גירסא 2.2 לאייפון יצאה - לא לשדרג :!:
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78768
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
כפי שציפינו, יצאה גירסא 2.2 לאייפון היום בבוקר.
הגירסא כוללת יכולות מיפוי חדשות, תוספים ויציבות נוספת לספארי ועוד תוספות קטנות (דירוג תוכנות ועוד).
סה"כ לא מדובר בשידרוג מהותי ואין פונקציות שממש חסרות לנו כאן.
עם זאת, רצוי לא לשדרג כרגע כי אין גירסא פרוצה וגם אין עדיין עברית לגירסא זו.
הגירסא כוללת יכולות מיפוי חדשות, תוספים ויציבות נוספת לספארי ועוד תוספות קטנות (דירוג תוכנות ועוד).
סה"כ לא מדובר בשידרוג מהותי ואין פונקציות שממש חסרות לנו כאן.
עם זאת, רצוי לא לשדרג כרגע כי אין גירסא פרוצה וגם אין עדיין עברית לגירסא זו.
-
oferlaor
- מנהל

-
oferlaor
- מנהל

לפי צוות devteam האחראים על תוכנות ה jailbreak הגרסא החדשה כוללת עדכון שעל פניו חוסם כרטיסי turbo sim!
אם הדבר נכון יתכן שיש למי שמסתמך על הכרטיסים הללו מגבלה והם יהיו חסומים משדרוגים בזמן הנראה לעין. לאור העובדה שהצוותים השונים טרם הצליחו לפצח את האייפון החדש ולהפכו ל sim free אלה לא חדשות טובות בכלל!
אם הדבר נכון יתכן שיש למי שמסתמך על הכרטיסים הללו מגבלה והם יהיו חסומים משדרוגים בזמן הנראה לעין. לאור העובדה שהצוותים השונים טרם הצליחו לפצח את האייפון החדש ולהפכו ל sim free אלה לא חדשות טובות בכלל!
-
oferlaor
- מנהל

לפי העדויות מדובר בשדרוג שעבור הישראלים לא מביא איתו יותר מדי חידושים.
המכשיר הפך יציב ומהיר יותר, בעיקר בדפדפן. כפתור home בספרינגבורד יקפיץ לעמוד הראשי. החיפוש בדפדפן עבר לימין הurl . שופרה מאוד אפליקציית המפה, אפשר לשלוח לינק למיקום שלך ב gps. בארהב יש תמיכה יפה בתחבורה ציבורית כמו הסאבווי, וגם סטריטוויו. באימייל שופרה התמיכה בדואל html. יש גם אפשרות להוריד פודקסטים, ולדרג תוכנות.
לא כזה שינוי מהותי...
המכשיר הפך יציב ומהיר יותר, בעיקר בדפדפן. כפתור home בספרינגבורד יקפיץ לעמוד הראשי. החיפוש בדפדפן עבר לימין הurl . שופרה מאוד אפליקציית המפה, אפשר לשלוח לינק למיקום שלך ב gps. בארהב יש תמיכה יפה בתחבורה ציבורית כמו הסאבווי, וגם סטריטוויו. באימייל שופרה התמיכה בדואל html. יש גם אפשרות להוריד פודקסטים, ולדרג תוכנות.
לא כזה שינוי מהותי...
שידרוג אייטונס
דווקא את האייטונס שידרגתי ולא היתה שום בעיה.
גירסה 2.2 כבר נפרצה.
אני מחכה שתוך כמה ימים גרסת העברית תתעדכן כדי שאוכל להתקין את גירסה 2.2 ואת העברית.
החבר'ה שעשו את העברית עשו עבודה יפה מאד... התכנה מעדכנת את המכשיר בקלות ולא צריך להיות דוקטור כדי להפעיל אותה.
גירסה 2.2 כבר נפרצה.
אני מחכה שתוך כמה ימים גרסת העברית תתעדכן כדי שאוכל להתקין את גירסה 2.2 ואת העברית.
החבר'ה שעשו את העברית עשו עבודה יפה מאד... התכנה מעדכנת את המכשיר בקלות ולא צריך להיות דוקטור כדי להפעיל אותה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אם מישהו רוצה להביא עכשיו חדש מארה"ב?
מה עושים? להגיד לו לא לעשות UPDATE? או שיש תקווה שתוך זמן מסוים יפרץ (עד כמה שאני מבין את זה)
אני מדבר בעיקר על השימוש במכשיר בארץ (ברשת אורנג' אם זה משנה)
כי אני מבין שאולי הTURBO SIM שאותו צריך לשים כפי שהבנתי יהיה חסום עם העדכון?
אני מדבר בעיקר על השימוש במכשיר בארץ (ברשת אורנג' אם זה משנה)
כי אני מבין שאולי הTURBO SIM שאותו צריך לשים כפי שהבנתי יהיה חסום עם העדכון?
-
oferlaor
- מנהל

lawpower,
זה תלוי. אם זה לא SIM FREE, אז ככל הנראה צריך יהיה להסתפק ב-2.1 (פשוט לא משדרגים ישירות דרך ITUNES, אלא מכריחים את אייטיונז להעלות גירסא 2.1 למכשיר).
אם זה SIM FREE (כמו שלי יש, איזה כיף לי) אז כל הסיפור כנראה יפתר השבוע או בשבוע הבא (כולל רוב התוכנות).
כרגע מה שחסר זה לוודא שהתוכנות מ-CYDIA עובדות כראוי, גירסאת MobileInstaller חדשה, והכי חשוב - עברית כמובן.
זה תלוי. אם זה לא SIM FREE, אז ככל הנראה צריך יהיה להסתפק ב-2.1 (פשוט לא משדרגים ישירות דרך ITUNES, אלא מכריחים את אייטיונז להעלות גירסא 2.1 למכשיר).
אם זה SIM FREE (כמו שלי יש, איזה כיף לי) אז כל הסיפור כנראה יפתר השבוע או בשבוע הבא (כולל רוב התוכנות).
כרגע מה שחסר זה לוודא שהתוכנות מ-CYDIA עובדות כראוי, גירסאת MobileInstaller חדשה, והכי חשוב - עברית כמובן.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
איך מוודאים שזה SIM FREE? בעת הקנייה?
אני משער שחבר שלי (שלא מבין הרבה) ילך לחנות APPLE לקנות.
אני משער שחבר שלי (שלא מבין הרבה) ילך לחנות APPLE לקנות.
-
oferlaor
- מנהל

- zviwr
- עורך משנה HTmobile

- תגובות: 1646
- שם מלא: צבי וורובל
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 194 פעמים
לי יש אייפון דור ראשון (לא 3G) ושדרגתי ל 2.2 עם התקנת עברית של IPHONEHE.
הדבר היחיד שמפריע לי הוא שהחברה שפיתחו את העברית צריכים לקבל אישור מבעל האייפון, אם ברצונו להציג את לוגו Iphonehe בזמן מסך הפתיחה.
כל השאר עובד מצויין.
פרט לנושא אייטונס - חלק מהסרטים לא ניתנים לצפייה כתוצאה מהפורמט החדש של האתר וללא קשר לשדרוג מכוון שזה קורה גם לעברית בחינם
הדבר היחיד שמפריע לי הוא שהחברה שפיתחו את העברית צריכים לקבל אישור מבעל האייפון, אם ברצונו להציג את לוגו Iphonehe בזמן מסך הפתיחה.
כל השאר עובד מצויין.
פרט לנושא אייטונס - חלק מהסרטים לא ניתנים לצפייה כתוצאה מהפורמט החדש של האתר וללא קשר לשדרוג מכוון שזה קורה גם לעברית בחינם
צבי וורובל
-
oferlaor
- מנהל

- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
תוסף מיותר,oferlaor כתב:לא הבנתי, הלוגו שלהם מופיע בעת ההדלקה של המכשיר ?
לא יפה...
החדירה הזו ממש לא לעניין.
שלחתי להם מייל, נראה מה יענו.