קניתי את הA450, מתלבט איזה כאבל לקנות לממיר HOT
שלום לכולם,
אני קניתי לפני שבוע את הLCD של סמסונג, דגם הA450 בגודל 40 אינץ'.
אני רק רוצה לציין קודם, אם מישהו מתלבט בנוגע לטלויזיות, אני ממליץ בחום על זאת. ניסיתי אותה בHD עם הPS3 שלי שהכנסתי סרט בלו-ריי ונדהמתי. צבעים מדהימים, איכות מדהימה, אין מילים.
בנוגע לשאלה שלי, אני רוצה לחבר את הממיר של HOT לטלויזיה בשביל לקבל את האיכות המיטבית.
כרגע אני מחובר עם כבל RCA ל-RCA זכר לזכר והאיכות באמת לא משהו.
אני מתלבט איזה כאבל לקנות מהשניים:
כבל SCART מוזהב ל-RCA
או
כבל SCART מוזהב ל-RGB
אני טיפה לא יודע את ההבדל בין RCA לRGB, אז אני מאוד אשמח לקצת עזרה בנושא.
תודה מראש.
אני קניתי לפני שבוע את הLCD של סמסונג, דגם הA450 בגודל 40 אינץ'.
אני רק רוצה לציין קודם, אם מישהו מתלבט בנוגע לטלויזיות, אני ממליץ בחום על זאת. ניסיתי אותה בHD עם הPS3 שלי שהכנסתי סרט בלו-ריי ונדהמתי. צבעים מדהימים, איכות מדהימה, אין מילים.
בנוגע לשאלה שלי, אני רוצה לחבר את הממיר של HOT לטלויזיה בשביל לקבל את האיכות המיטבית.
כרגע אני מחובר עם כבל RCA ל-RCA זכר לזכר והאיכות באמת לא משהו.
אני מתלבט איזה כאבל לקנות מהשניים:
כבל SCART מוזהב ל-RCA
או
כבל SCART מוזהב ל-RGB
אני טיפה לא יודע את ההבדל בין RCA לRGB, אז אני מאוד אשמח לקצת עזרה בנושא.
תודה מראש.
אז זהו שאני רוצה הפוך. בA450 אין חיבור SCART, ככה שאני רוצה לחבר את הSCART לממיר ומשם לA450 את הRGB.
ומוזהב לא אומר איכות טובה יותר? כמו כל דבר? כמו כבל HDMI לדוגמא ששם המוזהב כן מהווה שינוי מהכסוף על פי ניסיון אישי.
ומוזהב לא אומר איכות טובה יותר? כמו כל דבר? כמו כבל HDMI לדוגמא ששם המוזהב כן מהווה שינוי מהכסוף על פי ניסיון אישי.
אני לא חושב שאתה יכול, לדעתי יש לך רק כניסת קומפננט ב A450 וללא יכולת RGB. זה או SVIDEO או טרנסקודר מסקארט לקומפננט.iidoido כתב:אז זהו שאני רוצה הפוך. בA450 אין חיבור SCART, ככה שאני רוצה לחבר את הSCART לממיר ומשם לA450 את הRGB.
ומוזהב לא אומר איכות טובה יותר? כמו כל דבר? כמו כבל HDMI לדוגמא ששם המוזהב כן מהווה שינוי מהכסוף על פי ניסיון אישי....
מוזהב במקרה הזה אין לו שום משמעות, פשוט תקנה כבל באיכות סבירה, זה כבר יעשה את העבודה.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אי אפשר. הממיר לא יודע להוציא קומפוננט דרך ה-SCART.iidoido כתב:אז זהו שאני רוצה הפוך. בA450 אין חיבור SCART, ככה שאני רוצה לחבר את הSCART לממיר ומשם לA450 את הRGB....
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!