harman kardon
שלום חברים !
אני בתהליך רכישה שהולך ככל הנראה לכיוון ה (לקולנוע ביתי )avr 355 ,רק רציתי לדעת דקה לפני קבלת ההחלטה .
האם יש היום דגם יותר טוב ממנו של HK כמובן או שמה זו ספינת הדגל שלהם ?
ואם כן אז מה הדגם שלו ?
אני בתהליך רכישה שהולך ככל הנראה לכיוון ה (לקולנוע ביתי )avr 355 ,רק רציתי לדעת דקה לפני קבלת ההחלטה .
האם יש היום דגם יותר טוב ממנו של HK כמובן או שמה זו ספינת הדגל שלהם ?
ואם כן אז מה הדגם שלו ?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46389
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
כרגע ה AVR 355 הינו ה Top של HK.
אל תהיה כל כך מקובע על המותג, בדוק גם אחרים.
אל תהיה כל כך מקובע על המותג, בדוק גם אחרים.
- Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 527
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
מה הצורך שלך?
HK 355 הוא מגבר משוכלל, עם יכולת אפסקיילינג טובה, אם זה לא מעניין אותך יש דגמים קמת יותר ישנים כמו ה 635/645 או 745 שהם עוצמתיים יותר, אבל לא יודעים בכלל מה זה אפסקיילינג. למרות שאני די מרוצה מה 355 שלי ,לקולנוע ביתי עם יכולת אפסקיילינג הייתי קופץ לשמוע ולראות גם את ה 863 של YAMAHA ויש עוד.
HK 355 הוא מגבר משוכלל, עם יכולת אפסקיילינג טובה, אם זה לא מעניין אותך יש דגמים קמת יותר ישנים כמו ה 635/645 או 745 שהם עוצמתיים יותר, אבל לא יודעים בכלל מה זה אפסקיילינג. למרות שאני די מרוצה מה 355 שלי ,לקולנוע ביתי עם יכולת אפסקיילינג הייתי קופץ לשמוע ולראות גם את ה 863 של YAMAHA ויש עוד.
האמת היא שאני לא צריך יותר עוצמה רק רציתי לוודא שה 355 הוא דגם טוב על מנת שלא אצטרך בעוד שנה שנתיים שוב לשדרג ולחפש רסיבר חדש .
הוא בהחלט עונה לי על הצרכים
וכנראה שהוא יתחבר לי לKEF 3005 ( שארכוש ) כך שאני לא חושב שאני צריך יותר עוצמה
צודה רב על כל העזרה והייעוץ
הוא בהחלט עונה לי על הצרכים
וכנראה שהוא יתחבר לי לKEF 3005 ( שארכוש ) כך שאני לא חושב שאני צריך יותר עוצמה
צודה רב על כל העזרה והייעוץ
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
ההרמן קרדון 355 הוא המילה האחרונה ברסיברים לקולנוע ביתי (בהספק צנוע, יחסית ובתקציב צנוע, יחסית). ההרמן קרדון 255 ייתן את אותן איכויות, בהספק מוצא מעט נמוך יותר ובמחיר זול יותר. אני לא צופה שבשנים הקרובות יצוץ משהו שהרסיברים המדוברים לא יידעו לטפל בו (ולטפל בו היטב – יחסית למחיר).
.
.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא