סאונד למחשב ב 2000 ש"ח

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
Diforce פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 184
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום , נרשמתי רק עכשיו לאחר חודשים של שיטוטים באתר כדי לשאול מספר שאלות :)

שמתי לב שאין פה עובדות אלה רק דעות , חלק אומרים ככה חלק אומרים ככה , ובכן אני זקוק לעצה בנוגע למערכת ( במערכת אני מתכוון לרמקולים או רמקולים ומגבר או רסיבר או רמקולים מוגברים או רמקולים מיוחדים למחשב ) למחשב בתקציב של 2000 ש"ח , אפשר קצת יותר ... אני מעוניין באיכות נטו , ולא לשבור עצמות .. אבל שיהיה באס מדוייק .
אני לא יודע על איזה קומבינציה ללכת , חשבתי על AUDIOENGINE 5 אבל אז קראתי תגובות שאומרות שמגבר יד שניה ורמקולים יתנו תוצאה טובה יותר , בתגובות אחרות קראתי שרמקולים נצילים + המגברון הקטן של SONIC IMPACT , ובכלל תגובות שאומרות לקנות ALTEC LANSING אבל אני כבר לא מוצא את הדגם הספציפי הזה ... לכן אני אבוד בכל העצות שלא חד משמעיות האלה ..

דרושות עצות ! אם אפשר שמות של רכיבים , אני בא מתחום הסאונד לרכב לכן אני לא מבין במותגים לקולנוע הבייתי , כמובן יהיה גם כרטיס קול טוב יותר במחשב שיבוא בעתיד הלא רחוק ..

sashaefi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 121
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

אני בדילמה דומה.לדעתי בתקציב הזה עדיף ללכת על SONIC IMPACT ורמקולים נצילים.כמובן שזה לא מגבר רציני אך בתקציב נמוך זה המסקנה שהגעתי.כמעט אין עובדות בתחום האודיו כי זה עניין די סוביקטיבי.הכי חשוב איך האוזן שלך מגיבה.מה איכפת לך שאודיופיל מהביקורת נהנה לשמוע משהוא אם אתה לא?

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #3 

אני כבר כשנתיים עם הסט הבא ומבסוט עד הגג. לא אודיופילי אבל אחלה של סאונד כולל גבוהים מפורטים ויופי של באס עמוק.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=40050

eggiwegi
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

אני יכול לשתף בהתנסות שלי...
לפני שנתיים-שלוש (נראה לי) קניתי את הFX6021 של אלטק (2.1 ערוצים) ובאמת נהנתי מהם ממש לאורך תקופה ארוכה...
לפני כחצי שנה החלטתי שאני רוצה לשדרג את עצמי לרסיבר , חיכיתי קצת כדי שיהיה לי כסף ורכשתי ב3500שח רסיבר + 2 קדמיים (רסיבר יד שניה) ואני מרוצה מאוד... אבל מצד שני זאת השקעה יותר גדולה (ואני לא הוצאתי הרבה כל-כך ) וכמובן במחירים שלך זה את יכול למצוא דברים סבירים יד שניה וכמובן רק זוג רמקולים קדמיים...

תנסה ללכת לכמה חנויות סטריאו ושלמוע מערכות, מה גם שבחנויות יש לפעמים מציאות לא רעות בכלל (יד שניה מלקוחות, תצוגה וכו') ותבדוק אם יש לך חבר עם האלטק (או חנות מחשבים שאפשר להקשיב להם) כדי להרגיש אם אתה אוהב את הסאונד שלו...

מקווה שעזרתי מעט? :-)

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

מניסיון אישי שלי -
אני עם T-amp ושני רמקולים של מערכת סטריאו ישנה (אין לי מושג אם הם נצילים, כן או לא), כבר יותר משנתיים.

מהשוואה עם הרבה מערכות 2.1 - (כולל ה ATP3), הצליל הרבה יותר טוב (למרות שהבאסים אולי יותר נמוכים - אבל זה הגיוני - אין סאב יעודי).

Diforce פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 184
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #6 

לא עדיף לרכוש איזה וינטאז' ישן על פני ה T AMP ? הוא עולה 480 ש"ח ואני לא יודע איזה רמקולים לשדך לו ... אני מפחד שאתאכזב , הוא מתחבר למחשב נכון ? הוא באמת עדיף על פני איזה רסיבר ב 1000 ש"ח חדש מבחינת איכות ? כי אני לא מבין איך 15 וואט יכולים לעשות משהו לרמקול 2 WAY נורמאלי אם אני מחפש באסים נורמאליים ...

Analizer
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 498
שם מלא: eran
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #7 

אני מעוניין באיכות נטו , ולא לשבור עצמות
...
Z-5500 Logitech למעשה זה סט כולל רסיבר עם 6 כניסות .
אולי טיפונת מעל התקציב בסביבות ה 300 ש"ח תוספת אבל הסט הזה בועט ועובד כמו בהמה אמיתית במקרים מסויימים הוא נשמע טוב יותר מכל רסיבר ממוצע בשילוב סטליטים סטנדרטים .
http://www.logitech.com/index.cfm/speak ... cl=roeu,en
סאונד טוב לא מחפה על shit music !

amiti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1184
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #8 

Diforce כתב:לא עדיף לרכוש איזה וינטאז' ישן על פני ה T AMP ? הוא עולה 480 ש"ח ואני לא יודע איזה רמקולים לשדך לו ... אני מפחד שאתאכזב , הוא מתחבר למחשב נכון ? הוא באמת עדיף על פני איזה רסיבר ב 1000 ש"ח חדש מבחינת איכות ? כי אני לא מבין איך 15 וואט יכולים לעשות משהו לרמקול 2 WAY נורמאלי אם אני מחפש באסים נורמאליים ...
...
קראת ביקורות על ה-T-amp? מפתיע אבל הוא באמת מצליח לדחוף מצויין יחסית להספק הנמוך . אם יש לך אפשרות תשמע אצל מישהו את המגבר. אם תוסיף לו רמקולים נצילים יד שנייה ב-1500 ש"ח תקבל את התמורה הטובה ביותר. אגב 15W זה עבור רמקולים בהתנגדות 4 אוהם . עבור 8 אוהם ההספק יורד ל-10W או פחות.

(את הטי-אמפ קניתי ב120 ש"ח באי ביי. סה"כ המגבר+שנאי יצא 200 ש"ח)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”