האם כבר כדאי לעבור לויסטה?
-
compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
לאחר יציאת ויסטה, הרבו הדעות להשאר עם הXP.
לאחר שחרור העדכון SP1 שלו, החלו לעבור לויסטה.
האם כדאי לעבור לויסטה? ואם כן איזה גרסא?
כרגע עם אני XP PRO, המחשב שלי משמש להכל מהכל .
לאחר שחרור העדכון SP1 שלו, החלו לעבור לויסטה.
האם כדאי לעבור לויסטה? ואם כן איזה גרסא?
כרגע עם אני XP PRO, המחשב שלי משמש להכל מהכל .
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לדעתי כדאי, ואצלי לפחות העסק די יציב. חשוב מאוד להתקין לפי הסדר המומלץ במדריך להתקנת ויסטה בדביקים. יש במדריכים גם פירוט של איזה גירסה מומלץ להתקין.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
לדעתי לא ,לדוגמא אצלי במחשב הנייד שהיה מותקן XP PRO היה ניתן להוסיף רזולוציות מעבר לרזולוציה של כרטיס
המסך (ע"י POWER STRIP )
כרגע לאחר הפירמוט ומעבר לויסטה לא ניתן להוסיף רזולוציה מעבר ליכולת של כרטיס המסך
המסך (ע"י POWER STRIP )
כרגע לאחר הפירמוט ומעבר לויסטה לא ניתן להוסיף רזולוציה מעבר ליכולת של כרטיס המסך
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
אני שנה וחצי עם ויסטה (כי זה בא עם המחשב).
לא ראיתי שינוי משמעותי עם הSP1 אך גם לא היו לי תלונות מיוחדות לפני זה, חוץ מכמה התנהגויות מוזרות בFF שדווקא נשארו.
העיניין הוא, שגם לא קיבלתי שום דבר שווה יחסית לXP, אז אני ממליץ לך להישאר בXP ולחסוך את הבלגן. אין בשביל מה לעבור.
לא ראיתי שינוי משמעותי עם הSP1 אך גם לא היו לי תלונות מיוחדות לפני זה, חוץ מכמה התנהגויות מוזרות בFF שדווקא נשארו.
העיניין הוא, שגם לא קיבלתי שום דבר שווה יחסית לXP, אז אני ממליץ לך להישאר בXP ולחסוך את הבלגן. אין בשביל מה לעבור.
משה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הבעיה המרכזית ב vista היא ש XP מספיק טובה כדי לוותר על השדרוג.
המעבר ל vista לא נוראי אבל גם לא עילאי. בסה"כ מדובר במערכת הפעלה המתפקדת בגדול כמו XP. הבעיה היא בדברים הקטנים: סייר החלונות לא מתנהג בדיוק כמו שאתה זוכר מ XP ולא תמיד באופן הגיוני. האפליקציה לניהול הרשת מזכירה יותר תרגיל של מציאת גבינה במבוך עכברי מעבדה, ה VMC מוגבל ובעל ממשק משתמש דפוק מהיסוד (אבל אתה מגיע מ XP PRO ושם בכלל אין מדיה סנטר) ועוד ועוד כל מיני דברים קטנים שכל אחד מעצבן ושהצרוף של כולם ביחד מסוגל להטריף את דעתך.
אבל מתרגלים - ואחרי חצי שנה רואים שבגדול זה כמו XP רק עובד קצת שונה. אם זה שווה את המעבר או לא זה כבר שאלה אחרת - לדעתי לא.
המעבר ל vista לא נוראי אבל גם לא עילאי. בסה"כ מדובר במערכת הפעלה המתפקדת בגדול כמו XP. הבעיה היא בדברים הקטנים: סייר החלונות לא מתנהג בדיוק כמו שאתה זוכר מ XP ולא תמיד באופן הגיוני. האפליקציה לניהול הרשת מזכירה יותר תרגיל של מציאת גבינה במבוך עכברי מעבדה, ה VMC מוגבל ובעל ממשק משתמש דפוק מהיסוד (אבל אתה מגיע מ XP PRO ושם בכלל אין מדיה סנטר) ועוד ועוד כל מיני דברים קטנים שכל אחד מעצבן ושהצרוף של כולם ביחד מסוגל להטריף את דעתך.
אבל מתרגלים - ואחרי חצי שנה רואים שבגדול זה כמו XP רק עובד קצת שונה. אם זה שווה את המעבר או לא זה כבר שאלה אחרת - לדעתי לא.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אני כבר שנה וחצי כמעט עם VISTA 64BIT.
לא היו לי שום בעיות מהתחלה (חובה מינימום של 2GB זיכרון).
ההבדל הגדול בין VISTA ל XP הוא הממשק החדש היפה יותר, ה VMC ואולי עוד כמה פיצרים קטנים.
אם אתה אוהב את המראה של VISTA, לדעתי שווה לשדרג.
לא היו לי שום בעיות מהתחלה (חובה מינימום של 2GB זיכרון).
ההבדל הגדול בין VISTA ל XP הוא הממשק החדש היפה יותר, ה VMC ואולי עוד כמה פיצרים קטנים.
אם אתה אוהב את המראה של VISTA, לדעתי שווה לשדרג.