שאלה לגבי צריבת סרט מקודד ל-PS3
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
צריך להכניס את הכתוביות במהלך ההמרה לפורמט בלוריי. אני לא מכיר את MKV2BLURAY (נשמע מעניין, אני מתכוון לבדוק אותה כשאחזור הביתה היום), אבל אני יודע שב TSMUXER אפשר לעשות את זה.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73363
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
מה רע ב MKV2VOB? למה לא להשתמש בה? אני משתמש בה כבר די הרבה זמן ובמספר מכובד מאוד של קידודים ותמיד הכל עובד מצויין (כולל הצמדת כתוביות כשצריך).
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

היתרון של TSMUXER היא שהיא מכניסה את הכתוביות לסרט תוך שלוש דקות, במקום שלוש שעות. אני יכול להוריד סרט וכתוביות ולראות אותו עוד באותו יום, במקום להשאיר את המחשב לעבוד למחרת, כשאהיה בעבודה.
- Huber
- חבר במועדון HT

ממירה מ MKV ל VOB ומצרפת תגוביות ב 3 דקות? ברצינות?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

בניגוד ל MKV2VOB, הוא לא מקודד מחדש את הסרט, אלא מוסיף ערוץ כתוביות. כמו בדיוידי, בלחיצת כפתור אתה יכול להפעיל ולכבות את הכתוביות.
החיסרון של התוכנה (מדובר בחיסרון מאוד רציני) הוא כשמשתמשים ברזולוציות לא תקניות (והרבה מאוד סרטים משתמשים ברזולוציה לא תקנית, כי הם במסך רחב מאוד, במקום סתם מסך רחב) היא משלימה את החסר בצבע ירוק, מה שגורם לשליש מסך תחתון בצבע ירוק, מה שהופך את הסרטים לבלתי אפשריים לצפיה.
אבל כשמשתמשים ברזולוציה תקנית, ואחרי שמתרגלים לתוכנה, היא עושה את העבודה היטב.
החיסרון של התוכנה (מדובר בחיסרון מאוד רציני) הוא כשמשתמשים ברזולוציות לא תקניות (והרבה מאוד סרטים משתמשים ברזולוציה לא תקנית, כי הם במסך רחב מאוד, במקום סתם מסך רחב) היא משלימה את החסר בצבע ירוק, מה שגורם לשליש מסך תחתון בצבע ירוק, מה שהופך את הסרטים לבלתי אפשריים לצפיה.
אבל כשמשתמשים ברזולוציה תקנית, ואחרי שמתרגלים לתוכנה, היא עושה את העבודה היטב.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
Malcontent כתב:בניגוד ל MKV2VOB, הוא לא מקודד מחדש את הסרט, אלא מוסיף ערוץ כתוביות. כמו בדיוידי, בלחיצת כפתור אתה יכול להפעיל ולכבות את הכתוביות.
אבל כשמשתמשים ברזולוציה תקנית, ואחרי שמתרגלים לתוכנה, היא עושה את העבודה היטב....
אכן רוב הסרטים הם לא בפורמט תיקני וחבל.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- Huber
- חבר במועדון HT

אם ככה אז איך מתבצעת ההמרה ל VOB? הרי ה PS3 לא מסתדר עם MKV.Malcontent כתב:בניגוד ל MKV2VOB, הוא לא מקודד מחדש את הסרט, אלא מוסיף ערוץ כתוביות. כמו בדיוידי, בלחיצת כפתור אתה יכול להפעיל ולכבות את הכתוביות....
לפי מה שאתה אומר רב הסרטים לא יעבדו היטב, אם ככה אני אשאר עם ה MKV2VOB שעד היום עשתה את עבודתה נאמנה (אין לי לחץ, מקודד היום ורואה מחר - שום דבר רע לא יקרה).
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

ה MKV הוא לא פורמט של סרטים, הוא אריזה. בתוכו יש סרט בפורמט שהPS3 כן מכיר. פשוט פותחים את האריזה ואורזים מחדש באריזה שהוא כן מכיר. על הדרך גם דוחפים באריזה את הכתוביות.
- Huber
- חבר במועדון HT

אז בוא נראה - MKV2VOB מבצע קידוד מלא מחדש (במקרה של הוספת כתוביות כמובן), הרבה זמן אבל עובד 100 אחוז. ה TSMUXER לא מקודד מחדש, מהיר, אבל לרב לא עובד טוב.
אז חזרנו ל MKV2VOB.
ד"א - חיפשתי MKV2BLURAY בגוגל ולא מצאתי לינק רלוונטי (הפנייה לדף מוצר, מדריך, משהו שיסביר מה ומי זה).
אז חזרנו ל MKV2VOB.
ד"א - חיפשתי MKV2BLURAY בגוגל ולא מצאתי לינק רלוונטי (הפנייה לדף מוצר, מדריך, משהו שיסביר מה ומי זה).
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
גם אני חיפשתי.Huber כתב: ד"א - חיפשתי MKV2BLURAY בגוגל ולא מצאתי לינק רלוונטי (הפנייה לדף מוצר, מדריך, משהו שיסביר מה ומי זה)....
ממה שהבנתי זהו BATCH FILE שפשוט לוקח את ה-MKV והופך אותו למבנה בלוריי בדומה למה שעושה TSMUXER.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- Huber
- חבר במועדון HT

סבבה, אבל קבצי אצווה ניגשים לתוכנה כלשהי בשביל לבצע את הפעולה - מהי התוכנה? השאלה אם יש פה משהו חדש שיכול להוות תחליף לשתי התוכנות עליהן מדובר בת'רד.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

קשה לי להאמין שיש פה איזשהו תחליף. סביר להניח שזה מפעיל ברקע את tsmuxer, ואז שוב תתקל בבעיית הפס הירוק (שאגב, מאפיינת סרטים, אבל לא סדרות).
אני אומר - אם יש לך משהו שעובד, ואתה מרוצה ממנו, למה להחליף? אחר כך תצטרך שוב ללמוד את כל הפרמטרים, ויהיו לך כמה וכמה המרות לא מוצלחות לפני שתתחיל ליהנות מהמאמצים שלך, ומכיוון שכל העסק ככל הנראה יושב על tsmuxer, לא בטוח שיש משהו שתעשה שיגרום לך ליהנות מהמאמצים.
אני אומר - אם יש לך משהו שעובד, ואתה מרוצה ממנו, למה להחליף? אחר כך תצטרך שוב ללמוד את כל הפרמטרים, ויהיו לך כמה וכמה המרות לא מוצלחות לפני שתתחיל ליהנות מהמאמצים שלך, ומכיוון שכל העסק ככל הנראה יושב על tsmuxer, לא בטוח שיש משהו שתעשה שיגרום לך ליהנות מהמאמצים.