בלו ריי ביבוא אישי מחו"ל

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
amir16 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 44
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הייתי שמח לדעת מעבר לעניין הזון ( שהבנתי שאנחנו בישראל משתמשים בB)
מהיכן ניתן לקנות מכשירים שיתאימו לישראל גם בנושא הזרם (ללא צורך בשנאי)
מדוע לא מדברים על זה יותר מדי כאן? הפרשי המחירים של כל תעשיית האודיו בינינו לבין אירופה לא כל שכן אמריקה הם מחפירים. לא כל שכן עדכון המבחר. הייתי גם שמח שראשי האתר יתנו יד לכך ויגבירו את כמות בעלי ציוד האודיו באיכותי בישראל. בינתיים נראה כי לרוב
האתר משמש שופר ליבואנים המשלשים את מחיר הציוד. נורא מעניין לקרוא על ציודים מתוחכמים שרק העשירון העליון (במחיר שהם נמכרים ע"י היבואנים המקומיים) יכול להנות מהם
בעוד הציבור האירופאי והאמריקאי נהנה מהם ללא משוא פנים.

אשמח אם תצרפו לינקים לאתרים שמהם ניתן לרכוש בלו ריי שמתאים לישראל מבחינת איזור והתאמה למתח.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #2 

אני אישית בספק שיש טעם לקנות נגן blu-ray עם אתה יודע להשתמש במחשב, כי גם הנגן עדיין יחסית יקר, גם מדיות די יקרות, קיימת כנראה אפשרות השכרה/רכישה, אבל זה דורש יותר מאמץ מאשר להוריד כל דבר. אז מה בדיוק היתרון של נגן blu-ray?

shooli
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 233
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

אם זכור לך, בשלהי שנות התשעים (כשנגני ה-DVD רק יצאו לשוק) לא היו כותרים
ב-Zone 2. לקח הרבה שנים עד שהמכשירים נהיו נפוצים, ואיתם גם הסרטים.

אני מעריך שעם ה-Blu-Ray זה יהיה בדיוק אותו הדבר. אני לא חושב שתראה
כמות גדולה של דיסקים ב-Zone B או עם תרגום או בכלל בחנויות (שלא לדבר על ווידאומטים)
לפני העשור הבא של המאה ה-21, וגם אז, יהיה עיכוב משמעותי, כמו שיש היום עם DVD.

בגלל זה יש לי PS3 אמריקאי, ובגלל זה גם אתה צריך אחד כזה.
ודרך אגב - PS3 עובד בכל העולם מבחינת המתח (יש לו ספק אוניברסלי).

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

dima_vy כתב:אני אישית בספק שיש טעם לקנות נגן blu-ray עם אתה יודע להשתמש במחשב, כי גם הנגן עדיין יחסית יקר, גם מדיות די יקרות, קיימת כנראה אפשרות השכרה/רכישה, אבל זה דורש יותר מאמץ מאשר להוריד כל דבר. אז מה בדיוק היתרון של נגן blu-ray?
...
צודק, גם לשדוד בנק עם אקדח כנראה דורש פחות מאמץ מלעבוד עבור אותו סכום.....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #5 

זה לתוי איזה שוד :-)
תראה לדוגמא בסרט The Italian job או The bank job. שוד בנק איכותי זה גם עבודה לא קלה ודורשת מאמץ מאוד רציני:-)

ובכנות - כל הכותרים שראית ב-blu-ray או dvd - רכשת או שכרת?

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #6 

dima_vy כתב:אני אישית בספק שיש טעם לקנות נגן blu-ray עם אתה יודע להשתמש במחשב, כי גם הנגן עדיין יחסית יקר, גם מדיות די יקרות, קיימת כנראה אפשרות השכרה/רכישה, אבל זה דורש יותר מאמץ מאשר להוריד כל דבר. אז מה בדיוק היתרון של נגן blu-ray?
...
אני מזמין אותך להסביר לאדם שיש לו DVD בבית, שעכשיו הוא נכנס לאתר X, בוחר שם סרט, לוחץ על כפתור Y, אז תפתח לו תוכנה Z, ותוריד את הסרט, עכשיו הוא מחכה עד שהוא יגיד לו שהוא סיים - אהה ואם זה סרט כבד אז זה ייקח כמה שעות ועד כמה ימים (תלוי במהירות/תוכנה)
כשזה יסיים, צריך גם להוריד כתוביות מאתר P, וצריך להקפיד שהשם יהיה אותו הדבר, אז מה שעושים זה פשוט מאוד, עומדים על שם הקובץ של הסרט, לוחצים F2, בוחרים את שם הקובץ (בלי סיומת) ואז עומדים על הכתוביות ולוחצים שוב F2, ועושים PASTE(שוב בלי לשנות את הסיומת).
ואז, בהנחה ויש לו מזרימדיה ושהקבצים ירדו לספרייה שהמזרימדיה ניגש אליה אז כל מה שצריך לעשות זה לגשת למזרימדיה ודרכו למצוא את הספריה ולהפעיל את הסרט.

כל זה בהנחה כמובן - שיש לאותו בן אדם מחשב רשת ומזרימדיה. (ושהוא מבין על מה אתה מדבר בכלל)

ולעומת זו - רוכשים בלו ריי, ומשכירים/קונים סרטים - אם בבלוקבאסטר שמתחילים אט אט להביא יותר ויותר סרטים, ואם מי שגר במרכז בחנות ברמת השרון שמשכירה
ואז כל מה שצריך זה לדחוף את הסרט לבלוריי ולהדליק את הטלויזיה.

חשוב להבין - זה שאני אתה ורוב הפורום פה עושים את זה בקלות - לא אומר שכולם יכולים/ידעו לעשות את זה.
בדיוק כמו שרוב האנשים לא בטוח יצליחו לחבר אפילו מערכת ALL IN ONE.

ולשואל
אם קונים - קונים אירופאי בלבד.
לדעתי עדיין הכי כדאי זה לרכוש PS3 כי אתה מקבל גם קונסולת משחקים וגם נגן שיכול להשתדרג עם הזמן.

בטח באמזון/EBAY של אנגליה אפשר...

mika
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 171
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #7 

אתה צודק בדברך LAW כאשר מדברים על האדם הסביר והם הרוב המוחלט.
אבל האדם הסביר לא יבין למה צריך BLU ...
בכל מקרה קניה באירופה היא רעיון חסר ערך ממשי
המחיר כאן בארץ יהיה קרוב עד זהה למחירי ה BLU בישראל וזה כולל יבוא של PS3 מאירופה.
אם תרגום חשוב לך ולא היצע איכותי וגדול של סרטים לך על אירופה.

geblig
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1727
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #8 

אני אישית חושב שנגן בלו-ריי בבית יוסיף המון...
קודם כל זה יראה ממש טוב על הסטנד... :D
ודבר נוסף אני אוהב לאסוף את המדיות שלי עם כל הצבעוניות על המדף וככה יש גם סיבה לאסוף אותן...
אז אולי זה נראה לחלק מהאנשים בזבוז לאסוף מדיות מקוריות אבל כל אחד והתחביבים שלו.

בכל מקרה כרגע מחירי הבלו ממש לא שפויים בארץ, ולכן או שנחכה עד לירידה או שנלך על הזמנה מארה"ב מה שיגרור הזמנת כותרים ללא תרגום מאמאזון ולמי שאין בעיה עם תרגום אז זו אופציה מצוינת.

בקיצור,
שיהי לך בהצלחה (Y)

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #9 

אני פשוט לא חושב שהשוק כבר הגיע למצב שכל אחד יקנה נגן blu-ray stand-alone, כמו שיש היום dvd בכל בית. בפורום הזה יש אנשים שאוהבים את התחום והם רצים קדימה. תנסה להזכר באיזה שנה קנית מכשיר dvd הביתה? ולכמה אנשים שאתה מכיר באותו זמן כבר היה dvd בבית?
אני אישית לפני 10 שנים קניתי כונן למחשב עם כרטיס פריסה, שאז זה היה עד כמה שאני זוכר שיא הטכנולוגיה, ואנשים אמרו לי שאני מטורף שאני קונה את זה. היום צורב dvd יש בכל בית. אז גם נגן blu-ray לדעתי עוד צעיר מדי בשביל להכנס לכל בית.
אבל שוב - זו דעתי האישית, ויש סיכוי שאני טועה:-)
בשביל זה יש פורום:-)

shooli
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 233
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #10 

dima_vy כתב:אני פשוט לא חושב שהשוק כבר הגיע למצב שכל אחד יקנה נגן blu-ray stand-alone, כמו שיש היום dvd בכל בית. בפורום הזה יש אנשים שאוהבים את התחום והם רצים קדימה. תנסה להזכר באיזה שנה קנית מכשיר dvd הביתה? ולכמה אנשים שאתה מכיר באותו זמן כבר היה dvd בבית?
אני אישית לפני 10 שנים קניתי כונן למחשב עם כרטיס פריסה, שאז זה היה עד כמה שאני זוכר שיא הטכנולוגיה, ואנשים אמרו לי שאני מטורף שאני קונה את זה. היום צורב dvd יש בכל בית. אז גם נגן blu-ray לדעתי עוד צעיר מדי בשביל להכנס לכל בית.
אבל שוב - זו דעתי האישית, ויש סיכוי שאני טועה:-)
בשביל זה יש פורום:-)
...
אני זוכר שקניתי מודם 14400....

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #11 

shooli כתב:
אני זוכר שקניתי מודם 14400....