HTPC לא מוציא סיגנל HDMI לפלזמה סמסונג
אחרי לילה ארוך, נואשתי מנסיונות.
יש לי פלזמה 50" Q9 של סמסונג כבר שנה, קניתי HTPC חדש עם יציאת HDMI על לוח האם אבל אני לא מצליח בשום אופן לקבל תמונה על הפלזמה. VGA למסך קטן אחר עובד מצויין.
לוח אם של MSI, עם צ'יפסט של אנבידיה: P6NG Neo (nForce 630i Chipset)
בהגדרות כרטיס המסך של אנבידיה המחשב מזהה מסך נוסף, אבל שינוי קצב רענון ורזולוציות שונות לא נותנות שום תוצאה. דרך אגב - גם סאונד לא שומעים (למרות שבמחשב כתוב שיציאת הסאונד של ה-HDMI תקינה ועובדת)
מישהו נתקל בבעיה מיוחדת עם המסך הזה? רעיונות?
יש לי פלזמה 50" Q9 של סמסונג כבר שנה, קניתי HTPC חדש עם יציאת HDMI על לוח האם אבל אני לא מצליח בשום אופן לקבל תמונה על הפלזמה. VGA למסך קטן אחר עובד מצויין.
לוח אם של MSI, עם צ'יפסט של אנבידיה: P6NG Neo (nForce 630i Chipset)
בהגדרות כרטיס המסך של אנבידיה המחשב מזהה מסך נוסף, אבל שינוי קצב רענון ורזולוציות שונות לא נותנות שום תוצאה. דרך אגב - גם סאונד לא שומעים (למרות שבמחשב כתוב שיציאת הסאונד של ה-HDMI תקינה ועובדת)
מישהו נתקל בבעיה מיוחדת עם המסך הזה? רעיונות?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אמנם שאלות בסיסיות, אבל בכל זאת (לפעמים גם בלילה שלם לא מנסים): האם ניסית את כל כניסות ה-HDMI? יש דגמים של סמסונג שיודעים להציג תמונה מהמחשב רק ב-HDMI 2 או משהו כזה.
כמו כן, האם וידאת שהמלבן שמייצג את מסך מספר 2 מאופשר (Attached)? הרזולוציה שאתה אמור להגדיר היא 1024 על 768 בקצב רענון של 60 הרץ.
עוד דבר ששווה לנסות זה לנתק את חיבור ה-VGA ולנסות לעלות עם המחשב כאשר רק ה-HDMI מחובר. פתרון נוסף אפשרי, שממש לא נחשב פשרה מבחינת איכות כשמדובר בסמסונג, זה לחבר את הפלזמה ב-VGA במקום HDMI.
לגבי סאונד מה-HDMI, פרה פרה. קודם תמונה, אחרי זה סאונד.
כמו כן, האם וידאת שהמלבן שמייצג את מסך מספר 2 מאופשר (Attached)? הרזולוציה שאתה אמור להגדיר היא 1024 על 768 בקצב רענון של 60 הרץ.
עוד דבר ששווה לנסות זה לנתק את חיבור ה-VGA ולנסות לעלות עם המחשב כאשר רק ה-HDMI מחובר. פתרון נוסף אפשרי, שממש לא נחשב פשרה מבחינת איכות כשמדובר בסמסונג, זה לחבר את הפלזמה ב-VGA במקום HDMI.
לגבי סאונד מה-HDMI, פרה פרה. קודם תמונה, אחרי זה סאונד.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תודה על העצות, ניסיתי הכל גם בעוד שני מסכים ) סמסונג lcd ו-LG lcd (pixies כתב:אמנם שאלות בסיסיות, אבל בכל זאת (לפעמים גם בלילה שלם לא מנסים): האם ניסית את כל כניסות ה-HDMI? יש דגמים של סמסונג שיודעים להציג תמונה מהמחשב רק ב-HDMI 2 או משהו כזה.
לגבי סאונד מה-HDMI, פרה פרה. קודם תמונה, אחרי זה סאונד....
וללא הצלחה, יכול להיות שמשהו דפוק ביציאת ה-HDMI של לוח האם?
בכל מקרה, מחר בבוקר אני חוזר לאייבורי. אין לי כח אליהם אלה... מה לא נעשה בשביל לחסוך כמה שקלים. ..
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
נשמע שאכן היציאה בלוח האם לא פעילה. אולי נדרש לאפשר אותה דרך BIOS או משהו כזה?
בכל מקרה, למסך שלך (שהוא "50) אתה צריך רזולוציה גבוהה יותר מ-1024x768. אני מניח שהוא 1366x768, כשאתה אמור להגדיר רזולוציה של 1360x768 (כי 1366 לא מתחלק ב-8 ).
בכל מקרה, למסך שלך (שהוא "50) אתה צריך רזולוציה גבוהה יותר מ-1024x768. אני מניח שהוא 1366x768, כשאתה אמור להגדיר רזולוציה של 1360x768 (כי 1366 לא מתחלק ב-8 ).
נערך לאחרונה על ידי איינשטיין ב 22/11/2008 18:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
איינשטיין כתב:נשמע שאכן היציאה בלוח האם לא פעילה. אולי נדרש לאפשר אותה דרך BIOS או משהו כזה?
בכל מקרה, למסך שלך (שהוא "50) אתה צריך רזולוציה גבוהה יותר מ-1024x768. אני מניח שהוא 1366x768, כשאתה אמור להגדיר רזולוציה של 1360x768 (כי 1366 לא מתחלק ב-8 )....
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!