עזרה עם מדיה פורטל - אין לי וידאו במסך מלא
היי אנשים אחרי שאני כבר כמה שעות (לפחות 4 שעות) מנסה להבין מה הולך אצלי במחשב ולא מצליח בגלל עוד כמה תקלות שקשורות לזה אז התייאשתי והגעתי אליכם.....הסיכויי האחרון
יש לי מדיה פורטל הגרסה האחרונה RC3 מותקנת.
יש לי XP PRO עם SP3 מותקן.
המחשב עצמו סבבה פנטיום 4 2.8 עם 1G זיכרון.
הכרטיס מסך שלי ישן לצערי Gforce 2 400MX 64MB והורדתי לו דרייברים הכי חדשים מהאתר NVIDIA
המקודדים שמותקנים אצלי במחשב הם של Klite codec pack 4.3.1
ממ..זהו לגבי המפרט.....ועכשיו לתקלה
ברגע שאני שם סרט דרך המדיה פורטל אני רואה מסך שחור מהבהב ...אני שומע סאונד אבל לא רואה את הסרט...אם אני לוחץ ESC אני רואה את התפריט של התוכנה בקטן בצד שמאל למטה אבל אין אופציה לעשות עם זה כלום כי אני רואה חצי ממנו בקושי
אם אני לוחץ ALT + ENTER ועובר למדיה פורטל במסך רגיל (לא מלא) אז אני רואה את הסרט בלי בעיה ז"א שהבעיה נוצרת שאני עובר למסך מלא
נסיתי לפני זה לעבוד עם הכרטיס מסך Onboard שיש לי שלצערי הוא עוד יותר חלש מהGFORCE ואיתו תאמת לא הייתה לי הבעיה הזאת אבל הוא הפעיל ממש לאט את המדיה פורטל ... כנראה זה משהו בדרייברים של הGforce
נסיתי לחפש בגוגל ובאתר פה ולא מצאתי קצה חוט ...
פלייז תעזרו לי יש פה תותחים שמתעסקים עם זה פי 10 ממני אני בטוח אז בבקשה אני צריך את עזרתכם...
תודה מראש.!! (:
יש לי מדיה פורטל הגרסה האחרונה RC3 מותקנת.
יש לי XP PRO עם SP3 מותקן.
המחשב עצמו סבבה פנטיום 4 2.8 עם 1G זיכרון.
הכרטיס מסך שלי ישן לצערי Gforce 2 400MX 64MB והורדתי לו דרייברים הכי חדשים מהאתר NVIDIA
המקודדים שמותקנים אצלי במחשב הם של Klite codec pack 4.3.1
ממ..זהו לגבי המפרט.....ועכשיו לתקלה
ברגע שאני שם סרט דרך המדיה פורטל אני רואה מסך שחור מהבהב ...אני שומע סאונד אבל לא רואה את הסרט...אם אני לוחץ ESC אני רואה את התפריט של התוכנה בקטן בצד שמאל למטה אבל אין אופציה לעשות עם זה כלום כי אני רואה חצי ממנו בקושי
אם אני לוחץ ALT + ENTER ועובר למדיה פורטל במסך רגיל (לא מלא) אז אני רואה את הסרט בלי בעיה ז"א שהבעיה נוצרת שאני עובר למסך מלא
נסיתי לפני זה לעבוד עם הכרטיס מסך Onboard שיש לי שלצערי הוא עוד יותר חלש מהGFORCE ואיתו תאמת לא הייתה לי הבעיה הזאת אבל הוא הפעיל ממש לאט את המדיה פורטל ... כנראה זה משהו בדרייברים של הGforce
נסיתי לחפש בגוגל ובאתר פה ולא מצאתי קצה חוט ...
פלייז תעזרו לי יש פה תותחים שמתעסקים עם זה פי 10 ממני אני בטוח אז בבקשה אני צריך את עזרתכם...
תודה מראש.!! (:
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
תנסה להתקין BSPlayer ולנגן איתו במסך מלא, ודווח לנו על התוצאות. מטרת הניסוי הזה היא לבדוק אם הבעייה היא במערכת ההפעלה או רק בנגן המובנה של מדיה פורטל.
אגב, מאוד מאוד מאוד לא מומלץ להתקין חבילת קודקים דוגמת ה-K-Lite. היא עושה בד"כ רק נזק.
אגב, מאוד מאוד מאוד לא מומלץ להתקין חבילת קודקים דוגמת ה-K-Lite. היא עושה בד"כ רק נזק.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ההמלצה שלי היא לעשות Uninstall ל-K-Lite (לא תמיד זה עוזר, לפעמים צריך פירמוט) ולפעול על פי המדריך הראשון שמופיע בשרשור המדריכים בדביקים (התקנת Haali + FFDShow).
יש אפשרות במדיה פורטל להגדיר שישתמש בנגן חיצוני במקום הפנימי שלו. לא פתרון אידאלי אבל יכול לעזור.
יש אפשרות במדיה פורטל להגדיר שישתמש בנגן חיצוני במקום הפנימי שלו. לא פתרון אידאלי אבל יכול לעזור.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
pixies כתב:ההמלצה שלי היא לעשות Uninstall ל-K-Lite (לא תמיד זה עוזר, לפעמים צריך פירמוט) ולפעול על פי המדריך הראשון שמופיע בשרשור המדריכים בדביקים (התקנת Haali + FFDShow).
יש אפשרות במדיה פורטל להגדיר שישתמש בנגן חיצוני במקום הפנימי שלו. לא פתרון אידאלי אבל יכול לעזור....
ניסיתי להגדיר לו שישתמש בfddshow וזה לא עזר
אני כרגע מנסה להוריד דרייברים מהאתר omega אתר של דרייברים לכרטיסי מסך ישנים
אוליי זה יעזור \ כי בכרטיס מסך Onboard זה עבד ז"א בעיה של דרייברים לדעתי לא של מקודדים
מה אתה אומר ?
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5347
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
האם אתה מצליח לראות על MPC?
האם ב- Window Mode עם Media Portal אתה רואה את הסמל הקטן של ffdshow ליד השעון ב- taskbar?
בכרטיסים ישנים יש בעיה עם YV12 colorspace. בהגדרות ב-ffdshow תחת output תבטל YV12 ותדליק high quality yv12 to rgb
האם ב- Window Mode עם Media Portal אתה רואה את הסמל הקטן של ffdshow ליד השעון ב- taskbar?
בכרטיסים ישנים יש בעיה עם YV12 colorspace. בהגדרות ב-ffdshow תחת output תבטל YV12 ותדליק high quality yv12 to rgb
yaronkle כתב:האם אתה מצליח לראות על MPC?
בכרטיסים ישנים יש בעיה עם YV12 colorspace. בהגדרות ב-ffdshow תחת output תבטל YV12 ותדליק high quality yv12 to rgb...
אוקיי אני מנסה עכשיו ומעדכן אותך ! (:
ולגבי MPC ? מזה ?
תודה ירון ....אבל לצערי עדיין אותו מצב
עשיתי את זה
"תבטל YV12 ותדליק high quality yv12 to rgb"
ואכן הסמל של הFDDSHOW מופיע כשאני מנגן בwindow mode .
ועדיין אותו דבר רואה רק מסך שחור בFull screen .
יש עוד רעיונות ? פליזז הלפ
עשיתי את זה
"תבטל YV12 ותדליק high quality yv12 to rgb"
ואכן הסמל של הFDDSHOW מופיע כשאני מנגן בwindow mode .
ועדיין אותו דבר רואה רק מסך שחור בFull screen .
יש עוד רעיונות ? פליזז הלפ