המחיר היקר של הבליינדייט
-
shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
לא נראה לי שהוא ידע את זה.roypeles כתב:מה, כאילו היא באה בלי שקל עליה?
היא ציפתה שהוא ישלם על הכל?...
ישנם כמה פרטים חסרים.
כמו האם לשניהם היה חלק שווה יחסית בחשבון, או שרק אחד מהם "חגג".
שנית, קצת תמוה בעיני שזה הגיע למשטרה. היא בשקט היתה יכולה לתת ערבון או להתקשר למישהו שיחלץ אותה.
התחושה שלי זה שהיא עשתה "בכוונה" שאין ברשותה אמצעי תשלום כדי שזה יגיע למשטרה ואז היא תוכל באיזהיא דרך להגיע לבחור כדי שהוא ישלם את חלקו.
לסיכום, הדעה שלי היא שאם היא אכן באה בלי אמצעי תשלום אז היא גם לא טלית שכולה תכלת.
אבל הבחור הזה היא לדעתי חתיכת חלאה חסרת כל בושה וכבוד.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
כל נושא ה"גבר משלם על הבחורה" שייך לעידן ישן ועתיק.
היום כאשר נשים וגברים עובדים במקומות עבודה שווים ומרווחים משכורות דומות אין שום סיבה שגבר ישלם על הבחורה... בטח שלא בבליינד דייט.
הגישה שלי: שנינו עובדים, לשנינו יש הוצאות, שכל אחד יזמין על פי כיסו.
זה לא שהן גרות עם ההורים ואוכלות קרקרים שהן לבד... אם יש לך כסף לנעלים ולתיק הזה, את יכול להציא 70 שח על ארוחה
(או כל סכום אחר).
היום כאשר נשים וגברים עובדים במקומות עבודה שווים ומרווחים משכורות דומות אין שום סיבה שגבר ישלם על הבחורה... בטח שלא בבליינד דייט.
הגישה שלי: שנינו עובדים, לשנינו יש הוצאות, שכל אחד יזמין על פי כיסו.
זה לא שהן גרות עם ההורים ואוכלות קרקרים שהן לבד... אם יש לך כסף לנעלים ולתיק הזה, את יכול להציא 70 שח על ארוחה
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73208
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3152 פעמים
שניהם יצאו חארות של אנשים, הוא בגלל שנטש ללא תשלום החלק שלו, והיא בגלל ההנחה המזעזעת שהוא מלכתחילה צריך לשלם עליה בכל מקרה. ישראלים.
- Huber
- חבר במועדון HT

אם זה היה עיניין עיקרוני - שהייתה מתעקשת לשלם רק את מה שהיא אכלה, לא?guyezra כתב:הוא *** והיא? ממתי בן אדם יותר בלי ארנק מהבית?
זה סתם היה עניין עקרוני בשבילה, יכול להיות שאם הוא היה נשאר הם כן היו מתחלקים בתשלום...
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
הקישור הוא מ my-ynet, שזה האתרים המקומונים של ידיעות אחרונות.Pavelz כתב:ממש מגרדים תוכן אם זה מה ששמים ב YNETmoco כתב:מה אתה מתפלא? תראה איזה עיניין זה מעורר פהPavelz כתב:למה זה בכלל מגיע לחדשות אני שואל?.........
ידיעות השרון, ידיעות הגליל, ידיעות נתניה וכו'...
וזה מ my ynet חולון... והמבין יבין
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אההה עכשיו זה מסתדר ליnadavck כתב:הקישור הוא מ my-ynet, שזה האתרים המקומונים של ידיעות אחרונות.Pavelz כתב:ממש מגרדים תוכן אם זה מה ששמים ב YNETmoco כתב:מה אתה מתפלא? תראה איזה עיניין זה מעורר פהPavelz כתב:למה זה בכלל מגיע לחדשות אני שואל?.........
ידיעות השרון, ידיעות הגליל, ידיעות נתניה וכו'...
וזה מ my ynet חולון... והמבין יבין...
Need more cowbell
- Huber
- חבר במועדון HT

- Huber
- חבר במועדון HT

את מי זה מעניין? אני אמור לשלם חשבון של מישהו אחר בשולחן? אני משלם על מה שאני אוכל - נקודה תאמין לי שאם היא הייתה מציעה לשלם את החלק שלה לא היו גוררים אותה למשטרה.. גם כשאני מגיע למסעדה באירועים חברתיים אני מראש אומר למלצרית שתפריד לי חשבון, אחרת תמיד בסוף הארוחה יושב ומנסים לזכור מי הזמין מה וכמה כל אחד צריך לשלם, לא נוהל שאני אוהב לעבור.guyezra כתב:טוב, למען הויכוח...![]()
הם השאירו חשבון אחד. בעל המסעדה רצה 400. נראה לך שהיה מקבל 200 + לך תחפש את הבחור?...
shraga007 כתב:לא נראה לי שהוא ידע את זה.roypeles כתב:מה, כאילו היא באה בלי שקל עליה?
היא ציפתה שהוא ישלם על הכל?...
ישנם כמה פרטים חסרים.
כמו האם לשניהם היה חלק שווה יחסית בחשבון, או שרק אחד מהם "חגג".
שנית, קצת תמוה בעיני שזה הגיע למשטרה. היא בשקט היתה יכולה לתת ערבון או להתקשר למישהו שיחלץ אותה.
התחושה שלי זה שהיא עשתה "בכוונה" שאין ברשותה אמצעי תשלום כדי שזה יגיע למשטרה ואז היא תוכל באיזהיא דרך להגיע לבחור כדי שהוא ישלם את חלקו.
לסיכום, הדעה שלי היא שאם היא אכן באה בלי אמצעי תשלום אז היא גם לא טלית שכולה תכלת.
אבל הבחור הזה היא לדעתי חתיכת חלאה חסרת כל בושה וכבוד.[/quote
...