דייויד ג'אפה - God of War 3 נראה יותר טוב מכל משחק נקסט ג'ן

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Malcontent פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #1 

המקור כאן:
http://davidjaffe.biz/

למקרה שהוא הוסיף עוד פוסטים, זה בסוף הפוסט שכותרות VGXPOWTF?!?

ובקצרה למי שאין לו כח - דייויד ג'אפה הוא האיש שמאחורי סדרת GOW, אבל היום יש לו אולפן עצמאי והוא לא קשור לאולפן שמפתח את GOW3. הוא מספר על ביקור באולפן הפיתוח, שם הוא ראה את המשחק בפיתוח, ומספר (בליווי הרבה קללות) על איך עד עכשיו הוא חשב ש gear of war 2 הוא משחק "כמו שמשחק נקסט ג'ן צריך להיראות", אבל GOW3 משאיר אותו הרחק מאחור. ואז הוא מקלל עוד קצת.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73319
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #2 

נו - שיצא כבר. לי לא יצא לשחק ב 2 כי לא היה לי PS2, אני אשלים חסכים עם 3 :wink:

Malcontent פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #3 

אתה יודע ש2 עצר בדיוק במתח, לא בטוח שתבין מה בדיוק קורה בהתחלה של שלוש. אולי כדאי לקרוא תקצירים או משהו כזה :)

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #4 

אני סומך עליהם שלא יעשו שטות שכזו, הם לא יכולים לצפות שכל לקוח פונציאלי של 3 הוא לקוח עבר של 2 למיטב הגיוני.

מה שכן, הרבה דיבורים, אפילו טריילר נורמלי אין (ולא, הטיזר שכבר שוחרר לא ממש עוזר לאף אחד).

Malcontent פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #5 

שמע, אתה יכול להמשיך לסמוך עליהם עד מחר, זה לא משנה את העובדה שהמשחק הקודם נגמר ב cliffhanger.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #6 

cliffhanger? :oops:

Malcontent פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

cliffhanger - קטע מותח במיוחד. למשל, תאר לעצמך פרק בסדרה. הרע והטוב הולכים מכות לקראת סוף הפרק, בסוף הם עומדים אחד מול השני, הרע מכוון אל הטוב אקדח, ואז רואים איזשהו שוט כללי כזה (נניח, של האיזור שבו הם רבו) שומעים קול של יריה, וכתוב To Be Continued.
זה cliffhanger.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #8 

א. באסה למי ששיחק את 2.

ב. אין לי PS2 וה PS3 שלי לא מריץ משחקי PS2 ככה שבכל מקרה אני אוותר.

אם מישהו רואה טריילר ברשת שיעדכן פה.

Malcontent פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

אני לא בטוח שזה בעסה. זה היה הרבה פחות קיצוני ממה שעשו באססינז קריד למשל :lol: (וגם מדובר במשחקים הרבה יותר טובים, אז זה בכלל נסלח).

atb
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 482
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #10 

אני מאוד מחכה ל GOW3 !!!
תמונה

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #11 

Malcontent כתב:אני לא בטוח שזה בעסה. זה היה הרבה פחות קיצוני ממה שעשו באססינז קריד למשל :lol: (וגם מדובר במשחקים הרבה יותר טובים, אז זה בכלל נסלח).
...
בעיניך, בעיניי להשאיר עלילה פתוחה בשביל המשיך לנצל את ה FRANCHISE זה בדיחה על חשבון הלקוח המשלם. אפשר לסגור עלילה וליצור משחק המשך בלי להעמיד אותי במצב של "נו - אז מה נגמר?" במשך השנתיים הבאות שלוקח לפתח את המשחק הבא.

זה הבעייה כיום עם גיימרים ותעשיית המשחקים, הם מרשים לעצמם להוצי אמשחקים לא גמורים (ע"ע כמות הפאטצ'ים שיוצאים לכל משחק בשנים האחרונות) ולחלוב FRANCHISE בצורה שבסוספו של דבר פוגעת בלקוחות ואנחנו שותקים וממשיכים לפרנס אותם.

בסרטים למשל לא תראה את זה. אין סרט על עלילה לגמרי פתוחה (לרב) או סרט שבו יבקשו ממך לחזור לקולנוע לראות עוד המשכונים שיסדרו לך את העלילה. מסכים?

Malcontent פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #12 

בטח שאני מסכים. מטריקס 2 לא הפסיק את הסיפור באמצע. גם חזרה לעתיד 2 לא היה כזה. בטרילוגיית שר הטבעות כל סרט עמד בפני עצמו וכך גם בשודדי הקאריביים 2.
גם בסדרות טלויזיה זה ככה. אף עונה לא מסתיימת במתח או משהו כזה. תרצה לראות את העונה הבאה? תראה. אנחנו לא נמשוך אותך בכח.

9xcalibur9
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

Re: דייויד ג'אפה - God of War 3 נראה יותר טוב מכל משחק נקסט

שליחה #13 

Malcontent כתב:המקור כאן:
http://davidjaffe.biz/

למקרה שהוא הוסיף עוד פוסטים, זה בסוף הפוסט שכותרות VGXPOWTF?!?

ובקצרה למי שאין לו כח - דייויד ג'אפה הוא האיש שמאחורי סדרת GOW, אבל היום יש לו אולפן עצמאי והוא לא קשור לאולפן שמפתח את GOW3. הוא מספר על ביקור באולפן הפיתוח, שם הוא ראה את המשחק בפיתוח, ומספר (בליווי הרבה קללות) על איך עד עכשיו הוא חשב ש gear of war 2 הוא משחק "כמו שמשחק נקסט ג'ן צריך להיראות", אבל GOW3 משאיר אותו הרחק מאחור. ואז הוא מקלל עוד קצת.
...
לא הצלחתי למצוא שם אזכור אחד ל-GOW3
איפה זה?!

עריכה: מצאתי

ps. I saw GOD OF WAR III when I was in Santa Monica last week. I can and will not give away details. But I think it's ok for me to say two things:

a- HOLY HOLY HOLY ***** HELL!!!!
b- I thought GEARS OF WARS 2 looked about as good as a next-gen game could look....and that game is currently- and will probably remain- my game of the year. And hell, I think I actually get to vote on that kind of stuff in some circles :) And unless I get blown away by POP or something else I missed, GEARS 2 is the SHIT....this year. Dudes and dudettes, ***** WAIT till you see the amazing graphics...just ***** wait. And yes, Xbots, accuse me all you want of being a Sony fanboy. Just remember two things:

#1- I just said GEARS 2 is the BEST ***** playing and looking game of the year....better than any PS3 game. And there are some damn good PS3 games, I feel.

#2- **** YOU! I ain't no fan boy but this mother ***** game looks like nothing you've ever played...and you can hold me to that when this thing hits and when they start showing gameplay footage. It looks like a painting come to life- it's THAT good looking.

LOL

snir1400
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #14 

וHALF LIFE EPISODE 2 לא ככה?
המשחק עצר בקטע מותח...
למה במשחק הזה אתם לא מתלוננים?

Malcontent פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #15 

אני לא מתלונן גם על GOW, כי הם קודם כל ביססו מותג עם משחק ראשון עם סוף סגור, ורק אחר כך עשו משחק עם סוף פתוח. כך גם לגבי HL. המשחק שעצבן אותי היה Assassin's Creed, שם כבר במשחק הראשון היה סוף פתוח, ואני חושב שאני בכלל לא אשחק בשני בגלל זה.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”