:הל: חברת PIONEER ישראל משיקה חנות בתוך חנות בארמגדון

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
MartinHSabag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #1 

[pressrelease]
חברת PIONEER ישראל ממשיכה את הקו העולמי ומשיקה
חנות בתוך חנות- Shop In Shop

לראשונה, מיישמת פיוניר ישראל את אסטרטגיית ה- Shop In Shop העולמית ופותחת חנות קונספט ממוקדת בתוך חנות "ארמגדון" הממוקמת ברחוב הארד הנמצא בלב אזור העסקים ברמת החיל בתל אביב.

Pioneer, מיצרניות האלקטרוניקה המובילות והמתקדמות בעולם והיצרנית המובילה ביפן בתחום המסכים הדקים, אשר בראשה הפיתוח הטכנולוגי Kuro, מתחילה במהלך של בידול נוסף מהמתחרים וזאת באמצעות חדר תצוגה נפרד בתוך החנויות עצמן.
גיל לייזר, סמנכ"ל השיווק בט.ר אלקטרו סטריאו בע"מ, היבואנית הבלעדית של פיוניר בישראל, ציין ואמר כי "על ידי מהלך זה נוכל להמשיך ולהבליט את איכות המוצרים, את השוני שלהם מהמתחרים ויכולת האינטגרציה בין המוצרים עצמם".

חנויות ה- Shop In Shop יהיו בגודל של עד 50 מטר ועיצובם יהיה זהה לגמרי בכל הנקודות.
גיל לייזר הוסיף כי "עד סוף 2009 אנו מתכננים לשתף פעולה עם עוד חמש חנויות המתמחות בתחום האודיו והווידיאו במטרה לפתוח חמישה חדרי תצוגה נוספים".

עלות ההקמה של חדר תצוגה כזה מוערך בכ- 500,000 ₪ .
בחנויות אלה יוצג לראשונה ציוד הפרימיום של פיוניר אשר בשל עלותו הגבוהה אינו יכול להיות מוצג בכל חנות וחנות. "אנו מאמינים כי חנויות אלו יתנו פתרון קל ונוח לאדריכלים, מעצבים ולכל חובבי האלקטרוניקה המשובחת של החברה", אמר לייזר.

כאמור, Pioneer Shop In Shop הראשונה נמצאת בחנות "ארמגדון", רחוב הארד 5, רמת החיל. תל אביב.

[/pressrelease]
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

blogi4
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 55
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

מהלך מבורך,אבל חוששני שבתקופת מיתון זו פיוניר ישראל יסגרו את הבסטה מהר מאד

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78880
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #3 

blogi4,

אתה לא מכיר את השוק. מי שיסבול הם מעמד הביניים והתחתון, העשירונים העליונים (לא כולל האלפיון העליון) לא ממש מרגיש הידוק החגורה, ובוודאי לא ברמה כזו שהוא צריך לבטל דברים קטנים כאלה...

הבעיה היא בעשירונים השלישי ומטה וכמובן מי שמפוטר.

gordon
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 142
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

oferlaor כתב:blogi4,

אתה לא מכיר את השוק. מי שיסבול הם מעמד הביניים והתחתון, העשירונים העליונים (לא כולל האלפיון העליון) לא ממש מרגיש הידוק החגורה, ובוודאי לא ברמה כזו שהוא צריך לבטל דברים קטנים כאלה...

הבעיה היא בעשירונים השלישי ומטה וכמובן מי שמפוטר.
...
תסלח לי,אבל יש לי הסתייגות עם מה שכתבת.
אני מזדהה עם מה שבלוגי כתב,ואני אסביר:

אני גם חושב שייבואן פיוניר בישראל יסבול עקב היעדר מכירות למעמד הביניים(בוודאי שמת לב שהרבה אנשים כאן בפורום,ושאינם מהעשירון העליון,רכשו בשנים האחרונות מסכים של פיוניר,וזה רק דוגמית של אנשי מעמד הביניים).
אותם אנשים ירכשו מוצרים חליפיים שאינם מביישות את הפירמה-כגון פנסוניק וכו'.
העשירון העליון-סביר להניח שימשיך לרכוש מוצרי פיוניר,אבל אחרי שהחברה "התרגלה" למכור את מוצריה מעבר למיגזר הזה-הנחיתה הולכת להיות כואבת.
מעבר לזה-אני בספק גדול שגם העשירון העליון עצמו ימשיך לרכוש מוצרי פיוניר עקב מגוון הולך ומתמעט של מוצרים,בעוד החברות המתחרות פועלות בדיוק באופן הפוך.שלא לדבר על צמצום פערי איכות המוצרים בין פיוניר לחברות המיתחרות.
תוסיף לזה את הפירסום האגרסיבי שבו משתמשות החברות המיתחרות(יורוקום,סמסונג וכד')-והרי לך בעייה שמסתעפת למספר כיוונים-שממנה פיוניר בישראל הולכת להיפגע קשות.

toto1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 414
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #5 

blogi4 כתב:מהלך מבורך,אבל חוששני שבתקופת מיתון זו פיוניר ישראל יסגרו את הבסטה מהר מאד
...
לא יסגרו שום בסטה ורק שימשיכו להצליח
החדר הזה נראה מדהים ושווה ביקור

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78880
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #6 

gordon,

אני מעריך שגם הם יעלו את נושא הפרסום על סדר היום.

לגבי נושא המכירות, לדעתי לכולם ירד המכירות ב-2009...

אין לי ספק שהפרסום האגרסיבי של סמסונג יגרום לכל האחרים לירידה.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”