הווליום של האוזניות ממחשב מסוים נמוך מדי בשבילי

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
interfan פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 41
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב!

אני כבד שמיעה וכלל לא מתעסק במוסיקה ולא דורש איכויות גבוהות כמוכם. יש לי בעיה מסוג אחר(לדעתי) ולא ידעתי איפה לשאול.
כשאני מחבר אוזניה לכרטיס קול במחשב, בד"כ אני צריך להגביר עד הסוף או קרוב לכך כדי לשמוע כמו שאני רוצה.
למשל יש לי מחשב ישן שבו יש כרטיס קול מובנה בלוח אם ואני שומע בו טוב.

עכשיו, מחשב יחסית חדש שרכשתי לפני שנה וחצי דורם לבעייה בלתי צפוייה- עוצמת השמע מהאוזניות נמוכה מאוד ונמוכה מדי בשבילי. ניסיתי אוזניות שונות ומשונות ושום דבר לא עזר.
באופן כללי אציין שהווליום הבוקע מהאוזנייה, כאשר מחברים למחשבים שונים, אינו זהה ומכל מיני סיבות מחשב אחד מוציא ווליום גבוהה ממחשב אחר.

כיוון שאני לא מבין בתחום, חשבתי שבטח יש בשוק מגבר שכל מה שהוא עושה זה לגרום לאוזנייה להוציא את אותו הדבר, רק בווליום גבוה יותר.
בעיון מהיר ראיתי שקיימים מגברים בשוק והמחירים הבהילו אותי, כי אני כלל לא מעוניין בדברים כאלו ובסה"כ רוצה להנות מכרטיס הקול ומאוזניות רגילות למדי, רק שבמחשב החדש שלי אני שומע הרבה יותר מדי שקט.

יש למישהו הצעות או הערות/הארות?

יום טוב לכולם!

MadCow
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1219
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #2 

יש פה חבר פורום שהיה לו מגבר אוזניות קטן שעולה כמה דולרים. הבנתי שהוא לא תרם משמעותית לשיפור הסאונד אבל אני מאמין שתוכל להוציא ממנו עוצמה גבוהה יותר. שווה לחפש.

sashaefi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 121

שליחה #3 

אם אתה לא מוגבל לקניה בארץ יש לך מגברים זולים מאוד בחו"ל.כמובן הם לא יתנו איכות צליל טובה אך זה גם לא מעניין אותך.
למשל http://www.head-fi.org/forums/f105/chea ... lp-384527/ ניתן למצוא גם ב30 דולר.
לדעתי האופציה הטובה יותר בשבילך היא חיבור מערכת סטריאו (או כל דבר אחר שיש לו אופציה כזו ויציאת אוזניות) למחשב וחיבור אוזניות דרכו.

yanivol
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2755
שם מלא: yanivol
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #4 

מצד אחד,יש לשנהייזר אוזניות מיוחדות ואיכותיות לכבדי שמיעה.

מצד שני מגבר האוזניות שקניתי בעקבות השרשור המדובר ( 8 וקצת דולר כולל משלוח) מעלה מאד את ווליום המקסימום וכן את רמת הפירוט

עכשיו יצא להם מגבר נוסף עם סוללה נטענת שמוציא 150mW ב 16 אוהם. מחיר המגבר כ 20 דולר כולל משלוח אם אני לא טועה
נערך לאחרונה על ידי yanivol ב 11/12/2008 8:51, נערך פעם 1 בסך הכל.

Lama
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11

שליחה #5 

http://mehalev.pionetsv.co.il/category/smiha

יש כאן עזרי שמיעה והגברה (אתר ישראלי)

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”