עזרה במציאת רמקולים
שלום לכם שמי הוא אלירן אני חדש פה ואני לא ממש חזק בתחום.
אני בן אדם שחולה על מוזיקה במיוחד טראנס ו רוק וכעת יש לי מערכת ורמקולים פשוטים.
בזמן האחרון התחלתי לעבוד וחסכתי כסף בשביל לקנות לעצמי מערכת קולנוע ביתי אומנם אני חולה על מוזיקה ואני גם אוהב סרטים.
ואני פשוט לא יודע מה ליקנות כי אני לא מבין בתחום,תקציבי עומד בכך שאני יכול להרשות לעצמי רמקולים סט של 5 עד 1400 שקל .
על מגבר אני סגור כבר RXV350 Yamaha . בקשר לרמקולים הציאו לי של פיור אקסטויק במחסני חשמל אבל הם לא נראים לי ממש ועם יש יותר טובים תמליצו לי בבקשה ותודה מראש אלירן!
אני בן אדם שחולה על מוזיקה במיוחד טראנס ו רוק וכעת יש לי מערכת ורמקולים פשוטים.
בזמן האחרון התחלתי לעבוד וחסכתי כסף בשביל לקנות לעצמי מערכת קולנוע ביתי אומנם אני חולה על מוזיקה ואני גם אוהב סרטים.
ואני פשוט לא יודע מה ליקנות כי אני לא מבין בתחום,תקציבי עומד בכך שאני יכול להרשות לעצמי רמקולים סט של 5 עד 1400 שקל .
על מגבר אני סגור כבר RXV350 Yamaha . בקשר לרמקולים הציאו לי של פיור אקסטויק במחסני חשמל אבל הם לא נראים לי ממש ועם יש יותר טובים תמליצו לי בבקשה ותודה מראש אלירן!
- zeppelin85
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 471
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
חפש בלוחות יד שניה
במחיר הזה בעייתי מאוד להשיג איכות למוסיקה וסרטים
יש רק רמקולי מדבקה ב 1500 שקל
הייתי מחפש קדמיים יד שניה בסביבות ה 1000 שקל וסנטר יד שניה ב 500 ואח"כ קונה ב 200 זוג אחוריים פשוט וזמני גם יד שניה אם אפשר...
נראה לי שיש בלוחות יד שניה של הומלס וורפידייל וואלדוס 500 בסביבות האלפיה ואולי תוכל להוריד אפילו
הוא יהיה לך רמקול מעולה לפי דעתי בתור התחלה ובכלל בתקציב, וגם לרוק וטראנסים, די אגרסיבי הרבה באס (לא תצתרך סאב בינתיים) והולך מעולה עם ימהה
קומבו אחלה
יש רק רמקולי מדבקה ב 1500 שקל
הייתי מחפש קדמיים יד שניה בסביבות ה 1000 שקל וסנטר יד שניה ב 500 ואח"כ קונה ב 200 זוג אחוריים פשוט וזמני גם יד שניה אם אפשר...
נראה לי שיש בלוחות יד שניה של הומלס וורפידייל וואלדוס 500 בסביבות האלפיה ואולי תוכל להוריד אפילו
הוא יהיה לך רמקול מעולה לפי דעתי בתור התחלה ובכלל בתקציב, וגם לרוק וטראנסים, די אגרסיבי הרבה באס (לא תצתרך סאב בינתיים) והולך מעולה עם ימהה
קומבו אחלה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
ידידי היקר בכל כלל יש יוצא מן הכלל מנסיון שלי ושל עוד כמה חברים שאני מכיר אתה יכול לקנות יד שניה ללא אחריות וללא אבא ואמא ואם תהיה לך בעיה אתה תדבר ללמפה...
אם אתה נגד מוצרי "מדבקה" אז סבבה ... אם אתה נגד מוצרי "מדבקה" בגלל ששמעת כאן שהם גרועים אז רע מאוד כי יכול להיות שאתה תדלק על כמה מהם ...
בכל אופן אם אתה מעדיף משהו לא "מודבק" לך רק על חדש תחסוך קצת חבל ליפול ב - 1500 ש"ח ואם תקנה חדש ותהיה לך בעיה תמיד יהיה לך לאן לפנות..
לא מזיק לשמוע אם תרצה אני אמליץ לך על דגמים של רמקולים שעושים בית ספר לחרקים להרבה וולפידלים שאתה מכיר בחצי מחיר...
בהצלחה.!
אם אתה נגד מוצרי "מדבקה" אז סבבה ... אם אתה נגד מוצרי "מדבקה" בגלל ששמעת כאן שהם גרועים אז רע מאוד כי יכול להיות שאתה תדלק על כמה מהם ...
בכל אופן אם אתה מעדיף משהו לא "מודבק" לך רק על חדש תחסוך קצת חבל ליפול ב - 1500 ש"ח ואם תקנה חדש ותהיה לך בעיה תמיד יהיה לך לאן לפנות..
לא מזיק לשמוע אם תרצה אני אמליץ לך על דגמים של רמקולים שעושים בית ספר לחרקים להרבה וולפידלים שאתה מכיר בחצי מחיר...
בהצלחה.!
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
ובנוגע למה שמרטין ידידי המלומד אמר בקשר לאיכות והשרות ...
אני מכיר הרבה חברות של מותגים מובילים שנותנים שרות על הפנים ...
ואני מכיר יבואנים שמביאים מותגים מכובדים ובייניהם גם חברות מדבקה... כך שהשרות תמיד יכול להיות רע או טוב לכאן או לכאן..!
אני מכיר הרבה חברות של מותגים מובילים שנותנים שרות על הפנים ...
ואני מכיר יבואנים שמביאים מותגים מכובדים ובייניהם גם חברות מדבקה... כך שהשרות תמיד יכול להיות רע או טוב לכאן או לכאן..!
אני הסכמתי איתך רק על עניין השירות אז אל תתלהב
בדקתי המון מוצרי מדבקה ועד כה לא שמעתי משהו טוב ואיכותי , אני אף פעם לא שולל אבל עד עכשיו לא מצאתי.
לגבי הסקודה אז הדוגמא לא טובה כי הרבה קונים סקודה כי יודעים שזה פולסווגן , אל תשכח מאיפה בה הדימוי הדיי מוצדק לסקודה עד שהחברה נקנתה.
בדקתי המון מוצרי מדבקה ועד כה לא שמעתי משהו טוב ואיכותי , אני אף פעם לא שולל אבל עד עכשיו לא מצאתי.
לגבי הסקודה אז הדוגמא לא טובה כי הרבה קונים סקודה כי יודעים שזה פולסווגן , אל תשכח מאיפה בה הדימוי הדיי מוצדק לסקודה עד שהחברה נקנתה.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
לנמר הלכתי למחסני חשמל הוא המליץ לי על פיור אקוסטיק ב1300 שקל תאמת הוא שם לי הופעה של איזה להקת רוק ניראה לי אינגלס משהוא כזה שמעו דווקא ססבהה אבל הבעיה היא שאני חובב טראנס פסיכודאלי שדורש רמקולים עם ממדים גדולים לסיפוק צלילים עשירים אשר יש בפסיכודאלי וכאשר הבאתי דיסק מהבית וכאשר הוא שם את הדיסק בווליום לא כל כך גבוה הטרבלים פשוט צרמו את אוזני צעקו הצילו ולעומת הוויפרבל של בן דוד שלי הטראנס ממש לא הזיז לו גם בווליום מקסימלי עם מגבר של קנווד פשוט יחסית ועם יש באמת רמקולי מדבקה איכותים כמו שאתה אומר אז תמליץ לי בבקשה ואני ישווה ויבדוק
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
מרטין אני חשבתי הרבה על סרווין וגה על 712 E הוא עולה בארץ המחסני חשמל כ 4200 אלף שקל זה יקר מאוד לעומת באתר JR שעולה 150 דולר ועם מיסים שזה עוד 33 אחוז כולל מע"מ זה יוצא בערך 800 שקל שזה כלום אבל אין לי מושג איך שולחים לארץ דרך ups\ וכמה עולה השליחה וקשר לjbl אני לא ממש לא מתלהב מהם לפי דעתי הם לא משהוא כי יש לי זוג מדף ואני לא מרוצה מהם אומנם הם הjbl הכי פשוטים אבל בכל זאת