שלום ,אני רוצה לקנות lcd לחדר שלי, כאשר כבר ביררתי לפי מספר אשכולות פה בפורום, והמרחק שלי מהקיר שעליו תהיה הטלויזיה הוא בין 2.40 ל- 2.10 מטר (עם או בלי זרוע) מה שאומר שאני צריך 32 אינץ'(אם הבנתי נכון)
המסך ישמש לרוב לטלויזיה(מחובר עם ממיר yes השחור) ולפעמים כשאני ירצה לראות סרטים אני מחבר את המחשב(dvi\hd)
1)רציתי לדעת האם במרחק כזה יהיה הבדל משמעותי בין hd ל- hd ready?(חוץ מהבדל כספי)
2)האם חיבור scart to scart יהיה יעיל עם הממיר הנ"ל?
(אצל אמא שלי בחדר יש 26" של sharp LC26GA5E aqous ואני לא כל כך אוהב את התמונה שהטלויזיה מציגה מהממיר, מחובר עם הכבל הלבן הפשוט...רשום בממיר rf)
יש לי בעיה מסויימת והיא שהטלויזיה מתוכננת להיות מעל שולחן המחשב והמסך....מה שאומר שהגובה של הקצה התחתון שלה יהיה סביב ה-1.30 מטר, כאשר נקודת העין לצפיה היא באזור 1 מטר(אולי טיפה יותר)
חשבתי שקיימת זרוע שניתנת לכיוונון בצורה אנכית(למעלה למטה), כדי שביום יום אני יעלה את הטלויזיה לגובה 1.30 וכשאני ירצה להנות מסרט אני יוריד אותה לגובה של מטר 1 ואז יצא שאני צופה בשליש התחתון(לפי המדריכים פה)
אבל, לא מצאתי כזה דבר.....
3)האם אתם מכירים זרוע שיכולה להרים ולהוריד את המסך?(לא הטייה)
נ.ב
האם צפויה ירידה במחירים בעקבות המשבר?
ותודה רבה מראש!
כמה שאלות לפני שאני מחפש lcd
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
למרחק הצפייה שלך, בפרט אם אתה מתכוון לצפות גם בתכני HD, מומלץ לקחת מסך גדול יותר, כמו "37. זה לא אומר שאי אפשר להסתדר עם "32, זה רק אומר ש-"37 תיתן חוויית צפייה מהנה יותר.
1. כדי להנות מתכני 1080P בצורה אופטימלית על מסך רחב "32, מרחק הצפייה צריך להיות כ-1.30 מטר, ולתכני 720P מרחק הצפייה האופטימלי הוא כ-1.9 מטר.
לגבי מסך "37 המרחקים האופטימליים (בהתאמה) הם כמטר וחצי ו-2.2 מטר.
מכאן אתה למד שלמרחק הצפייה שלך אין שום ייתרון במסך FHD (בגדלי "37 ובפרט "32).
2. צורת החיבור האופטימלית היא כבל SCART-SCART כאשר הממיר מוציא RGB דרך ה-SCART. שים לב שדגמי טלוויזיות רבים שנמכרים בארץ לא כוללים כניסת SCART. לגבי צורת החיבור לטלוויזיה של אמא שלך, לפי דבריך - מדובר בצורת החיבור הנחותה ביותר. זו צורת חיבור בה אות הוידאו והאודיו משולבים על גבי כבל קואקסיאלי. כבר עדיף לחבר בקומפוזיט (כבל וידאו צהוב) ושמע נפרד (אדום/לבן).
3. אני לא מכיר זרוע כזו באופן אישי, אבל משוכנע שקיים פתרון מסוג זה.
לשאלה לגבי ירידת המחירים התשובה פשוטה:
או שכן, או שלא, מה שבטוח - אולי, וגם זה מוטל בספק
1. כדי להנות מתכני 1080P בצורה אופטימלית על מסך רחב "32, מרחק הצפייה צריך להיות כ-1.30 מטר, ולתכני 720P מרחק הצפייה האופטימלי הוא כ-1.9 מטר.
לגבי מסך "37 המרחקים האופטימליים (בהתאמה) הם כמטר וחצי ו-2.2 מטר.
מכאן אתה למד שלמרחק הצפייה שלך אין שום ייתרון במסך FHD (בגדלי "37 ובפרט "32).
2. צורת החיבור האופטימלית היא כבל SCART-SCART כאשר הממיר מוציא RGB דרך ה-SCART. שים לב שדגמי טלוויזיות רבים שנמכרים בארץ לא כוללים כניסת SCART. לגבי צורת החיבור לטלוויזיה של אמא שלך, לפי דבריך - מדובר בצורת החיבור הנחותה ביותר. זו צורת חיבור בה אות הוידאו והאודיו משולבים על גבי כבל קואקסיאלי. כבר עדיף לחבר בקומפוזיט (כבל וידאו צהוב) ושמע נפרד (אדום/לבן).
3. אני לא מכיר זרוע כזו באופן אישי, אבל משוכנע שקיים פתרון מסוג זה.
לשאלה לגבי ירידת המחירים התשובה פשוטה:
או שכן, או שלא, מה שבטוח - אולי, וגם זה מוטל בספק
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!