זקוק להמלצה למגבר דיגיטלי וDAC עד 1700 שקל.
אני יודע שהתקציב זעום אך זה מה יש עכשיו.נמאס לי ממערכת AIWA שלי (NSX SZ5)
שנקנתה לפני עשור בכאלף שקל, ולכן התחלתי להרכיב "משהו".בתור נגן בינתיים ישמש המחשב (כרטיס כל מובנה).קניתי 2 רמקולים מדפיים ישנים של JBL BALBOA 10 אם משהו מכיר.אהבתי איך הם נשמעו וגם נראו.עכשיו צריך מגבר ובעתיד אוסיף DAC חיצוני(כנראה PICO) או כרטיס קול.עד עכשיו מצאתי את SHAREWOOD RX4109 שאף בא אם רדיו.מה שקוסם לי.
כמו כן מחיפוש בנושא כאן בפורום מצאתי איזכור ל"צעצוע" T-amp 2X15W
שיעשה את העבודה.האם יש אמת בדבר?לדעתי הרמקול שלי לא נציל (אינני מבין בעניין).בMANUAL היה רשום משהו כמו 86 dB.
אשמח להמלצות שלכם.גם יד שניה אפשרית.תודה ושבת שלום.
נ.ב. הכותרת נערכה בעקבות החלטתי להתמקד במגבר דיגיטלי.
שנקנתה לפני עשור בכאלף שקל, ולכן התחלתי להרכיב "משהו".בתור נגן בינתיים ישמש המחשב (כרטיס כל מובנה).קניתי 2 רמקולים מדפיים ישנים של JBL BALBOA 10 אם משהו מכיר.אהבתי איך הם נשמעו וגם נראו.עכשיו צריך מגבר ובעתיד אוסיף DAC חיצוני(כנראה PICO) או כרטיס קול.עד עכשיו מצאתי את SHAREWOOD RX4109 שאף בא אם רדיו.מה שקוסם לי.
כמו כן מחיפוש בנושא כאן בפורום מצאתי איזכור ל"צעצוע" T-amp 2X15W
שיעשה את העבודה.האם יש אמת בדבר?לדעתי הרמקול שלי לא נציל (אינני מבין בעניין).בMANUAL היה רשום משהו כמו 86 dB.
אשמח להמלצות שלכם.גם יד שניה אפשרית.תודה ושבת שלום.
נ.ב. הכותרת נערכה בעקבות החלטתי להתמקד במגבר דיגיטלי.
נערך לאחרונה על ידי sashaefi ב 22/11/2008 23:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
תודה על התגובות חברים אבל אני מעדיף מגבר דיגיטלי.
אחרי קריאת מאמרים וסקירות הסקתי לעצמי שבתקציב שלי עדיף דיגיטלי.T10.1 נראה לי הכי מתאים כרגע.ביחד אם DAC ומגבר אוזניות טוב תהיה לי מערכת נחמדה
.במיוחד לאור התקציב
האמת אני קצת חפחד לרכוש יד שניה כי אין לי ידע מתאים
אני מפחד לקנות אחד לא תקין.אמנם אני יודע שבציוד אודיו מאוד מקובל לרכוש יד שנייה אך עדיין אני מעדיף חדש.אולי אני בכל זאת אלך על NAD.אנסה לשמוע את הרמקולים שלי אם מגבר דיגיטלי ואם אני לא אוהב זה מה שאעשה.
יש לי TA10.1 והוא מגבר מעולה ויותר בהתחשב במחיר. עם זאת הוא מגביל אותך בבחירת הרמקולים. עבורי המגבלה הייתה גדולה מדי והעברתי אותו לחדר העבודה ורכשתי מגבר פחות מגביל למערכת העיקרית.
הסיירוס (אם תמצא) הוא קניה מצויינת ביד שניה ועדיף לטעמי על דגמים של NAD במחירים דומים.
הסיירוס (אם תמצא) הוא קניה מצויינת ביד שניה ועדיף לטעמי על דגמים של NAD במחירים דומים.
עידכון:אתמול רכשתי את ה 315BEE NAD חדש באריזה (היחידי שנכנס בתקציב).הקשבתי בחנות גם ל325EE והיה הבדל קטן מאוד בשביל הרמקולים שלי.שמעתי לעצתכם שהTAMP זה לא הבחירה הטובה למגבר ראשי(בטח לרמקולים לא נצילים).תודה לכל המגיבים.עזרתם לי מאוד בהחלטה.עכשיו הרמקולים נשמעים הרבה יותר טוב.
נערך לאחרונה על ידי sashaefi ב 06/12/2008 14:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
הTAMP הוא "INTEGRATED" עם כניסה אחת ויציאה אחת להגברה.
לכן לא יוכל לשמש כPRE.
יכול לשמש כ:
1. INTEGRATED - כנ"ל.
2. POWER - ע"י משחק בJUMPER פנימי שעושה BYPASS על הVOLUME.
לכן לא יוכל לשמש כPRE.
יכול לשמש כ:
1. INTEGRATED - כנ"ל.
2. POWER - ע"י משחק בJUMPER פנימי שעושה BYPASS על הVOLUME.