מחפש טלוויזיה לחדר שינה , גודל 26אינץ' , יס + HTPC עתידי
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
מה הגודל של החדר?
נראה לי שבסכום הזה עדיף לך ללכת כבר על 32"
נראה לי שבסכום הזה עדיף לך ללכת כבר על 32"
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
את האמת, אני במרחק של בידיוק 2 מטר מ32" ולפי דעתי בקרוב מאוד אני הולך לעבור ל37 או 42,
ועוד במיוחד שאתה הולך לחבר את הטלויזיה לHTPC, שאני רואה סרטים HD אני פשוט מרגיש שהמסך קטן לי מדי
ועוד במיוחד שאתה הולך לחבר את הטלויזיה לHTPC, שאני רואה סרטים HD אני פשוט מרגיש שהמסך קטן לי מדי
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
ldti,
בכדי להנות ממסך 26 אינץ' עליך לשבת במרחק מטר בודד או פחות...
מסך המחשב הנ"ל פשוט אינו מתאים לשידורי YES (אין מעבדי תמונה) ואתה תבין זאת במקרה וכן תקנה. אתה לדעתי מחפש מסך טלויזיה יעודי אבל יהיה עליך להגדיל במקצת את תקציבך ולפחות 32 אינץ' עם עדיפות ל-37 אינץ'.
בכדי להנות ממסך 26 אינץ' עליך לשבת במרחק מטר בודד או פחות...
מסך המחשב הנ"ל פשוט אינו מתאים לשידורי YES (אין מעבדי תמונה) ואתה תבין זאת במקרה וכן תקנה. אתה לדעתי מחפש מסך טלויזיה יעודי אבל יהיה עליך להגדיל במקצת את תקציבך ולפחות 32 אינץ' עם עדיפות ל-37 אינץ'.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
וגם בגלל הקונקרסט הנמוך. בקשר להגבלת גודל המסך אין לי מה להגיד לך.ldti כתב:הבעיה היא ש32 אינץ ל נכנס שם מבחינת מקום פיזי , תקציב זה דווקא לא הבעייה.
ייתכן שאיכות הוידאו הגרועה שראיתי במסכי 26" (סמסונג וLG) היא בגלל חוסר במעבד תמונה?...
רוב ה26 שראיתי, זוועה ולא מושקעות בכלל... חוץ מזה, שיש להן בעיות בגובה ללא הטייה.ldti כתב:הבעיה היא ש32 אינץ ל נכנס שם מבחינת מקום פיזי , תקציב זה דווקא לא הבעייה.
ייתכן שאיכות הוידאו הגרועה שראיתי במסכי 26" (סמסונג וLG) היא בגלל חוסר במעבד תמונה?...
התמונה נעשית "נגטיבית"
אני לא מצליח להבין מה יש לכולם מ LG וסמסונג, בסה"כ מכשירים בינוניים ולא יותר.
אין דבר כזה מסך דק ללא מעבד תמונה. הוא יכול להיות פחות איכותי.
אם טווח הצפיה שלך הוא 2 מטרים מסך 32" לשידורי טלוויזיה SDTV הוא בסדר גמור, בתנאי שאתה פחות צופה בכדורגל... למחשב הוא קטן מדי, אם מדובר בגלישה.
כל מערכת סטראו הינה התפשרות מול הדבר האמיתי