שאלה גורלית
הי,
אני בדיוק באותה התלבטות כמוך.
לאחר בדיקה מאוד ארוכה אני החלטתי שה-PV80 ממש לא איכותית לתכני HD אפילו ליד A450 של סמסונג (LCD) שעולה כמה K פחות.
אני נמצאת בתקציב ובתנאים דומים לשלך וכרגע אני יותר נוטה לכיוון של LA46A550 של סמסונג. לצערי לא יצא לי לראות אותה בחנויות. מה שכן ה-A650 מדהימה, כמו כן אחותה המקבילה במחיר של סוני V4000/3000.
בתקציב שלך 3 הטלוויזיות נכנסות בול בתקציב ואתה לא תטעה אם תבחר באחת מהן ולא אחרת. בגודל 40" בלבד כשמדובר על ה- A650 והסוני.
בהצלחה!
אני בדיוק באותה התלבטות כמוך.
לאחר בדיקה מאוד ארוכה אני החלטתי שה-PV80 ממש לא איכותית לתכני HD אפילו ליד A450 של סמסונג (LCD) שעולה כמה K פחות.
אני נמצאת בתקציב ובתנאים דומים לשלך וכרגע אני יותר נוטה לכיוון של LA46A550 של סמסונג. לצערי לא יצא לי לראות אותה בחנויות. מה שכן ה-A650 מדהימה, כמו כן אחותה המקבילה במחיר של סוני V4000/3000.
בתקציב שלך 3 הטלוויזיות נכנסות בול בתקציב ואתה לא תטעה אם תבחר באחת מהן ולא אחרת. בגודל 40" בלבד כשמדובר על ה- A650 והסוני.
בהצלחה!
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
למען איזון בתגובות, בבדיקות שלי אני ראיתי הפוך מדברי HotPie. אני בהחלט ראיתי ייתרון איכות ל-PV80 בתכני HD.
אני מתייחס על בדיקה די ארוכה בחנות מתמחה כשהמסכים מכויילים ומחוברים כל פעם באותו כבל לאותו מקור.
אני מתייחס על בדיקה די ארוכה בחנות מתמחה כשהמסכים מכויילים ומחוברים כל פעם באותו כבל לאותו מקור.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
מצטרף להמלצהדאוס כתב:טלוויזיה 42 אינץ שלא נדבר על 40, יהיו קטנות במרחק צפייה של 4 מטר, זה לדעת רבים כאן. תשקול שוב...
תלך ותצפה ב 42 אינץ' ממרחק 4 מטר בחנות ותראה....
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!