איך הספריות ב VMC עובדות?
שלום,
יש לי Vista Media Center אשר מחובר לרשת וישנם מספר שיתופי רשת אשר מכילים תיקיות עם סרטים (AVI,MKV).
שאני מוסיף ספריות דרך ה Library אני רואה רק תיקיות עם סרטי AVI ולא סרטי MKV תחת ה Videos.
כיצד אני יכול ל"גרום" ל VMC להוסיף גם קבצי MKV, (המחשב מנגן קבצים אלו ע"י Media Player Classic).
תודה,
קופרמן
יש לי Vista Media Center אשר מחובר לרשת וישנם מספר שיתופי רשת אשר מכילים תיקיות עם סרטים (AVI,MKV).
שאני מוסיף ספריות דרך ה Library אני רואה רק תיקיות עם סרטי AVI ולא סרטי MKV תחת ה Videos.
כיצד אני יכול ל"גרום" ל VMC להוסיף גם קבצי MKV, (המחשב מנגן קבצים אלו ע"י Media Player Classic).
תודה,
קופרמן
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
התקנת Haali Media Splitter?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

האם אתה מנגן בהצלחה מלאה (תמונה וסאונד) קבצי MKV ב-Windows Media Player (לא הקלאסיק)?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

נסה לפעול על פי המדריכים בדביקים, במיוחד זה שמסביר איך להגדיר את ה-Haali Media Splitter. רק אחרי שתגיע למצב שהמדיה פלייר הרגיל של מיקרוסופט מנגן MKV הויסטה מדיה סנטר יזהה לך קבצי MKV וינגן אותם.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
בעיה ידועה. גם לאחר התקנה של ה Haali במחשב עם התקנת מערכת הפעלה בתולה.
זה נובע מכך שחסר ב registry את הערכים המורים למערכת ההפעלה להתייחס לקבצי MKV כאל קבצי מולטימדיה ולכן הם לא מופיעים בספריות של ה VMC. הרבה אנשים לא שמים לב לזה כי הם התקינו את ה Matroska Shell extension שרושמת חלק מהערכים שצריך.
הטריק פה הוא קצת עקום (כמו הרבה דברים ב VMC)
1. התקן את Matroska Shell Extension או קובץ reg המכיל את כל הערכים (יש לי אחד כזה למי שצריך)
2. ציד לאחר מכן פתח את אחד הקבצים באחת מהספריות עם Windows Media Player
זה בדרך כלל פותר את הבעיה. נתקלתי בכמה מקרים שזה לא עזר אבל הם היו מיעוט מבוטל וגם אז לא נגרם שום נזק נוסף.
זה נובע מכך שחסר ב registry את הערכים המורים למערכת ההפעלה להתייחס לקבצי MKV כאל קבצי מולטימדיה ולכן הם לא מופיעים בספריות של ה VMC. הרבה אנשים לא שמים לב לזה כי הם התקינו את ה Matroska Shell extension שרושמת חלק מהערכים שצריך.
הטריק פה הוא קצת עקום (כמו הרבה דברים ב VMC)
1. התקן את Matroska Shell Extension או קובץ reg המכיל את כל הערכים (יש לי אחד כזה למי שצריך)
2. ציד לאחר מכן פתח את אחד הקבצים באחת מהספריות עם Windows Media Player
זה בדרך כלל פותר את הבעיה. נתקלתי בכמה מקרים שזה לא עזר אבל הם היו מיעוט מבוטל וגם אז לא נגרם שום נזק נוסף.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני לא עושה את זה. אני מכניס את הכתוביות החיצוניות פנימה וסדר ההופענ נקבע על ידי המפצל.
אבל אם אתה חייב כי בלי זה חייך אינם חיים אז בטל את שליפת הכתוביות מהמפצל
אבל אם אתה חייב כי בלי זה חייך אינם חיים אז בטל את שליפת הכתוביות מהמפצל
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יש מדריך לכל מה שקשור לכתוביות בדביקים.