האם קיים כבל 5.1\6.1 שמתחבר מהמחשב לרסיבר ?
כלומר יש לי בכרטיס קול מאחורה כניסה אחת לאחוריים,כניסה אחת לקדמיים,וכניסה אחת לסנטר\סאב.
עכשיו במגבר יש לי 2 כניסות לכל קטגוריה:2 לאחוריים,2 לקדמיים, 2 לסאב-וואפר או סנטר.
אני צריך כבל שמתחבר מהמחשב לרסיבר כלומר: בצד אחד 3 זכרים שמתחברים למחשב, ובצד השני 6 או 5 (זה לא משנה לי אין לי סאב) זכרים.
קיימת חיה כזאת ? הפכתי את גוגל\זאפ ולא מצאתי משהו כזה
עריכה: אחרי חיפוש מפורך מצאתי משהו בסגנון.
ה-3 ירוקים מתחברים למחשב
לתמונה:
http://www.comsiscomputer.com/prodimage ... manual.jpg
עכשיו במגבר יש לי 2 כניסות לכל קטגוריה:2 לאחוריים,2 לקדמיים, 2 לסאב-וואפר או סנטר.
אני צריך כבל שמתחבר מהמחשב לרסיבר כלומר: בצד אחד 3 זכרים שמתחברים למחשב, ובצד השני 6 או 5 (זה לא משנה לי אין לי סאב) זכרים.
קיימת חיה כזאת ? הפכתי את גוגל\זאפ ולא מצאתי משהו כזה
עריכה: אחרי חיפוש מפורך מצאתי משהו בסגנון.
ה-3 ירוקים מתחברים למחשב
לתמונה:
http://www.comsiscomputer.com/prodimage ... manual.jpg
יש לי מחשב דנדש משמע כרטיס קול HD וכרטיס מסך HD 4850 מה זה קשור ל-HDMI אחי ?Falcon1 כתב:או...
לשדרג את המחשב עם כרטיס קול ו\או מסך מתקדם ולחבר את המחשב עם כבל HDMI ....
HDMI זה רק תמונה לא ? ה-LCD שלי מחוברת למחשב ב-HDMI
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אתם בטוחים שכל הכרטיסים יודעים להוציא סאונד ב HDMI?
ברסיבר שלך יש HDMI?
אם אתה לא מצליח להוציא סאונד דרך ה HDMI
אמורה להיות לך יציאה אופטית או קואקסלית מהמחשב (האופטית זה מעין ריבוע שנובע ממנו אור אדום) והקואקסלית זה נקראה SPDIF... זה החיבורים אחד פחות מHDMI תנסה אותם
ברסיבר שלך יש HDMI?
אמורה להיות לך יציאה אופטית או קואקסלית מהמחשב (האופטית זה מעין ריבוע שנובע ממנו אור אדום) והקואקסלית זה נקראה SPDIF... זה החיבורים אחד פחות מHDMI תנסה אותם
כמו שאני הבנתי לא בכל רסיבר קיים ה-HDMI.lawpower כתב:אתם בטוחים שכל הכרטיסים יודעים להוציא סאונד ב HDMI?
ברסיבר שלך יש HDMI?
אמורה להיות לך יציאה אופטית או קואקסלית מהמחשב (האופטית זה מעין ריבוע שנובע ממנו אור אדום) והקואקסלית זה נקראה SPDIF... זה החיבורים אחד פחות מHDMI תנסה אותם...
ויש לי כרטיס קול ממש חדש שבא עם הלוח אם, הגיוני שאין לו SPDIF ?