תגובות לביקורת ערכת Wireless Entertainment Desktop 7000
- BlueStreak
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
קלוד, אם אני מבין נכון אתה למעשה מבצע את רוב הפעולות שדורשות מקלדת ממחשב מרוחק.
אני מניח שזו ההתנהגות העדיפה והנוחה ברוב המקרים.
לצורך העניין, גם את העדכון אתה יכול לבצע ממחשב מרוחק בעזרת השתלטות על ה HTPC.
במקרה שלי הHTPC דולק 24/7 לצורך הקלטות יומיומיות, לכן העדפתי לנצל אותו ולהשתמש בו גם כמחשב הורדות ולחסוך את הבזבוז שבמחשב נוסף שפועל בלי הפסקה. אני בטוח שיהיו כאלה שיחלקו עלי בעניין אבל אני חושב שזה עניין של העדפה ולא של נכון או לא נכון.
במידה ומחשב נוסף דולק בבית אין ספק שעדיף לבצע ממנו את הפעולות על ה HTPC אך במידה ולא אני מעדיף להשתמש במקלדת.
אני מניח שזו ההתנהגות העדיפה והנוחה ברוב המקרים.
לצורך העניין, גם את העדכון אתה יכול לבצע ממחשב מרוחק בעזרת השתלטות על ה HTPC.
במקרה שלי הHTPC דולק 24/7 לצורך הקלטות יומיומיות, לכן העדפתי לנצל אותו ולהשתמש בו גם כמחשב הורדות ולחסוך את הבזבוז שבמחשב נוסף שפועל בלי הפסקה. אני בטוח שיהיו כאלה שיחלקו עלי בעניין אבל אני חושב שזה עניין של העדפה ולא של נכון או לא נכון.
במידה ומחשב נוסף דולק בבית אין ספק שעדיף לבצע ממנו את הפעולות על ה HTPC אך במידה ולא אני מעדיף להשתמש במקלדת.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אצלי ה-HTPC הוא גם זה שמאחסן את כל החומר, עליו רצות תוכנות ההורדה וכו. אני בד"כ עושה את עבודות ה"תחזוקה" (העברת קבצי מדיה לתיקיות, שינוי השמות לקבצי הכתוביות וכו, טוב, לא בדיוק עבודות תחזוקה...) דרך VNC מהמחשב הנייד שלי בתוך הבית, או דרך ה-LogMeIn מהעבודה.
במקלדת האלחוטית אני משתמש בד"כ לסגירת ה-VMC כשהוא נתקע (Alt-F4) או כדי להקליד שם תוכנית בתכנות הקלטה ידנית כשחברת הכבלים/לוויין שוב לא מעדכנת כמו שצריך את ה-EPG ברשת. ניתן כמובן להקליד את שם התוכנית מהשלט, אבל זה פשוט הרבה יותר נוח ומהיר מהמקלדת...
במקלדת האלחוטית אני משתמש בד"כ לסגירת ה-VMC כשהוא נתקע (Alt-F4) או כדי להקליד שם תוכנית בתכנות הקלטה ידנית כשחברת הכבלים/לוויין שוב לא מעדכנת כמו שצריך את ה-EPG ברשת. ניתן כמובן להקליד את שם התוכנית מהשלט, אבל זה פשוט הרבה יותר נוח ומהיר מהמקלדת...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אצלי ה HTPC לא משמש לכלום מלבד לצפייה במדיה. אולי בגלל זה גם מעולם לא היו לי בעיות איתו.
את כל ההורדות אני מבצע עם מחשב(ים) אחר(ים) ושם אני גם מבצע עריכה והתאמת כתוביות, שילוב ל MKV, פתיחת ספריות ב HTPC והעתקת מולטימדיה אליו. כשאני גבר מגיע ל HTPC אני זקוק רק לשלט רחוק
את כל ההורדות אני מבצע עם מחשב(ים) אחר(ים) ושם אני גם מבצע עריכה והתאמת כתוביות, שילוב ל MKV, פתיחת ספריות ב HTPC והעתקת מולטימדיה אליו. כשאני גבר מגיע ל HTPC אני זקוק רק לשלט רחוק
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
סקירה מעולה.
אבל לא אוהב את המוצרים האחרונים של MS.
יש לי DiNove Edge, MX Revolution, VX Revolution
ולפני כמה ימים רציתי לקנות עכבר לאשתי, ראיתי את Arc של מיקרוסופט
עכבר יפה, אבל ממש לא נוח. בסוף קניתי את VX Nano ב-BestBuy
Logitech יותר יקרים, אבל לדעתי שווים.
אני גם אהבתי את עכברים המקוריים של Microsoft
אבל לא אוהב את המוצרים האחרונים של MS.
יש לי DiNove Edge, MX Revolution, VX Revolution
ולפני כמה ימים רציתי לקנות עכבר לאשתי, ראיתי את Arc של מיקרוסופט
עכבר יפה, אבל ממש לא נוח. בסוף קניתי את VX Nano ב-BestBuy
Logitech יותר יקרים, אבל לדעתי שווים.
אני גם אהבתי את עכברים המקוריים של Microsoft
אהבתי את תשובתךziv_r כתב:ביקורת מצויינת וכרגיל - כתיבה שנונה.
למה שמישהו ירצה להכניס מקלדת לסביבת ה HTPC? הרי זו הצהרה בגלוי שהפתרון לא עובד כדבעי. פתרון HTPC מותאם כהלכה אמור להיות בעל שלט רחוק וזהו, בדיוק כמו Set top box. אם יש צורך מידי פעם באיזה שדרוג או שינוי, אפשר להשתמש במקלדת רגילה, כמובן שמקלדת כמו ה WED 7000 הרבה יותר סקסית למראה ולשימוש, אך תדירות השימוש בה צריכה להיות מזערית בשל אופן המוצר מולו היא עובדת ולכן קשה לי לראות הצדקה לקיום ה WED....
אני עובד עם VMC עם השלט של מיקרוסופט(ללא K+M).
כאשר ניהול הסרטים מתבצע דרך הממשק של My movies.
שאלתי היא:
איך ניתן לשנות את אחד הכפתורים בשלט כך שבלחיצה על אחד הכפתורים במקום שיפעיל את האפליקציה של VMC ,יפעיל את האפליקציה של My movies?
תנסה את לנהל את תקיית הוידאו שלך עם האפליקציה My moviesoshapir כתב:אז אולי הגיע הזמן לעבור לתוכנת HTPC שבה כל "יובל המבולבל" יהיו מרוכזים תחת כותרת אחת וכאשר נכנסים אליה אפשר לראות את הפרקים לפי הסדר - בצורה אוטומטית...וכמובן ששם הקובץ הפיזי ע"ג הכונן לא צריך לעניין אותך...BlueStreak כתב:כשמבצעים הקלטות יומיות ולא רוצים שהקבצים יראו כך:
יובל_המבולבל_21_10_2008.avi
יובל_המבולבל_22_10_2008.avi
יובל_המבולבל_23_10_2008.avi
די צריך מקלדת....
אורן....
- BlueStreak
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
התקנתי אותה בעבר ולא אהבתי.תנסה את לנהל את תקיית הוידאו שלך עם האפליקציה My movies...
אולי אני אנסה שוב אחרי המפגש VMC הבא שבו אמורים להציג אותה (אם זה עדיין על הפרק).
תכלס, למה להוציא כל כך הרבה כסף כשיש תחליפים טובים לא פחות מבחינת נוחות, טווח קליטה ופונקציונליות עבור HTPC כמו XGENE ו-IONE? מבחינת האיכות של המוצר (פלסטיקה, עמידות), ה-XGENE אפילו יותר מאסיבית ומרגישה כמו סוס עבודה... לדעתי אם כבר מקלדת ל-HTPC, הבחירה צריכה להיות מוצר ללא עכבר נפרד ועם TRACKBALL שנוח לעבודה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

תכלס HTPC לא צריך מקלדת כך שמבחינתי זה כמו לשאול אם חוסכים יותר כסף אם רצים אחרי מונית או אחרי אוטובוס. אבל מהבדיקה שלי תחליף העכבר שיש ל WED 7000 מכניס כל פתרון אחר לכיס הקטן.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אני לא מצליח להסתדר עם trackball בכלל כך שכפתורי גלילה לא מהווים שיקול לגבי וכפי שציינתי במאמר, לדעתי מי שזקוק ללוח מקשים עבור ה HTPC שלו מפספס שם משהו בגדול.