התיעצות לגבי שימוש במערכת אודיו
אהלן,
אני מרכיב מחדש את החדר שלי. קניתי LCD שיושב ליד המחשב, ואני עכשיו שוקל את כל נושא האודיו. יש לי מערכת 5.1 שמתחברת למחשב (בעלת חיבור PL) שהייתי משתמש בא עם המחשב. אני משתמש בטלויזיה ל2 מטרות - לראות שידורי כבלים, ולראות סרטים ע"י חיבור המחשב לטלויזיה. אני רוצה למקם את הרמקולים בקונפיגורציה שהם יהיו בסאראונד מסביב לטלויזיה (לא מסביב למחשב, אני לא משחק במשחקים וכד'). רציתי לשאול אתכם איזה אפשרויות יש לי לחיבור הרמקולים הנ"ל למחשב ולטלויזיה במקביל? האם רסיבר יפתור את הבעיה, ואם כן, יש לכם המלצות על רסיבר בסיסי?
תודה רבה
אני מרכיב מחדש את החדר שלי. קניתי LCD שיושב ליד המחשב, ואני עכשיו שוקל את כל נושא האודיו. יש לי מערכת 5.1 שמתחברת למחשב (בעלת חיבור PL) שהייתי משתמש בא עם המחשב. אני משתמש בטלויזיה ל2 מטרות - לראות שידורי כבלים, ולראות סרטים ע"י חיבור המחשב לטלויזיה. אני רוצה למקם את הרמקולים בקונפיגורציה שהם יהיו בסאראונד מסביב לטלויזיה (לא מסביב למחשב, אני לא משחק במשחקים וכד'). רציתי לשאול אתכם איזה אפשרויות יש לי לחיבור הרמקולים הנ"ל למחשב ולטלויזיה במקביל? האם רסיבר יפתור את הבעיה, ואם כן, יש לכם המלצות על רסיבר בסיסי?
תודה רבה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
או יותר פשוט - תחבר את הטלויזיה למחשב - אם המחשב שלך כל הזמן גם ככה דולק - ובהנחה שאתה משתמש בממיר כלשהו.
אתה מחבר את היציאה (או אחת היציאות) של הממיר של הסאונד (האדום לבן) לכניסת LINE IN במחשב (צריך כבל שני RCA זכרים ל PL זכר - לא עולה הרבה בכלל) ואז מגביר/מנמיך דרך המחשב/דרך הממיר אם יש לך דרך להגביר דרכו.
תהנה
אתה מחבר את היציאה (או אחת היציאות) של הממיר של הסאונד (האדום לבן) לכניסת LINE IN במחשב (צריך כבל שני RCA זכרים ל PL זכר - לא עולה הרבה בכלל) ואז מגביר/מנמיך דרך המחשב/דרך הממיר אם יש לך דרך להגביר דרכו.
תהנה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לדעתי - תעשה את השרשור דרך המחשב - שוב אם זה נוח לך
ואם אתה רוצה להיות עצלן - תוסיף שלט למחשב (אם אתה רואה סרטים וכד' עם המחשב מרחוק / על הטלויזיה - זה בכלמקרה יהיה חביב) ותעשה חיים
ואם אתה רוצה להיות עצלן - תוסיף שלט למחשב (אם אתה רואה סרטים וכד' עם המחשב מרחוק / על הטלויזיה - זה בכלמקרה יהיה חביב) ותעשה חיים
החיבור הינו PL רגיל של מחשב. לצערי אין לי דרך לשלוט על הווליום דרך הממיר כך שהפתרון שהוצע אינו מספק אותי כל כך.. דרך אגב - הממיר מתחבר לטלויזיה דרך כבל HDMI. איך אני מוציא SOUND מהמערכת הזאת לרמקולים חיצוניים? והאם יש אפשרות לקבל 5.1?
תודה
תודה