רציתי לחלוק עימכם משהו משעשע שראיתי בעודי מזדחל לי בעומסי התנועה הרגילים. בזווית העיין אני קולט בטור הימני מקדימה מזדה לאנטיס ורודה. עד לפה שום דבר יוצא דופן (למרות הצבע הדי נדיר במחוזותינו) אבל ככל שהתקרבתי לרכב התחלתי לשים לב לפרטים די הזויים. מאחורי הרכב התנוסס לו בגאון ספויילר שחור, מאחורה אגזוז לחץ רעשני, בגלגלים הרחבים מגנזיום. תוסיפו לזה את העובדה שמהרכב יצאו צלילים מזרחיים בווליום מטורף ובתוכו ישבו להם 2 חברה מזרחיים (הי - גם אני שחור, מותר לי!) ותקבלו מחזה די משעשע...
משהו משעשע שראיתי הבוקר
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73178
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
שלום אנשים.
רציתי לחלוק עימכם משהו משעשע שראיתי בעודי מזדחל לי בעומסי התנועה הרגילים. בזווית העיין אני קולט בטור הימני מקדימה מזדה לאנטיס ורודה. עד לפה שום דבר יוצא דופן (למרות הצבע הדי נדיר במחוזותינו) אבל ככל שהתקרבתי לרכב התחלתי לשים לב לפרטים די הזויים. מאחורי הרכב התנוסס לו בגאון ספויילר שחור, מאחורה אגזוז לחץ רעשני, בגלגלים הרחבים מגנזיום. תוסיפו לזה את העובדה שמהרכב יצאו צלילים מזרחיים בווליום מטורף ובתוכו ישבו להם 2 חברה מזרחיים (הי - גם אני שחור, מותר לי!) ותקבלו מחזה די משעשע...
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
Huber כתב:שלום אנשים.
רציתי לחלוק עימכם משהו משעשע שראיתי בעודי מזדחל לי בעומסי התנועה הרגילים. בזווית העיין אני קולט בטור הימני מקדימה מזדה לאנטיס ורודה. עד לפה שום דבר יוצא דופן (למרות הצבע הדי נדיר במחוזותינו) אבל ככל שהתקרבתי לרכב התחלתי לשים לב לפרטים די הזויים. מאחורי הרכב התנוסס לו בגאון ספויילר שחור, מאחורה אגזוז לחץ רעשני, בגלגלים הרחבים מגנזיום. תוסיפו לזה את העובדה שמהרכב יצאו צלילים מזרחיים בווליום מטורף ובתוכו ישבו להם 2 חברה מזרחיים (הי - גם אני שחור, מותר לי!) ותקבלו מחזה די משעשע......
חחח... יש גם הונדה סיוויק ורודה שמסתובבת בתל אביב אם אני לא טועה בדגם...
(בה נוהג עלם חמודות אשר עונה על התיאור שאתה כתבת)
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
-
Huber
- חבר במועדון HT

מי עושה "סיבוב דאווין" ברכב ורדרד?! 
-
Huber
- חבר במועדון HT

אם יצא לי שוב להיתקל בהם, אני אציע להם את הסטיקר הבא לספוילר:
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
יש מגמה חזקה בשנים האחרונות של ערסים להיות יותר ויותר מטרוסקסואלים. כשאני בא לבקר את ההורים שלי ברמלה האוכלוסיה שם מזכירה לי לא מעט את האוכלוסיה של שנקין. חוץ משוני קל בפיגמנט וליווי מוזיקלי.
Need more cowbell
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78759
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5370 פעמים
בנימה דומה אני חייב לציין שהשיר המזרחי "מונו" שהתנגן היום בגלגלץ שעשע אותי עד רבות.
אני חרש באוזן
מונו מונו
בערוץ אחד משדרים לי
מונו מונו
אני חרש באוזן
מונו מונו
בערוץ אחד משדרים לי
מונו מונו