטיקה, הסטוריה טלויזיה קולנוע וכמובן אלכוהול
אני מקווה שאתה זוכר את הכתבה על 3D.
למעט השטויות של כמה תמונות של דוגמניות וכתבות על אופנועים ומכוניות אני קורא הכל.
יש להם ב 2-3 גליונות אחרונות כתבות על ההומור (היסטוריה מצב נוכחי וכו') - קריאת חובה.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
Pavelz,
לא יודע, אני קראתי כמה מאמרים במגזין הזה וממש לא נפלתי.
זה המאמר המעמיק הראשון שאני רואה שהוא לא רק מדייק אלא מקיף מאוד ומציג המון ידע כללי, פשוט לגזור ולשמור.
לא יודע, אני קראתי כמה מאמרים במגזין הזה וממש לא נפלתי.
זה המאמר המעמיק הראשון שאני רואה שהוא לא רק מדייק אלא מקיף מאוד ומציג המון ידע כללי, פשוט לגזור ולשמור.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
בבלייזר יש כתבות מצוינות, עם נפילות לעיתים.
הייתי מנוי על העיתון במשך שנתיים - עד שהייתה כתבה (ואירועים סביבה) שהכעיסו אותי כ"כ שפשוט הפסקתי לקרוא אותו, הפסקתי את המנוי, ובמשך שנה בערך לא הסכמתי לראות אותו אפילו.
היום אני קורא מדי פעם ב ynet - אבל לא אשלם בשביל העיתון.
אגב - המדור הכי טוב שם לטעמי - מדור הנשק
הייתי מנוי על העיתון במשך שנתיים - עד שהייתה כתבה (ואירועים סביבה) שהכעיסו אותי כ"כ שפשוט הפסקתי לקרוא אותו, הפסקתי את המנוי, ובמשך שנה בערך לא הסכמתי לראות אותו אפילו.
היום אני קורא מדי פעם ב ynet - אבל לא אשלם בשביל העיתון.
אגב - המדור הכי טוב שם לטעמי - מדור הנשק
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אכן כתבה מצויינת שמצליחה לשים את האצבע בדיוק על מה שדפוק. חבל רק שגם לכותב המאמר אין רעיון איך להרים את העסק בחזרה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
בוא נאמר שלהוגי דעות ולפילוסופים אף פעם לא היה כסף רב ועבודה "כה טובה" והם עדיין הצליחו לגרום לנו להבין תובנות יותר טובות מכל יועץ שהתקמבן אי שם לתהילה..guyezra כתב:![]()
Catskinner, אם היה לו הוא לא היה כותב מאמרים בבלייזר, אלא מייעץ לחברות ענק תמורת מליונים......
בכל מקרה מגזין בלייזר באמת מגזין מעניין - יוצא לי לקרוא גם ב YNET וגם פה ושם אצל רופא השיניים
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
לפני כמה חודשים,...
לכל מי שתהה על פשר השינוי, ניר קיפניס, שייסד את בלייזר וקבע את הטון השוביניסטי "והנמוך" שלו עבר לפני כמה חודשים טובים לגלובס, ועורך שם "מגזין" בשם ManTalk. בלייזר גם הוא השתנה - וכל אחד יחליט אם לטובה או אחרת.
ערן
לוקחים את הכתבה המודפסת ומתאימים אותה לעמוד ב YNET וזה נראה כאילו זה לא נגמר...