חלק חסר בארכיב RAR, מה עושים?
שלום לכולם!
הורדתי חבילת MKV שבאה כארכיב RAR, קבצים הממוספרים בין 1-60. קובץ אחד (52, למי שמעניין...) חסר, ולכן אי אפשר לאחד את הקבצים לקובץ MKV אחד שפועל.
מה ניתן לעשות בנידון? האם למחוק ולהוריד מחדש, או שמא ניתן למצוא את החלק הזה בלבד. אני משתמש בביטורנט, אם זה משנה.
אשמח לעזרה,
תודה!
הורדתי חבילת MKV שבאה כארכיב RAR, קבצים הממוספרים בין 1-60. קובץ אחד (52, למי שמעניין...) חסר, ולכן אי אפשר לאחד את הקבצים לקובץ MKV אחד שפועל.
מה ניתן לעשות בנידון? האם למחוק ולהוריד מחדש, או שמא ניתן למצוא את החלק הזה בלבד. אני משתמש בביטורנט, אם זה משנה.
אשמח לעזרה,
תודה!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לא כתבת איך התוכן נחת לך במחשב.
אם זה הגיע מ-USENET, אז צריך להשתמש ב-QUICKPAR
אם לא, אז כדאי להוריד מחדש את החלק מה-RAR שלא תקין.
אם זה הגיע מ-USENET, אז צריך להשתמש ב-QUICKPAR
אם לא, אז כדאי להוריד מחדש את החלק מה-RAR שלא תקין.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
כשאתה מריץ קובץ טורנט ונפתח לך חלון האישור ב-uTorrent, אתה יכול לבחור שם להוריד רק קובץ אחד מתוך אסופת הקבצים. נסה פשוט להריץ עוד פעם את אותו טורנט שהשתמשת בו וסמן רק את הקובץ החסר לך, או שתחפש טורנט אחר שמגיע כרארים לאותו סרט (אבל אז יש סיכוי שזה לא יתאים).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אני לא משתמש ביוזנט (אף פעם לא ממש הבנתי איך עושים את זה), אני משתמש באתרים חינמיים שונים אבל אני לא רוצה להיכנס לזה כאן, מן הסתם.
מצאתי קישור לארכיב אחר, אבל מאוד דומה- אותו גודל ומספר קבצים, אבל ללא SAMPLE, ועוד כל מני דברים. בחרתי את מה שחסר ואני מקווה שזה יעבוד.
הוא לא נתן לי את האופצייה להמשיך באיחוד ללא הקובץ החסר.[/quote]
מצאתי קישור לארכיב אחר, אבל מאוד דומה- אותו גודל ומספר קבצים, אבל ללא SAMPLE, ועוד כל מני דברים. בחרתי את מה שחסר ואני מקווה שזה יעבוד.
הוא לא נתן לי את האופצייה להמשיך באיחוד ללא הקובץ החסר.[/quote]